Mrb,çok güzel bir konu olmuş,çok teşekkür ederiz bizlere yardımcı olduğunuz için.Beni de bilgilendirirseniz çok sevinirim.9 ay önce doğum yaptım,saçlarımda boya vardı.uçları sarı dipler kendi rengimdi(kumral açık kumral)3 ay önce hepsi bir renk olsun diye kuaföre gittim doğal rengime en yakını yapın dedim ama bilmiş kuaför saçımı istediğimden farklı bir renge boyadı.içine ne koydun dediğimde kumral var ,küllü var(küllüyü sarııyı kapatsın diye koydum dedi)bakır ve kızıl var dedi.saçım kahve rengi gibi ama kızıl turuncu yansımalı bir renk oldu yıkadıkça aktı,tekrar gittim bak bu kez kızıl bakır koyma dedim ama yine koydu ve bu kez daha da kızıla bakan bir renk oldu.(kızıl,turuncu yansımaları sevmiyorum)saçım yıkandıkça çirkin bir kızıla döndü,sanki kına yakmış gibi durdu.dün dedim kendim boyayım bu kez dedim ama rengi yine yanlı seçtim sanırım.küllü kumral aldım doğal saçıma en yakını o duruyordu.akşam boyadım ama yine turuncu oldu saçım.saç diplerim turuncu uçlaarı koyu koyu kumral duruyor
( şimdş bu saçımı nasıl adam ederim.doğal bir ton istiyorum,içinde turuncu,kızıllık olsun istemiyorum.resimdeki saç rendine çok yakın kendi rengim.şimdi tekrar bu renge nasıl dönerim.lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim
Eki Görüntüle 336087 Eki Görüntüle 336087 Eki Görüntüle 336087