Saç Rengi ve Saç Boyama Saç boyama ile ilgili sorularınızı yanıtlayabilirim

canım bu işin ölçeği olmazki göz kararı hazırlanır oriel.bide kusura bakma ama orieli nasıl hazırlayacağını sen anlatıcaksan o nasıl güvenilir kuaför anlamadım.bu çok saçma bunu bilmeyen adam nasıl kuaförlük yapabilir.ona kasap denir.

markaya gelince sen loreal alıcam dediğin için ben sana açıklamasını yaptım.ama bana soruyosan eğer ben igora toz oriel kullanıyorum ve dediğim gibi saçın durumuna göre oksidan volume ünü ayarlıyorum.yani bunlar en temel bilgiler zaten.bunu bilmeyen kişi bırak oriel kullanmayı yanına bile yaklaşmasın.

canım saçların şu an anlattığın kadarıyla kızıl yansımalı siyah.o nedenle boyayla açılmaz.önce her hangi bi markanın açıcısını al.uygulama aşamasına ve miktarına dikkat et.yani saçlarına yetecek kadar olsun.eğer eksik kalırsa saç eşit oranda açılmaz.misal saçları kulak memesinin altında normal gürlükte olan biri ancak 3 kutuya yakın açıcı ile açabilir saçlarını.malesef bu miktarları gözetmeden 1 kutu açıcıyla yaparım sanıyolar ama işin rengi bitince belli oluyo.bu arada şuda var daha önceleride yazdım.saç açılırken önceki boyamada hatalar varsa kusar.yani boya bi kısmına eksik,bi kısmına fazla sürüldüyse açılırken alacalı açılır.o yüzden dikkatli ol.saçlarını açtıktan sonra çikolata kahveye boyayabilirsin.ancak bu şekilde olur.neva color tüp boyada 6.7 çikolata kahvedir.20 volume oksidan yeterli olacaktır.öptüm

canım koyu kestane bi saçı tarçın bakıra açmadan çeviremezsin.yani önce açıcı ile açıp,tuhaf koyu bi sarı elde ettikten sonra,tarçın bakır yapabilrisin.tarçın bakır zor bi renktir eğer tutturacağına güveniyosan yap.ama bana sorarsan önce aç.sonra 8 ve 7.44 neva color boyaları eşit olarak karıştır uygula.çok daha iyi bi bakır elde edersin.tarçın bakır kadar açık olmaz ama kolay ulaşılabilir bi renk olur.öptüm

canım bu renk doğal kendi rengi olan 7.1 küllü kumral.saçların 3 renk olmuş ve istediğin renk çok dikkat ve ustalık gerektiren bi renk senin saçların için.çünkü en ufak bi kaymada -hata bile demiyorum- yeşile döner.bunu senin gibi 3 renk olmuş saçlarda benim diyen kuaförler bile yapamıyo malesef.ama benim sana önerim,neva color 7.0 yoğun kumral ile 7.1 küllü kumral boyaları eşit oranda karıştır uygula.en azından kullanılabilir bi renk olur.yalnız eğer saçlarının uçları yıpranmış yada yüksek tonda sarılar ise yeşillenebilir bilgin olsun.bide boyayı alırken saçlarına rahat rahat yetecek kadar olsun ona dikkat et.yani 2 kutu boyayla saçın tamamı boyanmaz.bunun olacağını sanan arkadaşlara senin aracılığınla duyurmuş olalım öptüm

Canım sana zahmet bana da bir yorum Turuncu olmaktan çook korkuyorum

Canım syoss altın karamel yapsam nasıl olur peki madem öyle o rengi erteleyeyim biraz daha

Canım syoss altın karamel yapsam nasıl olur peki madem öyle o rengi erteleyeyim biraz daha

canım bak dürüst olalım şu an saçların 3 renk olduğu için hangi açık rengi yaparsan yap,yine ton farkları olacaktır.o yüzden ya orta koyulukta bi renk yap,yada ton farklarına razı ol.boya yaparken saçın zemini çok önemlidir.he şuda var saçların yıpranmamıştır yani hala boya alıyodur o zaman problem olmaz.senin saçlarında yıpranma veya uçlarda platine yakın sarılar varmı?

Canım saçlarımın bugün çekilen hali işte bu ... Yorum yapman artık daha rahat olacaktır:)
Oryalle açtıktan sonra tekrar koyultmak istemiyorum

Eki Görüntüle 336656
Canım saçlarımın bugün çekilen hali işte bu ... Yorum yapman artık daha rahat olacaktır:)
Oryalle açtıktan sonra tekrar koyultmak istemiyorum

canım benim,çok abartmışsın ya o kadar alacalı diil ki saçın.ay ben neler gördüm o nedenle böyle olumsuz konuştum.bak şöyle yap neva color 9.3 açık altın sarısı boyayı 30 volume oksidanla hazırla.sonra saçlarına uygula.40 dk dolduktan sonra saçlarını iyice tara.tarağa biriken boyayı yine saçlarına sür ve friksiyon yap.yani masaj diyelim.bi 10 dk da öyle beklet yıka.güzel bi karamel tonu elde ediceksin.en kötü haliyle bile şu saç renginden iyi olur

süpersin süper süper çok teşekkür ederimm :) ilk defa bu karışım marışım olaylarına giricem ama başarılı olurum inşallah :) Çooook teşekkr ediyorum sana sonucu bildiricem mutlaka :)

süpersin süper süper çok teşekkür ederimm :) ilk defa bu karışım marışım olaylarına giricem ama başarılı olurum inşallah :) Çooook teşekkr ediyorum sana sonucu bildiricem mutlaka :)

rica ederim canım benim.yalnız dediğim gibi bi mesaj daha attım gördüysen.önce karışımı saçlarının koyu olan kısımlarına yani diplere sür 10-15 dk beklet sonra diğer yerlere sür ve daha önce yazdığım gibi devam et.sürelere ve uygulama tarifine dikkat et.ok hee bide boya eksik kalmasın bol bol yedir saçlarına.öptüm

cok tşk ederim canım ilgin için cokf azla yıpranma olmadı sanki sacımda yıkadıktan sonra kremsiz tarakla acılıyor 15 dk falan beklettim tekrar oriallesem yanarmı acaba?birde çikolata kahveye boyadıktan sonra ne kadar süre sonra acabilirim actıktan sonra aynı problemi yasarmıyım kızıllar falan olurmu cünkü sacımın bazı yerlerinde siyahlıklarda kalmış onlarıda acıp ölemi boyasam cikolata kahveye?çünkü yaza kadar en azından acık kumral istiyorum.canım cok sordum biliorum ama suanki sacımın üzerine ne renk olur bakır kızıl falan olurmu olabilicek diger renkleride söylermiisn kızıl -kahve-karamel tonları

zeyn merhaba forumda yeniyim saçlarım sarı röfleli istediğim saç rengi de tam olarak bu :)))
ne renge boyamam lazım ayrıca beyaz teni ela gözlüyüm hangi renkler bana gider bu renk ve serenay sarıkayanın saç rengine bayılıyorum lütfen yardımcı olabilirsen çok sevinirim
şimdiden teşekkürler:)))

canım benim,
zaten kuaforun cok guvenilir oldugundan bahsetmedim,dipleri en azindan turuncu kaldi ve sacin nemi gitti..
ancak baska bana uygun ucret vs. kuafor bilmiyorum..

heralde izah etsem adam anlar diye dusunuyorum..

Yani sacim sari-platin karisimi..
sari yerler icin,20 mi 30 mu oksidan alayim..
bir de platifiz mi platinium mu ?

goturdugumde oranlarini kendisi bilir zaten..

secim konusunda son karari sana birakiyorum..

canim benim..

canım amacın zaten kumral yada sarı tonlar olduğu için hiç kızıl renge girme çünkü siyah kadar zordur kızıldan açık renklere dönmek.eğer yapabilirsen saçını eşit şekilde aç.bi kez daha açıcı kullan sorun olmaz.saçlarım yıpranmadı diyosun çünkü.çikolata kahve yaptıktan sonra 2-3 ay bekle yine açıcı uygulayarak koyu kumral tonlarına çık.dediğim gibi yavaş yavaş yapki saçın yıpranmasın ok.öptüm

canım serenayın ki doğal rengi.7.1 küllü kumral.şimdi sen röfleli saçlardan bu renge geçiş yapabilirsin ama çok dikkatli olman gerek çünkü saçın en ufak hatada yeşillenir.o nedenle ilk etapta dore alt tonlu bi kumrala boya.saçına dore pigment kazandırdıktan sonra küllü kumral boyarsan saç yeşillenmeden geçiş yapabilirsin.ama şunuda söyliyim saçını görmediğim için varsayımlar üzerine konuşuyorum.eğer saçında röfleye bağlı yıpranma yada platine kadar çıkmış,pigmentini kaybetmiş renkler varsa boyayı alması zorlaşır.benim sana renk önerim serenayla aynı renk olan kumral ama dore yansımalı.yani neva color 7.3 ile boya saçlarını.uygulama sonrası haber ver yine ok.öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…