• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saç boyama ile ilgili sorularınızı yanıtlayabilirim

Merhaba benimde bi sorum olucak cvp verirseniz sevinirim.Ben saçlarımı hiç boyatmadım ama artık bi değişiklik yapmak istiyorum.Saç rengim koyu kestane.Beyaz tenli,kahverengi gözlüyüm bana yakışacak bi renk öneriniz var mı?

mrb mrb:) şimdi sana şöle biraz kendimden bahsedeyim belime kadar uzun saçlarım var tenim esmere yatkın....2 sene öncesine kadar mavi siyah kullanıyordum saçlarımı açtırarak kızıl büyü yaptım şuan akmıs durumda 6 ay oldu....bugun psk jim itibariyle olsa gerek gittim boya aldım kadın bana 2 şişe doğal açıcı verdi iyice kuruyana kadar bir saatten fazla beklet dedi sonrad 30 ve 20 volümlük oksidanla 2 kutu nevacolaor tarçın bakır ve palette deluxe yoğun bakır verdi 3 paket boyayı karıstırıp boyucam saçmların uçlarından baslayarak...nasıl olur sence tutarmı tenime gidermi lütfen bilgi ve önerine ihtiyacım var çok begendiğim renkler bunlar ama bana gidermiki acaba ?

slm banada yardımcı olurmusunuz benim saçlarımda balyaj vardı üzerine altın karamel boyadım uçları tutmadı yeşilimsi bi renk oldu iki üç kez daha altın karamel boyadım ama uçları tutmuyor bende gittim sıcak çikolata aldım boyadım ama saçlarım çok kötü durumda iyice yeşil gibi bi renk oldu bu yeşilliklerden nasıl kurtulurum artık açık tonlar düşünmüyorum beyaz tenli olduğum için yüzüm hasta gibi duruyor o yüzden kahve tonları istiyorum sizce hangi tonda boyatmalıyım??

banada yardımedın lutfen bıay once kuaforde boyattım koyu karamel dıye kızıl yansımaları olan bı kahveye benzetti
sımdı ben evde kendım boyamakıstıyorum nasıl boyanıyor ne yapmam lazım balkopüğü alsam boyasam tutarmı

benim saçlarım kalın telli koyu kahveydi kuaförde açtırdım ama 2 3 ton anca açtı kuaför ben daha fazla açılmasını istediğim için defalarca değişik renklere boyadım üstüste şanslıyımki hala yıpranmadı ama ıslanınca çok sertleşiyo krem kullanıyorum şimdiki rengi gizemli kahve ama ben ısrarla çağla şikelin saç rengi gibi bir ton istiyorum tekrar açarsam rengini,yanarmı nasıl elde edebilirim istediğim rengi bana yardım lütfennnn hangi renge boyamalıyım

Bu resimdeki saç rengi nasıl yapılır? Benim saçımdada syoss fındık kahve var

$imagesCAOFVLIS.jpg

mrb canım ya ben cvbını göremeyince beni unuttun sandım :43: bende gidip karamel ile fındık kabuğunu karıştırdım zemin çikolata kahve olduğu için turunculuklar oldu yazdığın yorumu göremedim ya kör olmuştum sanki o kadar da dikkatli baktım :2: şimdi igoranın 7.0 kumralı boyamayı düşünüyorum sence turunculuklar gidermi :14:

$ilk boyadığım hali.jpg $güneşteki hali.jpg $3 yıkama sonrası.jpg $3 hafta sonrası.jpg zeyncim bana yardım edersen çok sevinirim karamel ile fındık kabuğunu karıştırdım böle oldu ara ara turunculuklar var ne yapmam gerekiyo.. kumralla boyasam nasıl olur acaba??*

mrb sizin saç renginizi öğrenebilirmiyim zeynnn çok hoş gerçekten saç renginiz:17::17:

Zeyn verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim.Daha önceki sayfada sormuştum ama resim eklemediğim için karıştırabilirsin malum çok fazla soru var.:)Sen bana aşağıdaki renge ulaşmam için saçlarını önce diplerden başlayarak açmamısonra neva color 9.3 içine 9 katmamı söylemiştin ( %20 açıcı ile) oranlarını söylemedin ama!. Saçlarımı oreal le açmak istemiyorum.2 paket Loreal Efassor silici aldım onla yapabilirmiyim.Cevaplarsan çok sevinirim

$DSC01509.jpg $DSC01508.jpg $images.jpg

:) tşk. ederim.canım aslında resim eklesen daha iyi olurdu ama yinede cevaplayayım anladığım kadarıyla 9 numara tonlarında bi sarı istiyosun.bunun çözümü kolay.saçlarını tamamına yetecek kadar 9 numara boya alıp ki ben neva color kullanıyorum.sen istediğini alabilirsin oksidanınıda ilave et. sonra içine eğer turuncuların çoksa 1 parmak boğumu kadar yani 1 cm civarı igora 0.22 turuncu azaltıcı ekliyosun.çok ii karıştırıp saçlarına uyguluyosun bu kadar :)

Zeyn harika anlatmışsın arkadaşa ...benim saçımın dipleri normal kumral uçları ise çok açık sarı idi sonta palettenin açıcısını uyguladım açık sarı ve turuncu gibi çok kötü bir renk çıktı.sonra üstüne çook açık sarı uyguladım rengi pek değişmedi hala turunculuk var ama uçlar felaket yıprandı .şimdi ben turunculuğu saçıma zarar vermeden nasıl alırım cevap yazarsan sevinirim...ha başta demişsin ya saçlarımı kuaför yaktı die aynen benimde çok uzun saçlarımı kahverengiden röfleye 10 saatte geçiremeyince kuaförüm yaktı saçlarımı bende korkuyorum artık kuaförlerden....sevgiler...

Merhaba siteye yeni üye oldum.zaman buldukcada katılmaya çalışıyorum.
Sormak istediğim birşey var çok kararsızımyardımcı olursan sevinirim.

Saçlarım kendi saç rengi üzerine sık röfleli. Kendi saç rengim koyu kumral röfleler ise platin gibi
sormak istediğim ben saçlarımı koleston açık küllü kumral ve koleston açık küllü sarıyı karıştırıp boyamayı
düşünüyorum. Ama ortaya ne çıkar bilemiyorum. Bi de turuncu olur diye çok korkuyorum.

Sence nasıl bir yöntem izlemeliyim. Ben saçımı açık kumral tonlarında kendinden doğal açılmış gibi durmasını
istiyorum.

Ama nasıl?

Eki Görüntüle 363592 Eki Görüntüle 363593

Konu açmıştım saağolsun bi arkadaş cevap verdi ama ben buraya bidaha soriyim dedim benim saç rengim Pelin karahanın aynısı arkadaşlar ama 2sene önce hint kınası yaptığım için akanlar aktı ve saçlarımda kızıllıkla siyahlık kaldı uçlarda falan saçım belimde tam olarak. Kesinlikle kestirmem.
Şimdi ben yukardaki rengi eelde etmek istiyorum ama açma işlemi falan derken çok yanar mı saçlarım hangi işlemlerden geçicek kendim yapsam daha az mı hasar olur ki:1:
O rengi tamamen elde edebilirmiyim? ve saçlarım hem çok uzun hem de çok gür maliyeti ne kadara olur sizce o kadar işlemden sonra:1:
Cevaplarınızı bekliyorum:16:

merhaba benimde bi sorum olacak ne olur yardım......saçlarımı hep neva color 11.0 açık sarı ile boyuyorum.artık bi değişiklik istiyorum kendimde ama cesaret edemiyorum...mesela bu rengin üstüne kahve köpüğü bi renk boyasam nası olur.çok fazla turuncu olur diyede çok korkuyorum.:52:

zeynn seni çok takdir ettim sağol varol canım ben de ilk defa sorucam sana banada yardımcı olursan sevinirim .şuan saçım sarı zaten istediğim renk te bu?

Eklentiler

• $54843[1].jpg
    $54843[1].jpg
    37,6 KB · Görüntüleme: 290
  • $Ceyda-Ates-46[1].jpg
    $Ceyda-Ates-46[1].jpg
    44,2 KB · Görüntüleme: 304
Benim de sorum olacaktı.
Ben saçlarımı 2 ay önce küllü kumrala boyadım. Güneşte turuncumsu bir renk oluyor. Evde küllü kumral gibi duruyor. Geçen hafta yine küllü kumral dip boyası yaptım. Saçlarımın güneşte turuncu görünmesinden hiç hoşlanmıyorum. Bunun için ne yapmam gerekiyor.

Ya benim tenim soluk beyaz herkes çok beyaz olduğumu söylüyor saçlarımda koyu kestane ve bu yüzümü daha da ortaya çıkarıyor bunun için saçlarımı hangi renge boyatırsam beyazlığı daha az göze batar biri yardımcı olursa çok sevinirim

saçlarımı neva color la karamele boyadım aynadan bakınca sarımsı fotoğraflarda bakır karamel turuncumsu yada sapsarı çıktığı zamanlar oluyor tam olarak çözemedim ne renk diye..Diplerimde geldi benim ulaşmak istediğim saç rengini daha önce buraya yorum atarak sormustum zaten o renge ulasmak icin bu renge boyadım..Ama tam olarak bu renk olmadı ne yapmam lazım? marka olarak yine neva color la boyamayı dusunuyorum
şuan ki boyalı saçım
$IMG_5899.jpg

istediğim renk
Eki Görüntüle 365339

Back