canım benim,
zaten kuaforun cok guvenilir oldugundan bahsetmedim,dipleri en azindan turuncu kaldi ve sacin nemi gitti..
ancak baska bana uygun ucret vs. kuafor bilmiyorum..
heralde izah etsem adam anlar diye dusunuyorum..
Yani sacim sari-platin karisimi..
sari yerler icin,20 mi 30 mu oksidan alayim..
bir de platifiz mi platinium mu ?
goturdugumde oranlarini kendisi bilir zaten..
secim konusunda son karari sana birakiyorum..
canim benim..
canım benim,yanlış anlama ama kumral ve kahve renklerin farkını bile bilmiyosan sakın boyamaya kalkma saçlarını.zira yazık edersin.ben yinede yazayım ama bilgin olsun.
1.siyah
3.koyu kahve
4.kahve
5.açık kahve
6.koyu kumral
7.kumral
8.açık kumral
9.sarı
10.çok açık sarı
şeklinde gider ana renkler.senin saç rengin ile sarı arasındaki ton farkına bakarsan,açıcı olmadan sarı yapılamayacağını anlarsın.ancak 7 ve 8 numaralı saçları açıcı kullanmadan sarıya dönüştürebiliriz.istersen şöyle yap hazır boya yok saçlarında o nedenle kolay işlenebilir.git bi kuaföre güvendiğin bi yer olsun.o şekilde sarı yaptır.inan bana burada bi çok arkadaşımız boya yapmayı bilmesine rağmen saçlarına zarar vermişler.istedikleri renkleri yakalayamamışlar.yazık etme saçlarına ok.öptüm
canım benim,yanlış anlama ama kumral ve kahve renklerin farkını bile bilmiyosan sakın boyamaya kalkma saçlarını.zira yazık edersin.ben yinede yazayım ama bilgin olsun.
1.siyah
3.koyu kahve
4.kahve
5.açık kahve
6.koyu kumral
7.kumral
8.açık kumral
9.sarı
10.çok açık sarı
şeklinde gider ana renkler.senin saç rengin ile sarı arasındaki ton farkına bakarsan,açıcı olmadan sarı yapılamayacağını anlarsın.ancak 7 ve 8 numaralı saçları açıcı kullanmadan sarıya dönüştürebiliriz.istersen şöyle yap hazır boya yok saçlarında o nedenle kolay işlenebilir.git bi kuaföre güvendiğin bi yer olsun.o şekilde sarı yaptır.inan bana burada bi çok arkadaşımız boya yapmayı bilmesine rağmen saçlarına zarar vermişler.istedikleri renkleri yakalayamamışlar.yazık etme saçlarına ok.öptüm
canım daha önce söyledim ya buna kuaför karar vericek.ben sana krem oriel al derim,gittiğin kuaför bunu kullanmıyodur bunu almanın ne anlamı var o zaman.her kuaförün kendine ait yöntemleri vardır.ben toz oriel al derim bu kezde belki krem kullanıyodur.herkesin hakim olduğu belli konular vardır ben nerden bilebilirim ki kuaförün ne kullandığını.ve 3. kez söylüyorum saçının durumuna göre oksidan seçilecek.ben 30 derim fazla gelir saçın yanar.20 derim eksik kalır istediğin kadar açmaz.saç açma işi kolay bi işlem diildir.sor kuaförüne saçını görsün ona göre yap alış-verişini.ayrıca ölçüsü kuaför bilir diyosun ama önceki mesajında ölçüsünü sormuşsun.biraz çelişik geldi bana kusura bakma.ben temkinli davranıyorum çünkü oriel mağduru çoooookkk insan var.saçların zaten çok açılmış.daha fazla zorlanırsa yanar,çok dikkatli olmak gerek.şimdi sana önerdiğim şey yüzünden saçın yanar bu kezde sorumluluğu bana kalır bu çok üzücü bişey.şimdi anlatabildimmi derdimi...
canım geçmiş olsun.kuaför mağduru olmuşsun sende.yalnız istediğin rengi eklemişsin iyi güzelde,bu kadar karıştığı için kendi saçlarının bi fotosunuda eklemen lazım.görmeden bişey diyemem.gün ışığında flaşsız çekilmiş bi resim ekle bu mesajdan alıntı yaparak,tekrar konuşalım ok.öptüm
canım ben neredeyse tüm markaları denedikten sonra neva kullanmaya başladım.çok uzun zamandırda sadece neva kullanıyorum ve bu yüzden hakim olduğum için bu marka üzerinden öneride bulunuyorum.kozmetik mağazalarının hepsinde neva boya mevcut.özellikle tüp boyaları.tüp boya alırken yanında küçük oksidan şişelerinide veriyolar.sana sadece bi boya fırçası ile boya tası olabilecek cam veya plastik bi kap almak kalıyo.evden bişeyde kullanabilirsin.nevanın en iyi yanlarından biride fiyatı.1 tüp boya ve oksidanı 3,5 lira.
gelelim renge.şu an saçların kızıl.istediğin renkte bu.şimdi koyuluk olarak ikiside aynı tondaysa 7 ve 7.3 numaralı boyaları eşit oranla karıştırıp uygularsan bu renge yakın bi renk elde edersin.eğer kendi saçın,istediğin renkten 1 ton koyu ise 8 ve 7.3,eğer 2 ton koyu ise 9 ve 7.3 numaralı boyaları karıştırıp uygula.tabi şunuda göz ardı etme lütfen burada saçı görmeden varsayımlar,tarifler üzerine öneride bulunuyorum.o nedenle yüzde yüz istediğin rengi yakalarsın diyemem.çünkü bu şekilde öneri vermek inan çok zor.eğer aklında bi şüphe kalacaksa en iyisi önerdiğim tarifleri bir tutam saçında dene,istediğin rengi yakalarsan tamamına uygula.bu en temkinli boyama yöntemidir.hoş kuaförede gitsen sana bu renkleri deneyecektir.o nedenle bence evde uygulamak hem daha ekonomik,hemde istediğin rengi yakalama oranın daha yüksek.çünkü burada bende dahil zamanında kuaför mağduru olmuş kızlar çoğunlukta.takıldığın bişey varsa yine sorabilirsin.öptüm
canım koyuluk dediğin ne renk onu belirtirmisin? ana rengin ne renk?sonra diplerinde başka bi boya varmı? sarı dediğin sarının tonu ne? bide konuyu iyi incelersen zaten neva colorun iyi bi boya olduğundan filan çok bahsettim.tüm kozmetik mağazalarında bulunabilir bi markadır.performansına görede fiyatı çok ama çok ucuz.saçının durumunu belirtirsen yardımcı olabilirim ancak.
işte saç rengim kızıl gibi çıkmış ama uçları daha açık özellikle yazın açılıyor üstleri daha koyu kahverengi
canım ben bu renk saçlarımı bronz kahveye boyamak istiyorum. tereddütteyim bakıra çalan bi renk çıkar mı zemin açık oluncaEki Görüntüle 337130
Kızlar sac rengim kumral bakır dore
Resimde beyaz ısıkta cekilmis hali var
Ama gun ısıgında cok daha turuncu oluyor
Ben bunun uzerine begendiğim bir sarı tonunu uygulasam nasıl bir renk elde ederim sizce ?
Eki Görüntüle 337137
zeyno,
kuafor bilir demedim..
celiskili bir durum yok ortada..sadece senin yonlendirmenle emin olmak istemistim..
ama olamiyorum..
kuaforum loreal kullanmiyor diye belirttim.
ve sacimin rengini de sen gordun..
yipranmasini istemiyorum.. o yuzden ona alip goturmek istiyorum..
loreal kullanmadigindan "soyle soyle kullaniliyor imis" diye onerin ile gidecektim..
ancak sen oyle bie temkinli davrandin ki,yardimci olmuyorsun
canım kuaförlerin kullandığı tamamen sarı yapan oriali biliyomusun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?