tamam çok teşekürler zeynep sen de bir ara platin yap ama bence görmek isteriz dimi???? Bu arada bu kadar kişiye cevap vermekte ayrı bir iyilik göstergesi çok sağol tekrar :)
unutmadım tatlım,elimden geldiğince cevaplamaya çalışıyorum.bu sıra yoğunum biraz kardeşim bacağını kırdı malesef.bende dayanamadım tüm aileyi toplayıp kendi evime getirdim :) çünkü böylesi daha içime sindi ve daha iyi yardımcı olurum diye düşündüm.o yüzden çok sık zaman ayıramıyorum malesef.beni biraz idare edim olurmu? hepinizi öptüm.
unutmadım tatlım,elimden geldiğince cevaplamaya çalışıyorum.bu sıra yoğunum biraz kardeşim bacağını kırdı malesef.bende dayanamadım tüm aileyi toplayıp kendi evime getirdim :) çünkü böylesi daha içime sindi ve daha iyi yardımcı olurum diye düşündüm.o yüzden çok sık zaman ayıramıyorum malesef.beni biraz idare edim olurmu? hepinizi öptüm.
canım kolestonu ben tavsiye etmiyorum şahsen.ama sen illaki koleston diyosan,senin saç rengin çikolata kahveden açık olduğu için doğrudan yine koleston 6.7 ile boyarsan tutar.yalnız dikkat et çok koyu yapabiliyo koleston.artı 20 volume oksidan neden açıcak,neden fındık kabuğu süreceksin anlamadım ben.biraz karışık yazmışsın bu soruyu.düzelt istersen sorunu yine konuşalım.öptüm
canım saçında boya yoksa sana önereceğim renk tonunu 1-2 ton açıp dore yansımalar kazandıracaktır.neva color 9.3 numaralı boyayı direkt uygularsan istediğin ışıltıyı kazanabilirsin.eğer açılsın istemiyosan resimde gördüğüm kadarıyla 8.3 tercih edebilirsin yansıma için.öptüm
koyu kahverengı ve koyu kestane arasında kı fark nedır ?
kızıllık koyu kahvede mı yoksa koyu kestanede mı oluyor ?
hangısı sıyaha cok daha yakın ve hangısı daha parlak duruyor ?
sımdıden tesekkurler
koyu kestanede oluyor kızıllık canım
tatlım karar senin.her zaman saç konularında en önemlisi saçın sağlığı olmalı.eğer yorulduysa izin verip dinlenmeye bırakmak gerekir.yinede dediğim gibi karar senin canım.öptüm
canım ben her zaman ten rengi ve saçın kontrast yapılmasından yanayım.yani açık tenler koyu ton saç rengini,koyu tenlerde orta renkleri kullanmasından yanayım.yani patlıcan moru açık tende çok güzel olur diye düşünüyorum.öptüm
çok teşekkür ederim canım yanıtın için peki o zaman şöyle sorayım saçlarımın böyle olması için boya markası fark etmez hangi marka ya da kaç numaraya boyayım?
Eki Görüntüle 345325 Eki Görüntüle 345326 Sevgili Zeyn, 51 yaşındayım. 35 yaşıma kadar saçımı boyamadım. Şimdi mecburen beyazlar nedeniyle boyuyorum.. Dun akşam nevacolor 7.7 ile saçımı boyadım.oksidan 9.. bu markayı ilk kez kullandım. performasını çok iyi buldum. Çıkan renk çok koyu geldi..Saçımın gerçek rengi açık kumral.. Açık kumral, karamel gibi tonlar istiyorum. Nasıl açabilirim? Saçımın uçları siyaha yakın..karmakarışık birkaç renk..
Bu arada Allah gönlüne göre versin.. Çok hayırlı bir iş yaptığını düşünüyorum.Şimdiden teşekkürler..
Sevgiler canım..
koyu kahverengı ve koyu kestane arasında kı fark nedır ?
kızıllık koyu kahvede mı yoksa koyu kestanede mı oluyor ?
hangısı sıyaha cok daha yakın ve hangısı daha parlak duruyor ?
sımdıden tesekkurler
tatlım ya ben 24 aralıkta kuaföre gittim gölge istedim.resim ekleyemiyorum daha yeniyim diye ama link vereyim MagazinLife.Com burdaki saç renginden istedim resmen röfle yaptı ve şimdi kapatmak istiyorum.evde kendim boyucam koyu kumral yada açık kahve düşünüyorum ben ama sen ne dersin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?