Saç Rengi ve Saç Boyama Saç boyama ile ilgili sorularınızı yanıtlayabilirim

yok cnm yanıt alınıyorda bu 3 gundur cevap yok.. bı ısı var heralde bakamadı sanırsam yoksa her soruya konuyu actıgı gunden ıtıbaren sıkılmadan cevap verıyor bu arkadas...

Bu da benim şnsıma galiba off bunaldımm :)) bugün yine boya değiştircem. mecbureenn :/

merhaba,neva color tavsiye etmişsiniz,piyasada bi suru çeşidi var,neva color preminium mu yoksa tup boya şekli mi

Bu konu açılmış fakat gördüğüm kadarıyla kimse yanıt alamıyor.

insallah kisa surede cevaplanır
neva color un 8.34 ve açık kullu kumral hakkında bilginiz varsa verir misiniz.renk gerçekten kutunun üzerindeki gibi mi oluyor?

insallah kisa surede cevaplanır
neva color un 8.34 ve açık kullu kumral hakkında bilginiz varsa verir misiniz.renk gerçekten kutunun üzerindeki gibi mi oluyor?

Bende palette tarçın bakır düşünüyorum. O yoksa onu düşünmüştüm ama bilemiyorum neva colour daha yoğun demişlerdi.

Son düzenleme:
mrb kızlar ben bu akşam ablamın saçını neva 5.5 e boyayacağım açık kızıl kestane.boyanın verdiği sonucu yarın burada paylaşırım.eğer ondan iyi bi verim alırsam bende röfleli saçlarımı nevayla kumrala boyayacağım...

canım öncelikle şunu söyliyim bence saç rengin çok güzel olmuş.turunculuklar var dediğin saçın alt yansıma tonu.aslında yansıma rengin çok güzel olmuş ama sen istemiyosun biliyorum.yalnız şunu belirteyim yansıma renk saçta en fazla tutunan kısmıdır boyanın.yani biraz zaman gerek değişmesi için.birde altları açmak daha doğru olur.çünkü üstler dediğim gibi çok güzel.önce açıcı ile altları biraz aç.sonrasında karamel rengi boya uygula.neva color premium serisindeki 7.7 karamel şu an üstler için olabilecek en doğru renk.yalnız boyanın premium serisinden olmasına dikkat et.çünkü normal katalogta kapıçinoya tekabül ediyo bu renk.öptüm

canım saçların 1 ay içerisinde 1 kez oriel görmüş 4 kez boyanmış.yani şu aşamada boyanın zararını bi kenara koy bide extra orielden kaynaklı saçını çok zorlamışsın.sakın bi daha böyle boyama.zira bu işlemlerin ardından boyarsan,saçların yıpranıp lastikleşir.bide üzerine korkunç matlaşır.bırak biraz dinlensin.sana önerim 3 ay hiç bişey yapmaman.ama o kadar bekleyemem diyosan en azından 1-1,5 ay bekle bu sıradada bol bol bakım uygula.yoksa allah korusun saçların kopar.öptüm

canım kendi rengime dönücem demişsin ama şu an saçların ne renk onu yazmamışsın.yinede eğer açık bi renkse koyuya dönmek çok daha kolay tabiki.varsayım üzerine yazıyorum.eğer orta tonlarda açık bi renkse saçın boyalı kısmı,doğrudan kendi rengine boya.koyu yaparsan bu kezde üstler açık altlar koyu kalır çünkü.

diplere sürmeden boyayabilirsin saçını bu ok.çünkü zaten ana rengine dönmek istiyosun o nedenle dipleri boyamanın bi manası yok.sadece aynı tonda tutturabilirmisin ona dikkat et.öptüm

canım resimden gördüğüm kadarıyla bu kızın saçları 9.3 sen ilk aşamada saçlarını açıcı ile aç.normalde uçlardan başlanır saç açmaya ama sen önce koyu yerlere sür sonra yeşillenen kısmına.sonra 9.3 numaralı boyayı doğrudan uygula.yalnız şu var istediğin renk olur ama saçın yeşillenen kısımları belli ki artık boya almıyo.o nedenle evet ilk aşamada boyanır ama kısa süre sonra akar.sen bu yüzden uzadıkça uçlardan kestirerek kurtul yeşil kısımlardan.birde boyada açıcıda saçlarına rahat rahat yetecek miktarda olsun.unutma az boya kötü sonuç verir.birde sana önerdiğim numara neva color tüp boya serisinde ona dikkat et.20 volume oksidanla hazırlamalısın karışımı.zaten boyayı tüp alacağın için sana oksidan şişesinide verirler yanında.öptüm

Son düzenleme:

canım bu renk tek boya diil burda gölgeler var evde yapabilirmisin bilmiyorum.bide saçlarının şu anki resmini çekip eklersen daha net yardımcı olabilirim.gün ışığında çekilmiş bi foto olsun ok.öptüm

canım açıcıyı uygularken uçlardan başlaman gerekirdi.burda çok kez söyledim ama neyse olan olmuş.bide miktara çok dikkat etmen gerek.yani fazla fazla olsunki açıcı yada boyanın değmediği yer kalmasın.sen en iyisi gün ışığında çekilmiş bi resim ekle ona göre konuşalım.bekliyorum ok.öptüm

canım fotoğrafı gün ışığında çekmen daha doğru olur.çünkü resimdeki flaş rengi çok farklı gösterebilir.ama ilk aşamada şunu belirteyim saçlarının üstü altın karamel gibi duruyo.birde ana rengininde yazki ona göre renk önerebileyim oki.öptüm

cnm ozelden sordum sorumu ama sunuda sorayım, hiç dıplerıme boya degdırmedım bgune kadar. sadece dugunum ıcın golge yaptılar az mıktarda sımdı boyatmaya da korkuyorum saçlarım dokulurmu? diplerıne boya surmeseler olurmu?

bende sacimin rengini degistirmek istiyorum sikildim artik siyahdan.belime kadar uzanan saclarim var sariya boyamak istiyorum ama cesaret edemiyorum ,siyahdan sariya gecmek zor oldugunu duymustum sari renge dönmem icin ne yapabilirim ve cok yipranirmi sacim acaba

1-canım bebe yağı sonrası saçını kurutabilirsin fakat şuna dikkat et yüksek ısıyla kurutma.çünkü yüksek ısı saçtaki yağın yanmasına sebep olur ve saçına nem sağlayacak bebe yağını kaybedersin.
2-saçların bana tek renk gibi görünüyo.üstelik tam canlı bi bakır olmuş ama üst üste tüm boya saçına zarar verir.onun yerine dip boya yaptığında bekleme süresinin son 10 dakikasında saçlarına hafif çok hafif su püskürt ve tara.yani boyayı aşağıya çek.o zaman renkler yine canlanır ve açılan taraflar boya alır.böylelikle saçın yıpranmamış olur.
3-amonyağı düşük olan boyalar saçta istenen açılmayı sağlamaz malesef.o nedenle bende uzak duruyorum.çünkü saçın açılmasını sağlayan amonyaktır.
4-canım önceden bakım yağımı kendim yapıyodum ama artık bende mix bakım yağı kullanıyorum.otacı iyidir onu kullanmaya devam et.birde protein oranı yüksek şampuan kullan.öptüm

canım rica ederim,hassas düşüncelerin için ben teşekkür ederim.şimdi herşeyi güzel yazmışsın ama saçlarının ana rengi ne onu belirtmemişsin.birde röfle genelde saça ciddi bi hasar verdiği için (renk alma açısından) küllü bi renge dönmek istediğinde genelde yeşillenir.bununda sürekli üzerine altın tonlarda boya sürmekten başka çaresi yoktur.ne yazıkki bu dore renklerde röfle üzerinde çok kısa süre kalıp akar.saç yine eski haline döner.o nedenle daha sıcak bi renk tercih etmeni öneririm.saç açılırken sırasıyla kızıllığını,turunculuğunu,sarılığını kaybederek en son platine çıkar.saçlarına ne kadar küllü bi renk uygulasan da malesef orielle açılmamış saç turuncu gölgelerini kaybetmiyor.boyayla ancak bu kadar olabiliyo.yazdığın rengi ve açıcıyı bir dene istersen ama sonuç açık turuncumsu bi renge döner haberin olsun.ana rengini bilmediğim için varsayım üzerüne yazıyorum ilk kullandığın renkler orta tonlarda bakırımsı bi kumral elde etmeni sağladı dimi? en doğrusu şu aşamada röfleleri o renge dönüştürmek.bi resim eklersen gün ışığında çekilmiş daha net konuşuruz ok.öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…