- 7 Nisan 2010
- 28
- 1
- 298
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım bu koyu kahve yani 3 numara.açık gibi duran yerlerde mekandaki yüksek ışık yansımasından kaynaklı.öptüm
canım saç açılırken sırasıyla kızıl,bakır,sarı ve en son platine çıkar.boya markalarının açıcıları zaten bu yönde randıman verir.zira oriel yanlış bi kullanımda saçın yanıp kopmasına sebep olur.önce neva color 11.10 numaralı açıcı alıp saçlarını aç.orta karar bi turuncu olacaktır.sonra 8 ve 8.1 numaralı neva color boyaları eşit oranda karıştırıp uygula ama 20 volume oksidan kulllan.oksidan miktarına gelince eğer tüp boya alırsan,tam doğru oranda hazırlanan küçük şişe oksidanlar var onları alman yeterli olacaktır.bu şişelerin biri,bir tüp boyaya göre hazırlanmıştır.bende genelde dediğim gibi neva color tavsiye ediyorum.bu uygulama güzel bi kumral yakalamana yeterli olucaktır.sonra 3-4 ay sonunda tekrar açıcı ile açıp direkt bal köpüğü boya var zaten onu uygulayarak istediğin rengi elde edersin.açıcıda boyalarda saçlarına bol bol yetecek miktarda olsun.çünkü eksik miktar kötü sonuç verir.yalnız şuna hazırlıklı ol.açıcı uygulamasında alttaki renk boyanırken yapılan hatalar belli olacaktır.çünkü önceki boyamada eğer boya miktar olarak kimi yerlere az,kimi yerlere doğru uygulandıysa,saç açıldığında alacalı olabilir.uygulama sonrası mıtlaka haber ver tatlım bekliyorum.öptüm
1-canım açıcıyı bekletme süresi diye bişey yok.istediğin tona ulaştığında yıkamalısın.ama sen yinede 35-40 dk dan fazla bekletme.miktarıda 4 tüp olsun.uygulamaya ise uçlardan yukarı doğru olsun.dipten 2 parmak kadar kalan kısmına en son açıcı uygula.
2-ikisinide neva al ve saçlarının boyunu bildiğim için söylüyorum,iki tüp 9 iki tüp 9.1 yani toplamda 4 tüp ancak yeterli olacaktır saçlarına.isimlere ise aldırma çünkü ana renklerde tüm renkler aynıdır.farklı isimler verebilirler sorun diil.
3-açıcıyı uygulayıp yıkayıp,tamamen kuruttuktan hemen sonra uygulayabilirsin.beklemene gerek yok boyama için.haberini bekliyorum tatlım öptüm
canım burada http://www.kadinlarkulubu.com/sac-rengi-sac-boyama/458112-sacimi-yeniden-boyamak-icin-resimli.html açıldıktan sonra boyanan renk var ama şu an saçlarım daha çok bordo gibi?
tabiki de var çok sevindim hem de online sın şuan. Şimdiiiii :) benim dipler geldi 1cm den biraz fazla ve ana saçım siyaha yakın bir ton. Kuaföre dip yaptırmadan önce beklicem baya bi önceden açılmış saçlara deyip yanmaması için kuaförde öyle dedi 4 cm falan olsun ondan sonra aç dedi. Biraz karışık olcak ama benim bir arkadaşımdan aldığım yöntem var(çünkü ben saçta beyazlık istiyorum) dediki 11.1 al kolestonun içine oksidasyonun yarısını koy biraz saç kremi 2-3 yemek kaşığı musluk suyu koy önce diplere sonra kalan saça sür 10-15 dk. beklet yıka. Bu cilaymış ve saça beyazlık vercekmiş. Ama kuaföre sorduğumda bu senin saçına olmaz sen direk dipleri 11.1 le yap 20 dk kalana sür 20 dk daha bekle dedi. Amaç zaten diplerin tamamen açılması değil ama doğal bi geçiş sağlamak. Ama ben nevanın fildişinimi vursam diyorum direk? Çünkü 11.1 in kül verip koyultmasından korkuyorum :/ Zaten hiç istediğim renk olmadı şimdi omzumda kestirdim mahvoldu saçım. Bari beyazlık(tam beyaz değil tabikide anlamışsındır isteğimi) tutsun ondan sonra döneyim diyorum. Sen şimdi hangisini önerirsin? :)