Saç Rengi ve Saç Boyama Saç boyama ile ilgili sorularınızı yanıtlayabilirim

canım daha açık bi bakır istiyosan açıcı uygulaman gerek.doğrudan koyu bakır bi saça ne renk uygularsan uygula açmaz ki.bide açık ama kumralımsı bi bakır istiyosun sanırım.bu yüzden saçlarını açtıktan sonra tarçın bakıra istediğin tonda bi kumral ekleyerek kumralımsı bakırı yakalayabilirsin.öptüm

saçlarımı köpük boyayla boyadım 6.2ye açık kahve gibi oldu oryel kullanmadan boyasam açılır mı rengi karamel gibi olması icin ne yapmam lazım?teşekkürler

canım açıcı kullanmadan açılmaz malesef.önce açıcı uygulayıp kısa bi süre beklet.zaten istediğin tonda bi açılma gördükten sonra yıkaman gerek.sonra karamel boyayı alıp doğrudan uygularsan istediğin tonu yakalarsın.çok klişedir biliyorum ama malesef gerçektir boya boyayı açmaz.yalnız bişey önericem bi dene olursa ne ala.bal köpüğü boyayı 30 volume oksidanla hazırla.şu anki saçlarına uygula.eğer açılırsa zaten karamele yakın olur.o zaman açıcı uygulamana gerek kalmaz ama açılmazsa ilk önerimi uygulamak zorundasın.öptüm

canım önecelikle geçmiş olsun.bana sorduğun saçlarının turunculuğunu azaltmakmıydı? ben normalde neva tavsiye ederim loreal yada voila önermem keşke önce konuşsaydık.saç her zaman zaten diplerde kafa derisinden ısı aldığı için fazla açılır o nedenle dipleri 2 cm bırakıp tüm boyama işlemi bittikten sonra en son boyamak gerekir.saçlarının bi resmini eklersen yardımcı olabilirim.çünkü şu anki durumu görmekte fayda var.sonra bi öneride bulunurum canım.birde saçlarım uzun demişsin ama 2 kutu boya kullanmışsın.oysa ben hep söylerim az boya kötü sonuç verir.uzun bi saça 2 kutu asla yetmez.yüksek ihtimal bu yüzden turunculuk azalmamıştır.yoksa sana önerdiğim renkler olabilecek en küllü renklerdir.neyse resim bekliyorum tatlım yine konuşalım ok.öptüm

Ne demek canım benim.. Var mı böyle güzel bir dua.. Rabbim inşallah sana sağlıkla , huzurla evladını kucağına almayı nasip etsin !! Güzel haberlerini alalım inşallah

Çok teşekkür ederim.. Açma işlemini kuaföre yaptırıp (sizin tarifleriniz doğrultusunda) önerdiğiniz boyayı ben götürüp boyatmaya karar verdim.. 20 gün sonra
Tekrar teşekkürler.. Yüreğine sağlık..
..

cnm cevabın için çokkk teşekkür ederimsaçlarımın uçları koyu kahve ve ben saçlarımın saçımın tamamını bu renk yapmak istiyorum bunun için de açıcı kullanmam gerek geliba hangi boyayı ve açıcıyı nasıl kullanmalıyım

Eklentiler

• $karamelsac.jpg
    12,5 KB · Görüntüleme: 66
Son düzenleme:

sana ilk defa soruyorum ben :) senin önerin üzerine neva color aldım derken baslıgın en basında alta eklediğin nottan bahsetmiştim aslında.o iki rengi(7.1 ve 9.1) özellikle kendim seçtim ben,cunku dedıgım gıbı hem asıl istediğim renk küllü açık kumraldı hemde turunculukları yok eden renk gene küllü renklermiş.senden istediğim hem bu turunculukları yok edip hemde artık istediğim renge nasıl kavusabılırımı cevaplaman 2 tüp tam yetti aslında bilemiyorumki.birde simdi resim cekerken farkettım bu ıkı kullu renk sacımı koyulaştırdı sanki.eski rengime dönüyorum yavastan hissi verdi..
neyse eski rengim dediğim gibi koyu kahve hatta koyu kestaneydi.loreal ve voiladan sonra 2 ton acıldı sadece ve turunculaşma oldu.ama sanki suanki halinden daha acıktı..
suanki hali;http://b1202.hizliresim.com/u/f/2pjfl.jpg
http://d1202.hizliresim.com/u/f/2pjcn.jpg

gördüğün gibi resmen turuncular,uçları ve üstleri apayrı.hele uçlarına şaşırıp kalıyorum.4tane acık küllü kumral boya yediler halen inatla eski rengimde kalıyorlar..
buda istediğim renkti yada bunun bir açığı..ama cok zor gibi artık ümüdimi kestim yorumların ıcınde cok sagol.
http://e1202.hizliresim.com/u/f/2pjdf.jpg

Son düzenleme:
1 ay içinde saçımı 4.kez boyadım kendi rengim koyu kestaneydi yaklaşık 6-7 ay önce kendi rengime dönmüştüm ve ondan sonra hiç boyamadım. 1 ay önce saçımı ilk önce çikolata kahveye boyadım aradan 1 hafta geçti saçımı tarçın bakırı yaptırmak için kuaförüme gittimde hemen acılamıcanı cok zarar verileceği sölendi bu yüzden yavas yavas acıcam dedi ve tekrar kahveli bi tonlara boyadı uçlarımada balyaj attı fakat pek bi açılma olmadı uçlarım diplerim kadar açılmadı hatta. sadece diplerim biraz açıldı sanırım açık kahve tonlarına boyanadıgı için biraz açıldı. daha sonra aradan 2 hafta geçtikten sonra ben başka bir kuaförde açma boyama işlemlerini yaparak tarçın bakırına döndürdü beni yanlız ben kendime yakıştırmadım için biraan önce açık kahve tonlarında boyamak istiyorum şuanda tarçın bakırını yapalı 1 hafta olmak üzere ve ben kendim boya alıp boyamak istiyorum saçlarıma nasıl bir etkisi olur acaba ?
Bilgilendirirseniz çok sevinirim

kızçeler bi' bakar mısınız ?
Saçlarımı palette deluxe koyu kumrala boyayacağım.Diplerimde ölçtüm 3 cm kadar çıkmış.Ama ben kendi doğal rengime dönücem.Aynı tonlarda olsun diye koyu kumral aldım doğal rengim küllü kumral.neyse soruma geçeyim.Diplere boya sürmeden sadece boyalı yerleri boyayacağım.Ama renk farklılığı olur mu dipler ve boyalı kısımlar arasında ???

selam zeyn saçımı neva color 11.10 ile açtım ama sadece diplerim 3 parmak falan açıldı uçları falan hiç açılmadı sonra gittim açıcı aldım sadece uçlara uyguladım kızıl oldu yani dipler başka uçlar başka sonra küllü kumral ve kumralı karıştırdım sonuç yine dipler çok açık uçlar kzıl kumral karışık fazla kzıl değil ama farklı işte napcağımı şaşırdım yaa çok morelim bozuldu offfffffffff

Zeyn merhaba. Ben de saçlarımı geçen hafta boyadım ama her ay kuaföre gitmek istemiyorum. bi de ben diplerden azıcık çıksa bile hemen rahatsız oluyorum. sence benim saç rengimi elde etmek için hangi boyaları karıştırmam lazım. şu an çıt çıtlarım daha koyu üst kendi rengim daha açık. uçlardaki rengi nasıl elde edebilirim. ben karamel ve bakır diye düşündüm ama ?

merhaba zeynep...
benim yine bir kaç sorun var sana... hürrem rengi saç için dediğin renkleri aldım palette naturals tarçın bakırı, igora 9.50 (katalogda 9.55 yoktu) ve neva color 7.43... saç rengimi hep palette yoğun bakıra boyuyordum sonra igora 8.77 ve en son da syossun altın karameline boyadım..şimdi saç rengim karamelimsi bi bakır ama aşırı da açık bi renk değil ekleyebilirsem ekleyeceğim mesajın sonuna.. son boyamla arası 1 ayı geçti. bana akmasını bekle demiştin ama aşırı akmadı. saçlarım da önceki mesajlarda yazdığım gibi nemini kaybetmiş durumda..dediğin gibi bebeyağı kullanmaya başladım

1- bebeyağını kullandıktan sonra saçımı kurutmamda bi sakınca olur mu?
2- ben tüm saçımı boyamayı düşünüyorum her yer eşit renkte olsun diye sen bu konuda ne önerirsin? yine 9luk oksidan var bi yandan da daha kötü olursa saçım diye korkuyorum...
3- palettenin naturals'ı amonyak oranı düşük bi boya ya, ondan dolayı renk çabuk mu solar?
4- saçı canlı gösterecek başka formüllerin var mı? ben otacının bitkisel yağını kullanıyorum, saç dökülmesi ve bakım için diyor üzerinde.

şimdiden teşekkür ederim kendine iyi bak..hoşçakal...

Eklentiler

• $1.jpg
    33,9 KB · Görüntüleme: 153
Merhaba Zeyn, merhaba kızlar.Zeyn oncelikle Allah sana kolaylık versin canım, çünkü gercekten herkese cevap vermen çok zor bir iş, ve de cok fedakarca, sana bol bol sabır diliyorum.... Başka bir başlık altında konuşmuştuk seninle orada takip etmiştim yazılarını şimdi bunca arkadaşın içinde bende eklendim soru sormaya öncelikle hakkını helal et, benim saçlarımın uç kısımları rofleli, nerdeyse bir karış diplerimde cikmisti üstüne kullu kumral ve kullu sari karistirip boya yaptım güzel bı renk oldu ama küllü tonu göremedim diplerimde, kızıllık var sacımda benim istediğim oriel olmadan açabildiğim kadar acik tonda grimsi bı renkte kullu olması. Fakat yeşil,turuncu ve kızıl olmadan grimsi bı görüntüsü olsun istiyorum. Neva color da 9.01 (gümüş) - 12.01 (yogun kullu süper açıcı) bu iki rengi karistirsam nasil olur, buna ek bı renk koymam gerekirmi birde exicolor kullansam daha mı iyi olur kalıcılık acısından, şimdiden teşekkür ederim canım....

Canım merhaba, bende palette yoğun bakır 7.77 almıştım. Fakat vazgeçtim çok koyu kızılımsı olur diye. Şimdi Loreal koyu sarı dore bakır alayım diyorum. Açık kumralla karıştırcam. Nasıl bir renk olur. Şuan saçım karamel. Bu akşam boyamı değiştircem yardımcı olursan sevinirim =)

merhabalar ben de bir soru sormak istiyorum:) benim saçlarım sarı ama gerçek rengi koyu küllü kumraldı.sonra ben aralara platin attırmıştım.ondan sonra bakır tarzı birşeye boyandı yanlışlıkla malesef kuaför kurbanı oldum bende geçen sene saçım orielle açıldı sonra bal köpüğüne boyandı.ama bal köpüğü gibi mat durmuyor yani sanki cırt gibi geliyor bana arada.ben böyle yumuşak bir renk istiyorum mesela küllü kumral ile sarı rengi karıştırıp boyasam nasıl durur acaba? sanırım daha yeni olduğum için de resim koyamıyorum.cevabınız için şimdiden teşekkürler:) bir şey daha eklemek istiyorum pis yedili dizisinde oynayan alice var onun saç rengini çok beğeniyorum onun gibi yapabilir miyim acaba:)

cnm benım. ben dedıgın gıbı neva 11.1 ıle actım ancak dıplerı actı ve hafıf bır kulluluk verdı sacıma.. fazla bır degısıklık yok anlayacaın o yuzden uzerıne 9 ve 9.1 ı boyamadım daha. anca yazabıldım konuya olmazsa yarın resımde yuklerım cnm. napayımmsımdı :26: fıkır ver bana noluurrrr:44::44: optum

canım gördüğün gibi diplerim kahve ,uçlarımda kumral küllü bişe.şimdi ben sana tarif ettiğim gibi saçlarımı kendim yapabilirmiyim.Aslında tek istediğim saçlarımın hepsinin tek renk olması ama böyle kumral yada açık bi renk olsun .tavsiyelerine çok ihtiyacı var

Eklentiler

• $saşşt.jpg
    27,8 KB · Görüntüleme: 163
  • $saçll.jpg
    25,9 KB · Görüntüleme: 117
  • $DSC01509.jpg
    75,5 KB · Görüntüleme: 135
  • $DSC01508.jpg
    70,7 KB · Görüntüleme: 381

canım valla süpersin sen ne zamandır boyayamamıştım bir türlü zamanım olmamıştı bugün boyadım renk tam tuttu kuaförün boyadığı gibi oldu bildiğin:))hiç cesaret edemezdim kendim boyamaya senden cesaret aldım çok mutluyum gerçekten sana ne kadar teşekkür etsem az:))))Allah sana en kısa zamanda hayırlı bir evlat verir inş. senin yaptığını kimse yapmaz:)

kızmassan son bir soru sorcam bu rengi açıcı olmadan bir iki ton açabilme ihtimalim varmı boyayla??:))

ben palettenin koyu lumralını kullanmış biri olarak tümden saçını boya derim,
neden dipleri bırakıp boyalı kısımları boyayacaksın ki..
saçının doğal rengine çok yakınsa, tümden boya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…