Saç Rengi ve Saç Boyama Saç boyama ile ilgili sorularınızı yanıtlayabilirim

tamam çok teşekürler zeynep sen de bir ara platin yap ama bence görmek isteriz dimi???? Bu arada bu kadar kişiye cevap vermekte ayrı bir iyilik göstergesi çok sağol tekrar :)

canım benim ben platin denedim ve platin uğruna yandı saçlarım malesef.konunun başında anlattığım gibi kuaför mağduru olduktan sonra kursa gittim.şimdi çooookk memnunum saç rengimden o yüzden çok dikkat et olurmu yazık olmasın saçlarına.öptüm

bak bi resim ekliyim :)

geçmiş olsun zeyn bu arada çok teşekkür ederim yardımların için

cok gecmıs olsun cnm .. bu arada 11.1 ler kafamda su anda bırazdan yıkayacagım ınsallahh sonuc guzel olur..

çok teşekkür ederim canım yanıtın için peki o zaman şöyle sorayım saçlarımın böyle olması için boya markası fark etmez hangi marka ya da kaç numaraya boyayım?

Eklentiler

• $Angelina_Jolie_Tattoo.jpg
    36,4 KB · Görüntüleme: 63
  • $re.jpg
    89,2 KB · Görüntüleme: 54
Sevgili Zeyn, 51 yaşındayım. 35 yaşıma kadar saçımı boyamadım. Şimdi mecburen beyazlar nedeniyle boyuyorum.. Dun akşam nevacolor 7.7 ile saçımı boyadım.oksidan 9.. bu markayı ilk kez kullandım. performasını çok iyi buldum. Çıkan renk çok koyu geldi..Saçımın gerçek rengi açık kumral.. Açık kumral, karamel gibi tonlar istiyorum. Nasıl açabilirim? Saçımın uçları siyaha yakın..karmakarışık birkaç renk..
Bu arada Allah gönlüne göre versin.. Çok hayırlı bir iş yaptığını düşünüyorum.Şimdiden teşekkürler..
Sevgiler canım..

koyu kahverengı ve koyu kestane arasında kı fark nedır ?
kızıllık koyu kahvede mı yoksa koyu kestanede mı oluyor ?
hangısı sıyaha cok daha yakın ve hangısı daha parlak duruyor ?
sımdıden tesekkurler

Zeyno kardeşine çok geçmiş olsun..Bu yoğunluğunda uzun uzun yazdığın cevaplar için de ayrıca teşekkür ediyorum..

teşekkür ederim bakacağım çok sağol fikir için

tatlım ya ben 24 aralıkta kuaföre gittim gölge istedim.resim ekleyemiyorum daha yeniyim diye ama link vereyim MagazinLife.Com burdaki saç renginden istedim resmen röfle yaptı ve şimdi kapatmak istiyorum.evde kendim boyucam koyu kumral yada açık kahve düşünüyorum ben ama sen ne dersin?

koyu kestanede oluyor kızıllık canım

kızlar daha once kızıl bakır ve altın karamel karıstırıp boyamıstım hatırlarsnz. koyu bakır gıbı oldu. sımdı daha acık bı bakır ıstıyorm. Ama cırtlak turuncumsu olmasını ıstemıyrum. Palette tarcın bakırla açık karamel mi, altın karamel mi, bal köpüğü yoksa sarı mı karıstırsam açık ama cırtlak olmayan yumusak tatlı bır bakır ıcın.. :S

saçlarımı köpük boyayla boyadım 6.2ye açık kahve gibi oldu oryel kullanmadan boyasam açılır mı rengi karamel gibi olması icin ne yapmam lazım?teşekkürler

tatlım karar senin.her zaman saç konularında en önemlisi saçın sağlığı olmalı.eğer yorulduysa izin verip dinlenmeye bırakmak gerekir.yinede dediğim gibi karar senin canım.öptüm

tşkrderm cnm ben yaza kaadar böyle bırakıp diplerini açtırıp bırakıcam en iyisi düğünden sonra kestirp düzene sokarm artk.. sağol

canım banada yardımcı olursan cok sevinirim.yaklaşık 10gun once koyu kahve saclarımı küllü kumral rengine cevırmek ıcın,loreal küllü sarı ve voila küllü kumralı karıştırıp açmaya çalıştım.ılk denemede tutmıcagını bılıyordum ama bu denli bir turunculuk beklemıyordum.onu bırak dipleri farklı uçları apayrı oldu.uçları cok cok az acıldı dıyebılırım.ama özellıkle boya kutusunda dıplerınız dogal sacınızsa once ordan baslayın dıyordu
neyse 1 hafta sacımı dınlendırdım,bugun senınde önerın üzerine neva colorın 7.1 küllü kumral ve çok açık küllü kumralı karıştırdım.sacım uzun oldugundan anca yetiyor zaten.buseferde ucları önce boyadım ve sonuc gene aynı hüsran.üstteki turunculuklarda hıc bır eksılme yok aksıne sankı dahada arttı uclarıda gene ve gene cok az acıldı.küllü turunculugu kapar dedıler lafta.artık verdıgım paralaramı,ezıyet goren sacımamı uzılıyım.tek ıstedıgım dogal bir kumral renge sahıp olmaktı ne yapmalıyım?:/

Teşekkür ederim canım. Kaç tane sorumu yanıtladın helal et hakkını

çok teşekkür ederim canım yanıtın için peki o zaman şöyle sorayım saçlarımın böyle olması için boya markası fark etmez hangi marka ya da kaç numaraya boyayım?

canım bu renk neva colorda 7.7 kapuçinoya tekabül ediyo.ama açık kalır dersen 6.7 çikolata kahvede boyayabilirsin.boyayı almadan katalogtan incele hangisini istersen onu uygula.öptüm

rica ederim.normalde bende neva kullanıp çok memnun kaldığım için neva önerdiğim bi markadır.yalnız sizde şöyle bi sorun olmuş,daha önce kullandığınız boyanın üzerine boyadığınız için böyle bi renk çıkmış ortaya.yoksa 7.7 bu rengi vermez.üstelik 30 volume yani 9'luk oksidan size uygun diildir.beyaz kapamak için 20 volume ( 6 ) oksidan tercih etmelisiniz.bunu size öneren hata etmiş.şimdi saçlarınız çok renk aldığı için evde bu rengi düzeltmek çok çok zor olacaktır.hatta açıkçası ne önerirsem önereyim,tek renk yakalarsınız diyemem.o nedenle kuaföre gitmenizde fayda var.yalnız illa ki evde yapıcam diyosanız,saçlarınızın koyu olan kısımlarından başlayarak açıcı uygulayın.en son açık kalan kısımlarada uygulayıp orta karar bi tonda açılınca (açık bakır gibi bi ton) yıkayın.sonra neva color premium serisinde 7.3 karamel kumral bi renk var onu uygulayın.umarım istediğiniz sonucu alırsınız.boyanın premium serisinden olmasına dikkat edin.çünkü serilere göre marka aynıda olsa ara renkler farklılık gösterecektir.öptüm

koyu kahverengı ve koyu kestane arasında kı fark nedır ?
kızıllık koyu kahvede mı yoksa koyu kestanede mı oluyor ?
hangısı sıyaha cok daha yakın ve hangısı daha parlak duruyor ?
sımdıden tesekkurler

canım koyu kestane,koyu kahvenin önceki ismiydi.şimdi değişen kataloglarda kahve diye geçer ama bildiğimiz kestaneden bahseder.bu karışıklıktan kurtulmanın en kolay yolu ise boyaları numaralarına göre değerlendirmektir.yani senin sorduğun renk adı ne olursa olsun 3 numaradır her markada.ara renkler farklılık gösterebilir.ama ana renklerin numaraları sabittir.

3 numara siyaha en yakın renktir.siyahın bi üst tonudur.

kızıllık ise 1'den 4 numaraya kadar tüm renklerde olur.çünkü saç sırasıyla açılırken kızıl,bakır,sarı ve en son platine çıkar.

parlaklığa gelince o saçın sağlık durumuyla ilgilidir.ama sana önerim şampuan ve saç kremi seçerken ışıltı,parlaklık verecek ürünleri tercih et.verim alacaksın.öptüm

Son düzenleme:

canım önecelikle geçmiş olsun.istediğin renk gölge diil yalnız,krepe balyaj.neyse gelelim düzeltme işlemine.saçlarını koyu kumrala boyarsan kısa sürede açık olan yerler akıcak ve gölge,balyaj gibi bi görünüm vericektir.açık kahve tamamını kapatır ve akması daha uzun süre alır.eğer tek renk bi saç istiyosan açık kahve boya.ama tercih senin tabiki.öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…