merhaba bende birşey danışmak istiyorum saçım şu an siyah ama ondan önce kızıl vardı ama siyah bayag aktı 7 ay önce boyamıştım şimdi bu hafta boya almayı düşünüyorum çünkü bende kuaföre gitmekten sıkıldım zaten kızımdan şuaralar dışarı çıkamıyorum neyse önce saçımı saç açıcıyla acmak istiyorum bu arada bana 2 kere aç dediler ilk açmamda bakır 2.de sarı olur dediler yani kızıllığın iyice kaybolması için ve ben bal rengi istiyorum bir arkadaş forumda yazmıştı kahve köpüğü ve altın sarısını karıştırıp boyadığında bal rengi elde etmiş sizce bu uygulayacağım metotlar doğrumu yani bu yazdıklarımı uygulasam turunculaşma falan olurmu saçımda ve oksidanları nasıl kullanmam lazım boyaları karıştırırkn oranları ne olmalı ay kusura bakmayın çok uzun oldu yardım edrseniz çok çok sewinirim
mrb canım ekli resimde göründüğü gibi hülya avşarın saç rengi ne acaba nasıl bu rengi yapabilirim şuan saçlarımı açtırdım kumral tonları var saçımdaEki Görüntüle 341169
zeyn meraba canım öncellikle böyle bi konu açtığın için teşekkür ederim:) canım benim sorunum dip boya 2 senedir karamel olarak kullanıyorum ve hep kuaförde boyatıyorum artık kendim boyamak istiyorum . kendi saç rengim açık kestane şuan boyalı halide senin yüklediğin 2 fotondaki saç rengine çok benziyor. sanırım kuaförüm 8.00 ve 8.01 ile karıştırdığını söylemişti ama kesin emin değilim kullandığı boyalarda normalde turunculuk olmadığını ama dip boyası yaparken kendi saç rengim koyu olduğu için turunculaşma yaptığını söylemişti. sence hangi boyaları kullanmalıyım. yardımcı olursan çok sevinirim:))
selam zeyn:)
benim saçlarım daha önce platindi sonra çikolata kahveye boyattım şuanda epey aktı 3 aydır boyamıyorum koyu kumral gibi ama uçları açık kumral syooss altın karamele boyamak istiyorum ama o rengi tutturabilmem için önce açıp sonra boyammamı gerek yoksa sadece oksidanı %12 lik kullansam olurmu?bilgilendirsen sevinirim
saol cnm benım.. tesekkur ederımsımdı sana bır ıkı sorum olacak
1. 11.10 alıyrum ve boyuyorum kac dk bekleteyım normal boya gıbımı?
2. 9 ve 9.1 yoıne nevamı alayım cnm. cunku katalogta neva 9 acık kullu kumral dıye gecıyor sıtesınde. normalde sarı dıye bılıyorum ben bu numarayı .. :26::26: yoksa sadece aslında aynı ama adlandırılmalarımı farklı?
3. bu 9-9.1 karısımını 11.1 uygulayıp yıkadıktan sonra hemen ardındanmı yapayım yoksa bırkacgun bekleyımmı?
bıraz cok oldu amanasıppse yarın sabah alıp yapacagım cnm...
ve tabıkı ılk senınle paylasacagım tatlım optum
bırde cnm oksidanı kac volum kullanayım...6 lık az gelır 9 luk kullansam daha ıı galıba:26::26:
Saçlarım bu renkte ve ben yansımasız sadece kumral rengini istiyorum.Hangi boyayı tavsiye edersiniz ?
Eki Görüntüle 341272
selam kızlar,ekteki rengi bana tam olarak söylecek bilecek varmı? kuaföre götürcemde öyle yaptırcm.bir yanlışlık olmasın..
karamel bu değilmi?? orta tonumu acaba bir yardımcı olun?? bana
Canım ben saçlarımı çikolata kahvesine boyatmıştım
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-rengi-sac-boyama/499934-sozde-cikolata-kahve-olan-saclarim.html buda linki
Ama çok koyu oldu sadece çok ışıklı ortamlarda ve güneşde belli oluyor rengi
Ben alışık değilim koyu renk saçlara
İstediğim renk açık kahve , kumral arası bir renk
Şimdi kumral yapmaya kalkışsam , tekrardan açılmasımı gerekli ?
Bu arada 2011 yılının nisan ayında saçım oriyelle açıldı
o zamanda beri hep kumrala boyattım ama aktı turuncu oldu bende en son bu renge boyattım
Ama şimdi akmadı
Ne yapacağımı bilemedim
Aralarına gölgemi yaptırsam , röflemi
Ki olurmu hiç bilmiyorum , maymuna dönmiyim sonra
zeynep canım boyadım ben saclarımı 8.32 nevacolor bal köpüğü yap demiştin ya yaptım boya gercekten cok güzel tutuo böyle sonc beklemıodum.yalnız ben karamellik olmaz dıordum hafif var ama bi kaç yıkamadan sonra akacagını düşünüorum cnm bu rengin oturması için ne kdar zaman sonra tekrr boyayım tavsiyen için cok cok tskr ederıom cnm cok cok
öpt
cnm çok sağol çok teşekküredermcnm evet saçımn dibi gelse iyi olucak ama grçek saç rengim koyu kahve bna kesnlkle yakşmıo herkes karamel tonlarını yakştrıo.. bide saçm çok uzun dibini beklersem enz az 3 yılımı alır tatlm. bide bu yaz düğünm olucak Allah izinverrse kafam çok karştı
canım merhaba benim saçımda küllü kumral vardı 3-4 ay önce boyamıştım aktı biraz ondan önce koyu saçımı açıp boyamıştım akınca kızıllık oldu şimdi palette açık kumral aldım bide 40 volümlük açıcı aldım bu şeklide boyarsam 40 volüm sayesinde tam istediğim gibi sarılı bi açık kumral olacağını düşünüyorum ama korkum 40 volüm olduğundan saçım yanarmı acaba ne dersin
lütfen bana da yardımcı olun. ben en son saçımı nevacolor altın sarısına boyadım ama saç rengim turuncu gibi bir renk oldu.fönlüyken çok güzel duruyor ama fönsüz çok kötübende sürekli fön çektiremiyorum.Ben beyaz tenli kara kaşlı kara gözlü bir bayanım acaba bu saç renginin üstüne ne renk yapsam güzel olur.sürekli boyamak istemiyorum saçlarım çok yıprandı. lütfen yardımcı olun.Şimdiden teşekkür ederim..
merhaba öncelikle teşekkür ederim herkese yardım çabandan dolayı. Ben burda tekrar uzun uzun anlatmak istemiyorum açtığım konuların linkini versem bana burdan o 2 konuda yardımcı olabilirmisin? Birde boya konumda bir kullanıcı nevacolor fildişi kullandığını fakat turunculuk yaptığını söylemiş. işte konularım lütfen yardımcı olursan çok sevinirim daha önce yazdığım şeyleri tekrar yazıp insanları oyalamak istemedim http://www.kadinlarkulubu.com/sac-r...nevacolor-fildisi-beyaz-platin-istiyorum.html ve http://www.kadinlarkulubu.com/evde-...simi-yumurta-uyguladim-sacim-berbat-oldu.html
Saçımda açıcı var canım ağustos ayınca yapılmıştı sonra akaju kızıla boyandı açınca da turuncu gibi olmuştu o kızıl hemen aktı sonra şarap kızılı, loreal köpük boya 53 ateşli kahve, irize kahve falan boyadım en son koleston büyülü kızıl var, kızıllık gitsin doğal bir kahve istiyorum şu an 1cm kendi saçım geldi kestane rengi 5 tonlarında ne yapayım 7.11 küllü boya siparişi falan mı vereyim yoksa 6.1 küllü ile boyasam yine yok olur mu kızıllık?
canım kızıl ve siyah kurtulması en zor renklerdir.bide senin saçlarında çok uygulama olmuş.bi resim eklersen daha net yardımcı olabilirim.öptüm
canım platin,uygulaması en zor renktir.benim diyen kuaför bile turunculuk kalmadan açamayabilir.arkadaşın ne renkten dönmüş bilmiyorum ama saç koyu doğal tonlardan sırasıyla kızıl,bakır,sarı ve en son platin olarak açılır.dolayısiyle koyu yada orta koyu renkler zaten tüm bu pigmentleri barındırdığı için leke kalması çok olasıdır.eğer turuncu leke bırakmadan platin,ve tonlarını yapabilen bi yer varsa hepimiz gidelim derimama malesef bende 4 yıl önce platin uğruna üstelik 30 küsur yıldır kuaför olan birinin kurbanı oldum.konunun başında okumuşsundur nasıl bu duruma geldiğimi o yüzden anlatmayayım.bunca boya markası içinde ben en iyi nevadan verim aldım.üstelik neva profesyonel bi çok kuaförün kullandığı bi markadır.herşeyi bi kenara koy,fikrimi sorduğun için ben kesinlikle bu markadan şaşma derim.ben sana açıcı olarakta 11.10 tavsiye ediyorum.yalnız uygulama çok önemlidir.eğer bi saçın bi kısmına eksik,bi kısmına doğru miktarda sürülürse alacalı açılır.buna dikkat et.
saç bakımına gelince,eğer kullandığın mix bakım karışımı iyi bildiğin bi marka diilse,yüksek ihtimal ihtiva etmesi gereken bakım yağları diil başka şeylerle hazırlanmıştır.çünkü bende böyle bi bakım kullanıyorum ve saçlarımın ışıltısına herkes hayran.daha önceleri kendim hazırlıyodum bakım yağımı ama bu kullandığım yeni üründen sonra gerek kalmadı.normalde bu bakım yağlarıyla saçlarının sağlık kazanması gerekirdi ama malesef öyle olmamış.sormak istediğin başka bişey varsa bilgim dahilinde,burdayım çekinme.öptüm
canım saç açılırken sırasıyla kızıl,bakır,sarı ve en son platine çıkar.boya markalarının açıcıları zaten bu yönde randıman verir.zira oriel yanlış bi kullanımda saçın yanıp kopmasına sebep olur.önce neva color 11.10 numaralı açıcı alıp saçlarını aç.orta karar bi turuncu olacaktır.sonra 8 ve 8.1 numaralı neva color boyaları eşit oranda karıştırıp uygula ama 20 volume oksidan kulllan.oksidan miktarına gelince eğer tüp boya alırsan,tam doğru oranda hazırlanan küçük şişe oksidanlar var onları alman yeterli olacaktır.bu şişelerin biri,bir tüp boyaya göre hazırlanmıştır.bende genelde dediğim gibi neva color tavsiye ediyorum.bu uygulama güzel bi kumral yakalamana yeterli olucaktır.sonra 3-4 ay sonunda tekrar açıcı ile açıp direkt bal köpüğü boya var zaten onu uygulayarak istediğin rengi elde edersin.açıcıda boyalarda saçlarına bol bol yetecek miktarda olsun.çünkü eksik miktar kötü sonuç verir.yalnız şuna hazırlıklı ol.açıcı uygulamasında alttaki renk boyanırken yapılan hatalar belli olacaktır.çünkü önceki boyamada eğer boya miktar olarak kimi yerlere az,kimi yerlere doğru uygulandıysa,saç açıldığında alacalı olabilir.uygulama sonrası mıtlaka haber ver tatlım bekliyorum.öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?