Saç Rengi ve Saç Boyama Saç boyama ile ilgili sorularınızı yanıtlayabilirim

güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canım.tarifleri doğru uygulayınca nasıl güzel sonuçlar çıkıyo bunu bi kez daha kanıtlamış oldun.güle güle kullan güzel rengini.öptüm

canım ilk sorunun cevabı; oksidan tek başına açma özelliğine sahip diildir o nedenle saçlarına sürüp boşu boşuna içindeki amonyakla saçlarını yıpratma.
2-yoğun açıcı denilen şey evde saç açma işlemi için çok güçlü olmayan orieldir aslında.yani saf oriel gibi bekleme süresi geçince yakmaz saçı.benim sana önerdiğim açıcıda boya firmalarının boya şeklinde hazırladığı bu açıcılardı zaten.
3-canım saçlarında çok fazla bakırlık var.o nedenle temiz boyasız saçların haricinde şu anda evde küllü kumrala dönmen çok zor hatta imkansız.daha öncede söyledim boyanın tonu değişsede yansıma ton sabit kalan kısmıdır rengin.o nedenle eski koyu kahveye dönme ama karamel dene.neva color premiumda 7.7 daha öncede önerdim.
4-istediğin renk çikolata kahve. üzerine kumral bakır gölge atılmış .

sonuç olarak turunculukları böylesi inatçı bi saçta yok edemiyosun o nedenle resimdeki saçı yapman en mantıklısı.çikolata kahve çok güçlü bi renktir ve tüm renkleri kapatacaktır.sonra bi kuaföre gidip gölgeleri yaptırabilirsin canım.şu aşamada başka bi alternatifin yok malesef.öptüm

canım bunu istiyosunda daha öncede söylemişimdir mutlaka ilk mesajından alıntı yaparak yaz çünkü hatırlamak çok zor oluyo malum.öptüm

canım öncelikle geçmiş olsun.ama malesef benim rengimi bırak orta tonlarda herhangi bi rengi bile tek renk olarak yakalaman çok zor.saçında 4 renk var.bence renk seçmek yerine bunları nasıl kapatıp tek renk elde edeceğine odaklan.iki renk olmuş saçları bile düzeltmek zorken 4 renk için üzgünüm bişey öneremicem.çünkü ne yaparsan yap orielle açsan bile açık tonlarda tek renk elde edemezsin.en güzeli koyu kumrala boyaman.yada çikolata kahve gibi kapatıcı bi renge.öptüm

ya bende saçımı boyatmak istiyorum ama saçlarım bukle bukle acaba buklesini alır mı öyle şeyler duydum ve alsın istemiyorum

canım saçlarını yıpratacak kadar farklı bi renge çıkmayacaksan buklelerine bişey olmaz.ama açıcı yardımı ile yapılacak ger işlem saçın yapısını bozabilir.öptüm

canım saçımda şuan koyu kumral boya var. palette yoğun açıcı ve üstüne altın parıltılı toffie yapmayı düşünüyorum. nasıl olur sence ?:44:

bence güzel olur canım.ama uygulamaya çok dikkat et.açıcıyı uçlardan uygulamaya başla,tüm saç bittikten sonra en son diplere sür.dipler her zaman daha hızlı açılır çünkü.birde miktara dikkat et.rahat rahat yetecek kadar olsun.bol bol yani.çünkü hep söylerim az boya yada açıcı kötü sonuç verir.öptüm

canım bunların ikiside bakırın farklı tonları.kahve diil bunlar.öptüm

canım açıcı kullanmadan malesef saç rengi açılmıyo.çok geçmiş olsun.ama şu aşamada evde yapmayı zaten koy kenara açıcısız kuaförde yapamaz.öptüm

merhaba canım bu seferde bi arkadaşım için sorucam sana siyah saçı açıcıyla açıp bakır karamel bi renk yapmak istiyoruz tavsiye ediceğin açıcı, uygulama ve boya numarası varmı ?

canım siyahtan tek seferde bakır karamele dönmeniz imkansız.çünkü boya markalarının açıcıları evde uygulamak için tasarlanmış zarar vermesin diyede açma gücü kısıtlanmış oriellerdir.yani evde açıcı ile maximum kızıla döner saçlar.oriel şart yani.yalnız biliyosun orielde çok ciddi bi ürün yani benim diyen kuaförler bile saçı yakabiliyo.o nedenle ilk aşamada neva color 11.10 açıcı ile saçları uçlardan diplere doğru uygulayarak açın.yani saçın tamamı bittikten sonra en son diplere açıcıyı sürün.sonra 30 volume oksidanla 9 ve 9.1 numaralı boyaları karıştırıp saça uygulayın.bu koyu bakır tonlarda bi renk elde etmenizi sağlar.3-4 ay sonra tekrar açabilirsiniz.bu işlemle saç yanmamış olur.bide zaten güzel bi renk yakalamış olursnuz.yalnız açıcınında boyanında miktarlarına dikkat edin.bol bol yetecek kadar olsun.aksi halde saç açılmaz zaten.omuzu geçmiş her saça çok seyrek olmadıkça 4 kutu açıcı,4 kutuda boya gerekir.sırt hizasını geçince 1'er kutu daha eklemek gerekir.az boya yada açıcı asla iyi sonuç vermez çünkü.öptüm

Son düzenleme:

tatlım öncelikle hoşgeldin.fındık kabuğu daha iyi olur senin için çünkü karamel yaparsan mutlaka çikolata kahveden kalma turunculuklar kalacaktır.ama bana kalırsa sana vereceğim tarifle güzel bi renk elde ediceksin.uygulamak sana kalmış tabikide. neva color 6.3 ve 8 numaralı boyları 30 volume oksidanla hazırla.saçlarına bol bol yetecek kadar olsun.yani omuz hizanı geçkinse saçının boyu,2 kutu 6.3 iki kutuda 8 numaralı boya gerekir.çok seyrekse saçın 1'er buçuk şeklinde iki renkten kullan.unutma 30 volume oksidan olacak.bu tarifle karamele yakın bi renk elde edersin.öptüm

canım normalde 10 numaradan üstü zaten açıcı gruba giriyo.ama her marka böyle diye bişey yok tabi.neva colorda 10'dan yukarısı açıcı.20 volume oksidan üzerine %6 yazar.9 olan 30 volume dür.canım birde açılırken saçlarında bakırlık çok olursa 9.3 numaralı boyaya birde 9 numara ekle.bu 9.3'ün gücünü yükseltecek ve bakırlığını hafifletecektir.öptüm

Son düzenleme:

canım zeytinyağı,tatlı badem yağı,hint yağı, a ve e vitamin iğnelerinin ampullerinide içine kır bu karışımın,saçlarının diplerine masajla uygula.streç filmle sar 2 saat beklet yıka.haftada 2 kez bunu uygula.çok faydasını görüceksin.birde saçlarını yıkadıktan sonra havluyla suyunu al ve bebe yağı sür.yıkama.bırak saçların bol bol nem alsın.bununda faydasını görüceksin.öptüm

siyah saçlıyım.. bugune kadar hiç boyamadım ama artık zamanı geldi galiba beyazlarım çıktığına göre :)) bugday tenliyim. koyu kumrala boyasam nasıl bişey çıkar acaba ortaya bi fikriniz varmı.

canım koyu kumrala boyarsan orta kahve bi renk çıkar olrtaya.sen 7 numara boyayla boya bak harika bi renk çıkıcak ortaya.yalnız boyarken uçlardan boyamaya başla.en son saç bittikten sonra dipleri boya.birde boya saçına bol bol yetecek miktarda olsun.az olursa sonuç kötü olur.sonrada bana dua et hayırlı sağlıklı bi bebeğim olsun diye :) öptüm

merhaba.. benım sacım koyu kahve boyayalı 2 ay oldu saçımı açmadan palettenın altın parıltılı cıkolatasına,kakosuna yada altın kahvesıne boyasam sonuç nasıl olur

canım sonuç saç rengin değişmez sadece bakırımsı bi yansıma kazanır saçların.açıcı olmadan saç rengi koyudan açığa dönmüyo malesef.öptüm

canım bu platin uğruna yandı zaten saçlarım.şimdi avatarımdaki rengi kullanıyorum çokta memnunum.bence diplerine 9 ve 9.1 numaralı boyaları karıştırıp uygula.en azından diplerin koyu sarı olur ve kullanılabilir bi saçın olur.bence sonrasındada her dip boyanda aynı numaraları kullan ve doğal bi sarıya kavuş.aksi halde biliyosun çok yorgun saçların.Allah korusun kopar.öptüm

canım resim küçük büyümüyo.birde yüksek flaşla çekilmiş ama bütün bu aksiliklere rağmen görebildiğimi yazıyorum.karamel üzerine altın karamel balyaj atılmış.ama sen en doğrusu resmi kuaföre götür göster.o zaman sorun yaşanmaz.öptüm

kızlar bu arada tüm geçmiş olsun dilekleriniz ve dualarınız için hepinize teker teker teşekkür ediyorum.sanırım burada kadınlar kulübü ailesi olduğumuzu bir kez daha kanıtlamış olduk.hepinizi koccaman öpüyorum...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…