canım benim,
zaten kuaforun cok guvenilir oldugundan bahsetmedim,dipleri en azindan turuncu kaldi ve sacin nemi gitti..
ancak baska bana uygun ucret vs. kuafor bilmiyorum..
heralde izah etsem adam anlar diye dusunuyorum..
Yani sacim sari-platin karisimi..
sari yerler icin,20 mi 30 mu oksidan alayim..
bir de platifiz mi platinium mu ?
goturdugumde oranlarini kendisi bilir zaten..
secim konusunda son karari sana birakiyorum..
canim benim..
canım daha önce söyledim ya buna kuaför karar vericek.ben sana krem oriel al derim,gittiğin kuaför bunu kullanmıyodur bunu almanın ne anlamı var o zaman.her kuaförün kendine ait yöntemleri vardır.ben toz oriel al derim bu kezde belki krem kullanıyodur.herkesin hakim olduğu belli konular vardır ben nerden bilebilirim ki kuaförün ne kullandığını.ve 3. kez söylüyorum saçının durumuna göre oksidan seçilecek.ben 30 derim fazla gelir saçın yanar.20 derim eksik kalır istediğin kadar açmaz.saç açma işi kolay bi işlem diildir.sor kuaförüne saçını görsün ona göre yap alış-verişini.ayrıca ölçüsü kuaför bilir diyosun ama önceki mesajında ölçüsünü sormuşsun.biraz çelişik geldi bana kusura bakma.ben temkinli davranıyorum çünkü oriel mağduru çoooookkk insan var.saçların zaten çok açılmış.daha fazla zorlanırsa yanar,çok dikkatli olmak gerek.şimdi sana önerdiğim şey yüzünden saçın yanar bu kezde sorumluluğu bana kalır bu çok üzücü bişey.şimdi anlatabildimmi derdimi...
Son düzenleme: