canım öncelikle geçmiş olsun.ama malesef benim rengimi bırak orta tonlarda herhangi bi rengi bile tek renk olarak yakalaman çok zor.saçında 4 renk var.bence renk seçmek yerine bunları nasıl kapatıp tek renk elde edeceğine odaklan.iki renk olmuş saçları bile düzeltmek zorken 4 renk için üzgünüm bişey öneremicem.çünkü ne yaparsan yap orielle açsan bile açık tonlarda tek renk elde edemezsin.en güzeli koyu kumrala boyaman.yada çikolata kahve gibi kapatıcı bi renge.öptüm
canım bu renk tek boya diil burda gölgeler var evde yapabilirmisin bilmiyorum.bide saçlarının şu anki resmini çekip eklersen daha net yardımcı olabilirim.gün ışığında çekilmiş bi foto olsun ok.öptüm
canım normalde 10 numaradan üstü zaten açıcı gruba giriyo.ama her marka böyle diye bişey yok tabi.neva colorda 10'dan yukarısı açıcı.20 volume oksidan üzerine %6 yazar.9 olan 30 volume dür.canım birde açılırken saçlarında bakırlık çok olursa 9.3 numaralı boyaya birde 9 numara ekle.bu 9.3'ün gücünü yükseltecek ve bakırlığını hafifletecektir.öptüm
canım bu platin uğruna yandı zaten saçlarım.şimdi avatarımdaki rengi kullanıyorum çokta memnunum.bence diplerine 9 ve 9.1 numaralı boyaları karıştırıp uygula.en azından diplerin koyu sarı olur ve kullanılabilir bi saçın olur.bence sonrasındada her dip boyanda aynı numaraları kullan ve doğal bi sarıya kavuş.aksi halde biliyosun çok yorgun saçların.Allah korusun kopar.öptüm
canım öncelikle geçmiş olsun.saçım bal köpüğü demişsin ama cırt gibi geliyo diyede eklemişsin.resim eklemen şart.malesef böle durumlarda görmeden bişey yazamam.birde söylediğin diziyi izlemiyorum malesef onun içinde resim gerek.üzgünüm ama yardımcı olamicam resimsiz.zira bu durumda ne desem kötü olur.öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?