Saç Rengi ve Saç Boyama Saç boyama ile ilgili sorularınızı yanıtlayabilirim

Bu renk nedir öğrenebilir miyim? Bu arada benim 10 aylık bebeğim var benim mucizem..Biraz zor geldi beyefendi..Allah inşallah sağlıkla ve kolay bebeğini kucağına almayı nasip etsin canım..

Canım yazdım görmemişsin sanırım acıp boyadım saclarımı ben küllü kumral ve kumrala tek renk oldu ama azcık yeşil oldu umarm yıkadıkca akarrrrrr

cnm merhaba daha önce kararsızdım ama şuan kararımı verdim ve boya alacağım vereceğin cevaba göre saçlarım röfle uzun zamandır.ben artık kumral olmak istiyorum istediğim rengi eklicem ama.ilk etapta o renge ulaşamıyacağımın farkındayım o yüzden şuanda nevanın iki tüm7.0 ile bir tüp 6.0 ını karıştırıp boyarsam sence düz kumral bi renk elde edebilir miyim içinde kızıllık dorelik v.s olmayan? çünkü küllüye şuanda geçemem yeşilleneceği için.ilk amacım kumral olmak.
kendi rengim:

istediğim renk ama suan küllü olmasada olur:

tatlım öncelikle geçmiş olsun ...

saçlarım şu anda resimde gördüğün gibi üstü ile altı farklı renkte ben saçımın daha açık bi renkte içinde kızıllık ve turuncu olamayan bi renge dönüştürmek istiyorum eger gönderdiğim resimdeki saç rengini sen elde edemezsin dersen bana elde edebileceğim açık küllü kumral tonunda bi rengi nasıl elde edebilirim...

Eklentiler

• $Fotoğraf0444.jpg
    46,2 KB · Görüntüleme: 125
  • $Fotoğraf0448.jpg
    77,7 KB · Görüntüleme: 109
  • $Fotoğraf0452.jpg
    96,9 KB · Görüntüleme: 115

Canım çok teşekkür ederim.Ben İstanbuldan Loreal Efassor boya silici getirttim.Sıcak su ile karıştırılıp uygulanıyomuş saça ,bu konuda bir fikrin varmı acaba??Benim saçlarımından boyayı akıtıcak fakat diplerimden 1 cm den fazla geldi diplerimi nasıl halletmem gerek acaba?? boya silici kendi saçı akıtmıyor (koyu kestane diplerim)*Bu konuda da yardımcı olursan çok sevinirim
Ayrıca zaten 2 tüp anca yetiyor saçımı toplamda 2 tüp boya ve 2 açıcımı koyucam,umarım turunculuşma olmaz hiç

saça zeytinyagıyla maske yapmak saç rengini koyulaştırımı acaba yeni açma işlemi yaptım fakat boyamadım bakım yapsam koyulşırmı ?

merhaba _zeyn_.öncelikle geçmiş olsun.benim de saç boyamasıyla ilgili bir sorum var.benim doğal saçım açık kumral ve ara ara da aklarım var bu yüzden saçımı ne renge boyarsam boyayayım diplerim hep daha açık tutuyor.loreal akaju kahve olan Eki Görüntüle 354741 saçımı palette deluxe 7.77 yoğun bakır ile boyadım kumral kızıl oldu 3 hafta geçti kızıllık bakıra dönüştü şimdi aynı boyayla dip boyası yapsam diplerim kırmızı uçlarım bakır kalacak.benim isteğim diple saçın rengini bütünleyip loreal recital 8.34 Florensa Koyu Sarı Dore Bakır rengine boyamak.dip boyası yapmadan direk loreale boyasam diplerim çok açık tutacak.palette ile dip boyası olayına girsem kırmızı olacam ne yapacağıma karar veremedim.bir de lorealin bu boyasını kolay kolay bulamıyorum bu renge denk gelen başka bir marka ya da renk önerebilir misin? -tabi saçımda kutudaki gibi tutmuyor daha önce boyadım ve bu renk idi
tüm sorulara sabırla karşılık yazdığın için teşekkürler :)

slm Zeyn. yardımlarını ve tavsiyelerine görünce ben de dayanamadım seni rahatsız edeyim bi dedim :)) kusura bakmazsan.
ben iki defadır saçlarımı kuaföre boyatıyorum, aslında sorunsuz bi renge boyatıyorum çikolata kahve ama bunlardan önce saçımdan çok çektiğim için cesaret edip kendim boyayamıyorum şimdi.
bundan önce palette çikolata kahve boyamıştı kuaför ama sanırım nevacolorun renkleri daha iyi. set olarak mı alayım, yoksa tüp halinde mi ona karar veremedim ilk olarak. çünkü daha önce evde hiç ayrı oksidan alıp yapmamıştım, bir de oksidanı ayrı alırsam %9 olanından mı alayım diyorum. çünkü ilk boyamada çok koyu bi renk olabiliyor, acaba %9 yaparsam çok mu açılır boyanın rengiı? set boyadaki oksidan oranı ne oluyor bi de onu sorayım :)).
kuaförler ayrı bi işlem uyguluyor mu bu düz renklerde onu merak ettim baya tuzlu bir miktara boyatıyordum çünkü
şu anki saçlarım çikolata kahvenin akmış hali diyelim.

bir de belki fazla oluyorum ama nevacolorun şu rengi ilgimi çekti, acaba çok mu açık oluyor bu renk?

http://www.yucelticaret.com/upload/editor/data/nevacol/6.3fındıkkabugu_.jpg

şimdiden çok çok teşekkürler :))

ya biliyorum çok soru sordum ama 9 ve 9.1 sadece dibemi sürcem? kalan kısama da sürsem bişe olurmu? Açıkçası şöyle sorayım boya saçı yakarmı,çok yıpratırmı benim gibi bi saçı özellikle? bide bende 11.1 var onu yapcam yani yardımmmmm

Ben dün PALETTE TARÇIN BAKIR ALDIM 3 KUTU ile saçımı boyadım alttaki renk , 2 ay önce koleston açık kahve ile boyamıştım tabi koyu oldu ne ise şimdi diplerden çıkan ana saçım kızıl gibi altlar değişim ve değişmeme gibi 1 şey tabi kötü görüntü e daha dün boyadım boyamam şansımda olmaz gidip boya alsam en açık sarı alsam ne olur acaba ama mafolur saçlar ne yapacam şaşırdım kızlar yapacak 1 şey var mı

lütfen banada yardım et.canım benim saçım şuan 1 yıl önce çikolata kahve boyanmış üzerine dipler geldikçe palette büyülü kahve boyanmış bir saç.ben ise rojda demirer gibi bir ton istiyorum.nasıl yapmalıyım bir fikrin var mı?

Eklentiler

• $60919_148167385224258_140235649350765_233437_235420_n.jpg
    13,7 KB · Görüntüleme: 82
  • $asset.jpg
    15,1 KB · Görüntüleme: 95
merhabalar, ben renk oturtmaya çalışıyorum 4.kez boyadım küllü açık kumrala oldu gibi herkes bayılıyor:) her ay tüm saçımı boyuyorum uçlardan başlayıp en son diplere sürüyorum.Acaba önce uçlardan başlamakla doğru mu yapıyorum?bu sefer sanki biraz,azıcık uçlar hafif koyumsu oldu da ? şimdiden teşekkür ederim emeğinize...

Canım meraba benim de bir sorum var sana.. Ben bu rengi nasıl elde edebilirim? Yardımcı olursan çook sevinirim

Eklentiler

• $Fotoğraf0578.jpg
    39,8 KB · Görüntüleme: 123
Canım meraba açtığın konuyu bugün keşfettim,herkese elinden geldiğince yardım etmeye çalışmışsın bu çok güzel.Benim soracağım saç rengi daha önceden soruldu mu diye de baktım tüm sayfalara ama göremedim.Bilgi kirliliği olsun istemem.Öncelikle benim kendi doğal saç rengim koyu kestane.Ama bir süredir kuaförde boyatıyorum saçlarımı.Kuaförüm saçımı önce açtı ve bakır tonuna getirdi,sonra da üstüne bazı boyaları karıştırdı ve bakır karamel olduğunu söyledi saç rengimin.Ama benim istediğim rengi göstermeme rağmen her boyamada biraz daha saçımı açtı.Artık evde boyamak istiyorum saçlarımı.Aşağıdaki rengi elde etmek için ne yapmalıyım.Bir de daha sonra çıkan koyu kestane diplerime ne uygulamalıyım.Yardımın için şimdiden teşekkürler.

Bu benim saç rengim.Resimdeki renkten biraz daha koyu duruyor.Başka resim bulamadım malesef

Bunlar da istediğim saç rengi

Öncelikle merhaba aranıza yeni katıldım ve gerçekten çok beğendim konuyuda, verdiğiniz bilgileride, ilginizide :)
Saçlarım şuan koyu sarı gibi bir renk, kendi saç rengim koyu kumraldı ve bu sarı rengi evde kendi başıma neva color 11.00 la boyaya boyaya bu hali aldı saçım. Ama ben şuanda biraz daha açmak istiyorum platin gibi çok fazla olmasada, yani dip boyamı yeni yaptım gün ışıgında hafif turuncu en azından o turuncu yansımalar gitsin bi kaç ton daha sarışın olayıom diyorum:) saçım bugüne kadar oriel yüzü görmemiş olsada, az biraz yıpranmış uçları, açtığınız konuyu hemen hemen baştan sona okudum. sizin bilgilerinizin ve tecrübelerinizin güvenilir olduğuna karar verdim :) Şimdi bu saç rengini nasıl daha açabiliriz ? Şimdiden teşekkürler :)

Eklentiler

• $DSC04250.jpg
    42,8 KB · Görüntüleme: 112

bu resimlerdeki saçların renklerini öğrenebilir miyim

selam kızlar, yoğun renk açıcıyla röfle setini karıştırıp platin rengi olduğunu söyleyenler var acaba deneyen varmı bunu merak ediyorum sonucu :44:

Merhabalarr bi sorum olucaktı. Benim saçlarım şuan koyu altın sarısı gibi bi renk ama ben daha papatya sarısı gibi olmasını istiyorum dorelikten kurtulmam için ne yapmam gerek ? bide saçlarım oldukça yıpranmış durumda ama bu renkten hiç hoşnut değilim. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…