Saç Rengi ve Saç Boyama Saç boyama ile ilgili sorularınızı yanıtlayabilirim

tamam çok teşekürler zeynep sen de bir ara platin yap ama bence görmek isteriz dimi???? Bu arada bu kadar kişiye cevap vermekte ayrı bir iyilik göstergesi çok sağol tekrar :)

evet unuttu bizi ama

unutmamıstır kızarrr.. sızde dıkkat edersenızz bastan baslamıs ıkı kısının yanıtını vermıs sırayla ama sonrası yoq :26: kesın bı aksılık olmustur bence... Gercekten bızlere yardımcı olmak ıcın hıc menfaatı yokken ugrasıyor bızımle... sevgilerr opuldun zeynn

zeynep hanım siz size saçımızı boyatabılır mıyız ? kuaforde mı calışıyorsunuz?

hayır canım kuaförde çalışmıyorum malesef bu konuda yardımcı olamiyorum.konunun başında anlattığım gibi 2 yıl kurs gördükten sonra bu seviyeye geldim.burada da mümkün olduğunca yardımcı olmaya çalışıyorum.öptüm

canım keşke bu isteğin olabilse ama malesef bunun imkanı yok.bi saç hiç boyasızda olsa orielsiz asla 8 ton açılmaz.böyle bi formül olsa inan verirdim.ama dediğim gibi malesef.kolestona gelince,ben kesinlikle önermiyorum.zira deneyip hiç memnun kalmamış müşterilerinden biriyim kolestonun.
istediğin renge gelince, küllü tonlarda 8 numara açık kumral bi renk istiyosun sen(8.1'e tekabül ediyo).orielle açıldıktan sonra -ki burada uygulama çok önemli- bu renk doğrudan yakalanabilir.onun dışında başka bi seçenek yok malesef.

Zeynoo mesaj atmıştım sana.. Pigmentasyonu her yere mi yapacağım yoksa sadece açık yerlere mi ? (röfle var ya altta) cevap verirsen sevinirim.. Kolay gelsiin

canım özelden gelen mesajları takip edemiyorum üzgünüm.buradan yazarsan cevap verebilirim.pigmentasyonu her yerine eşit uygula saçının.bütünlük ancak bu şekilde sağlanabilir çünkü.öptüm

canım 40 volume oksidandır açıcı diil.oksidan boya çalıştırıcısıdır.boyanın doğru şekilde çalışmasını sağlayan bi işlevi vardır.40 volume benim diyen kuaförü bile zora sokacak,saçı yakabilecek kadarda güçlüdür.kesinlikle uzak durmanı öneririm.demedi deme ama illa ki yapıcam diyosan,dene mutlaka şu anki saçından açık tonlarda bi renk elde edersin ama tam olarak ne renk olur bilemem.çünkü hiç bir boya 40 volume oksidanla hazırlanmaz.ancak açıcı ile kullanılabilir 40 volume.yani karar senin.öptüm

canım 3 numarayı her markada bulabilirsin ama kolestondan uzak dur çünkü kumral diye aldığın boya bile siyah renk veriyo kolestonda.ben normalde hep neva tavsiye ediyorum kendimde kullandığım için ama garnier'in 3 numarası da çok güzel oluo.tecrübe etmiştim.saçların siyah olduğı için normalde açmak gerekir ama eğer açıcı kullanmak istemiyosan sadece bir ton açmak için bi formülüm var onu önerebilirim sana.4 numara boyayı 30 volume oksidanla hazırlayıp uygula.bu saçının bi ton açılmasını sağlayabilir eğer inatçı bi saçın yoksa.bunu bi dene eğer olmazsa açıcı uygularsın.öptüm

canım ben nevayı kullanıp iyi sonuç aldığım için öneriyorum ama karar senin tabiki.karışım oranı evet 1/1 yani bir tüp boyaya bir şişe oksidan.20 volume kullanman saçını zorlamaz daha iyi olur.ikinci aşama açıcıya gelince 1 hafta asla olmaz saçların yanar.boyada bile üstüste olmaz en az 2 hafta beklenir.sakın böyle bişey yapma.açmadan üzerine boyarsan da sadece dore bi yansıma kazanır saçın.renk değişmez yani.öptüm

canım saçların uzunken bir kutu boya nasıl yetti aklım almadı.çünkü bu kadar az miktarlı bi boyayla istenen sonuca asla varılmaz.he şu var saçların çok seyrekse ok.neyse soruna gelelim,boyayı oksidanla karıştırmadan yarısını kullanabilirsin tabikide.ama boyanın kalanı tüpte,oksidanda ayrı kapalı bi şişede kalmalı.bu şekilde muhafaza edersen,ikinci kez yine karıştırarak kullanabilirsin.bi mahzuru yok yani.öptüm

canım ilk mesajından alıntı yaparak saçlarının şu anki resmini eklersen yardımcı olabilrim.yani görmeden ne dersem yalan olur çünkü.bazen anlatılandan farklı renkler olabiliyo saçta.böylesi daha güvenli bi yaklaşım olacaktır senin için.öptüm

Son düzenleme:

canım saçında boya yoksa sana önereceğim renk tonunu 1-2 ton açıp dore yansımalar kazandıracaktır.neva color 9.3 numaralı boyayı direkt uygularsan istediğin ışıltıyı kazanabilirsin.eğer açılsın istemiyosan resimde gördüğüm kadarıyla 8.3 tercih edebilirsin yansıma için.öptüm

canım lorealde yanılmıyosan 6.3 golden brown yani altın kahve rengine tekabül ediyo.yalnız dikkat et her markada değişebiliyo ara renkler.lorealde 6.3 ok.öptüm

canım öncelikle şunu belirteyim saçın resimdekinin aynısı,aynı renk yani.yalnız ilk resim studio ortamında yüksek ışıkla ve harika şekil verilerek yapıldığı için sana farklı gelmiş.balyaj yok bu saçta bence gölge atılmış diye düşünüyorum.tabi tek bi resimle anlamak cidden zorlaşıyo.ama dediğim gibi gölge diye düşünüyorum.kesime gelince boynun yarısından başlayarak saçın tam uç hizasına kadar önlerine kat verilmiş.genelde tülin şahinın tercih ettiği saç kesimine benziyo.sonrasında fön ve kalın bigudilerle sarılarak bu form kazandırılmış.birde en önemlisi tabiki ışık etkiside var ama saç sağlıklı olduğunda ışıldar.yani benim gördüğüm kadarıyla saçların kuru.kuru saç zaten çok zor ışığı yansıtır.benimde kuru olduğundan çok net biliyorum.saçlarına mix bakım yağları uygula bunun çok faydasını görüceksin canım.ben kursa gitmeden önce bu yağların başarısını hafife aldığım için hep soluk mat saçlarla gezdim.ama şimdi saçlarıma hayran herkes.bunuda dikkate almanı tavsiye ederim.öptüm canım

ah canım yaa.koleston mağduru olan bi çok arkadaşımızın arasına katılmışsın sende çok üzgünüm.herkes kolestonun bu koyulaştırmasından şikayetçi.burda siyah boya akıtmak için beyaz sabun kullanıp verim almış arkadaşlar var.onu dene.extra saç bakım yağlarıda ciddi akıtıyo boyayı.tecrübe ettim.kumrala boyaman hiç bişey değiştirmez tatlım malesef.keşke şu aşamada açıcı dışında saçlarını açacak bişey olsada tavsiye etsem.yukarıda yazdıklarım ve açıcı dışında hiç bir yolu yok.öptüm

canım kolestonu ben tavsiye etmiyorum şahsen.ama sen illaki koleston diyosan,senin saç rengin çikolata kahveden açık olduğu için doğrudan yine koleston 6.7 ile boyarsan tutar.yalnız dikkat et çok koyu yapabiliyo koleston.artı 20 volume oksidan neden açıcak,neden fındık kabuğu süreceksin anlamadım ben.biraz karışık yazmışsın bu soruyu.düzelt istersen sorunu yine konuşalım.öptüm

canım dipleri altlara uydurmak istiyosan,uçlardaki renk ne ton kahve olduysa (malum çok kahve tonu var) açık olan yerlere sür 30 dk beklettikten sonra saçlarını tara ve bi 10 dk da öyle bekletip yıka.eğer altları üstlere uyduracaksan açıcı şart.öptüm

Zeynepcim , patlıcan moru açık tenlilere mi yakışır ? Buğday tenlilere gider mi dersin ? :26:

canım ben her zaman ten rengi ve saçın kontrast yapılmasından yanayım.yani açık tenler koyu ton saç rengini,koyu tenlerde orta renkleri kullanmasından yanayım.yani patlıcan moru açık tende çok güzel olur diye düşünüyorum.öptüm

Zeyn bizi unuttu :2:

unutmadım tatlım,elimden geldiğince cevaplamaya çalışıyorum.bu sıra yoğunum biraz kardeşim bacağını kırdı malesef.bende dayanamadım tüm aileyi toplayıp kendi evime getirdim :) çünkü böylesi daha içime sindi ve daha iyi yardımcı olurum diye düşündüm.o yüzden çok sık zaman ayıramıyorum malesef.beni biraz idare edim olurmu? hepinizi öptüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…