kızlar daha once kızıl bakır ve altın karamel karıstırıp boyamıstım hatırlarsnz. koyu bakır gıbı oldu. sımdı daha acık bı bakır ıstıyorm. Ama cırtlak turuncumsu olmasını ıstemıyrum. Palette tarcın bakırla açık karamel mi, altın karamel mi, bal köpüğü yoksa sarı mı karıstırsam açık ama cırtlak olmayan yumusak tatlı bır bakır ıcın.. :S
saçlarımı köpük boyayla boyadım 6.2ye açık kahve gibi oldu oryel kullanmadan boyasam açılır mı rengi karamel gibi olması icin ne yapmam lazım?teşekkürler
canım banada yardımcı olursan cok sevinirim.yaklaşık 10gun once koyu kahve saclarımı küllü kumral rengine cevırmek ıcın,loreal küllü sarı ve voila küllü kumralı karıştırıp açmaya çalıştım.ılk denemede tutmıcagını bılıyordum ama bu denli bir turunculuk beklemıyordum.onu bırak dipleri farklı uçları apayrı oldu.uçları cok cok az acıldı dıyebılırım.ama özellıkle boya kutusunda dıplerınız dogal sacınızsa once ordan baslayın dıyordu
neyse 1 hafta sacımı dınlendırdım,bugun senınde önerın üzerine neva colorın 7.1 küllü kumral ve çok açık küllü kumralı karıştırdım.sacım uzun oldugundan anca yetiyor zaten.buseferde ucları önce boyadım ve sonuc gene aynı hüsran.üstteki turunculuklarda hıc bır eksılme yok aksıne sankı dahada arttıuclarıda gene ve gene cok az acıldı.küllü turunculugu kapar dedıler lafta.artık verdıgım paralaramı,ezıyet goren sacımamı uzılıyım.tek ıstedıgım dogal bir kumral renge sahıp olmaktı ne yapmalıyım?:/
Teşekkür ederim canım. Kaç tane sorumu yanıtladın helal et hakkını
rica ederim.normalde bende neva kullanıp çok memnun kaldığım için neva önerdiğim bi markadır.yalnız sizde şöyle bi sorun olmuş,daha önce kullandığınız boyanın üzerine boyadığınız için böyle bi renk çıkmış ortaya.yoksa 7.7 bu rengi vermez.üstelik 30 volume yani 9'luk oksidan size uygun diildir.beyaz kapamak için 20 volume ( 6 ) oksidan tercih etmelisiniz.bunu size öneren hata etmiş.şimdi saçlarınız çok renk aldığı için evde bu rengi düzeltmek çok çok zor olacaktır.hatta açıkçası ne önerirsem önereyim,tek renk yakalarsınız diyemem.o nedenle kuaföre gitmenizde fayda var.yalnız illa ki evde yapıcam diyosanız,saçlarınızın koyu olan kısımlarından başlayarak açıcı uygulayın.en son açık kalan kısımlarada uygulayıp orta karar bi tonda açılınca (açık bakır gibi bi ton) yıkayın.sonra neva color premium serisinde 7.3 karamel kumral bi renk var onu uygulayın.umarım istediğiniz sonucu alırsınız.boyanın premium serisinden olmasına dikkat edin.çünkü serilere göre marka aynıda olsa ara renkler farklılık gösterecektir.öptüm
canım dipleri altlara uydurmak istiyosan,uçlardaki renk ne ton kahve olduysa (malum çok kahve tonu var) açık olan yerlere sür 30 dk beklettikten sonra saçlarını tara ve bi 10 dk da öyle bekletip yıka.eğer altları üstlere uyduracaksan açıcı şart.öptüm
canım önecelikle geçmiş olsun.bana sorduğun saçlarının turunculuğunu azaltmakmıydı? ben normalde neva tavsiye ederim loreal yada voila önermem keşke önce konuşsaydık.saç her zaman zaten diplerde kafa derisinden ısı aldığı için fazla açılır o nedenle dipleri 2 cm bırakıp tüm boyama işlemi bittikten sonra en son boyamak gerekir.saçlarının bi resmini eklersen yardımcı olabilirim.çünkü şu anki durumu görmekte fayda var.sonra bi öneride bulunurum canım.birde saçlarım uzun demişsin ama 2 kutu boya kullanmışsın.oysa ben hep söylerim az boya kötü sonuç verir.uzun bi saça 2 kutu asla yetmez.yüksek ihtimal bu yüzden turunculuk azalmamıştır.yoksa sana önerdiğim renkler olabilecek en küllü renklerdir.neyse resim bekliyorum tatlım yine konuşalım ok.öptüm
Canım öncelikle böyle bir konu açarak herkese yardımcı olduğun için çok teşekkür ediyorum sana.Ben saçlarımı aşağıdaki saçın arka taraflarındaki renkten yapmak istiyorum ,önler röfle biliyorum.Şuan saçlarımın dipleri 5 parmak kadar kahverengi diğer yerler çok hafif yeşile dönük bir kumral
Yaklaşık 3 defadır saçlarımı küllü sarı ve kumral ile karıştırıp boyuyorum,ilginçç birşekilde diplerimi kahverrengi yapıp diğer tarafların rengini değiştirmiyor.Öncelikle ben bu konudan müzdaribim.(saçlarım daha önce sarıydı o yüzden az bi yeşile dönük kumral )
İkinci olarakta aşağıdaki saç rengini (arka tarafatki) nasıl elde edebilirim,malum şuan saçlarım iki renk ,evde kendim yapabilmeyi çok istiyorum.Yardımcı olursan sevinirim
Eki Görüntüle 342959
canım kuaförün turunculaşma konusunda doğru söylemiş.benim saçım koyu kahve ve bende 9 ve 8.1 numaralı boyaları karıştırarak bu rengi elde ediyorum.ana rengim açılırken turunculuk veriyor sadece aynen kuaförünün söylediği gibi.senin saçlarına gelince,eğer gün ışığında çekilmiş bi resmini eklersen daha iyi yardımcı olabilirim.yalnız foto kalitesi iyi olsun mümkünse.ama eğer rengin benim rengimse, sadece 8 ve 8.1 numaralı boyaları 30 volume oksidanla hazırlayıp uygula.tam bi dip boya olacaktır.bide ben neva color kullanıp,memnun kaldığım için sanada onu öneririm.tüp boyası ve küçük oksidan şişesiyle birlikte 3,5 tl.bide evde boyayınca bunun keyfi paha biçilemezöptüm
kızçeler bi' bakar mısınız ?
Saçlarımı palette deluxe koyu kumrala boyayacağım.Diplerimde ölçtüm 3 cm kadar çıkmış.Ama ben kendi doğal rengime dönücem.Aynı tonlarda olsun diye koyu kumral aldım doğal rengim küllü kumral.neyse soruma geçeyim.Diplere boya sürmeden sadece boyalı yerleri boyayacağım.Ama renk farklılığı olur mu dipler ve boyalı kısımlar arasında ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?