Eki Görüntüle 335627
Tekrar merhaba zeynep.Resimleri ekledim.Nevadanda başka markadanda numara söyleyebilirsin sana güveniyorum.Sadece Nevayı nerden bulacağız zeynep onu bilmiyorum?
süper konu teşekkürler
Eki Görüntüle 335635
Ayyyy bunu eklemeyi unutmuşum buda var.
gordum balim da,
pembe ve mavi arasinda kararsizim..
ve bir de platifiz kafami karistirdi...
ne farki var platiniumla..
numuzdeki hafta ici almak istiyorum artik...
canim benim..
merhaba...bende bisey sorabilir miyim?? bakir kahve rengini daha acik bi tona cevirmek icin ne gibi renkler kullanilabilir?ama alt ton saridan ziyade karamele donuk olsun istiyorum:26::26:
Merhabalar daha bugün kuaföre gittim ama cesaret edemeyip geri döndüm..saçlarım siyah ve tarçın bakıra boyamak istiyorum kendim ne kadar denediysemde tutmadı..kuafördede yanmasından cok korkuyorum.ne yapsam bilemedim önerin nedir..illaki yıpranacak mı diyorsun...
canım orta siyah diye bi renk yokki.koyu kahve mi orta kahvemi saçların?
Merhabalar ! benim saçlarım kahverengi oryalsiz, açıcısız hiçbir şekilde açmadan saça direk boya sürerek çok açık değil ama gerçekten sarı denebilecek kadar sarıya boyatma şansım var mı?? ama hiçbir şekilde turuncumsu bir renk almasını istemiyorum kesinlikle sarı tonu olsun istiyorum teşekkürlerr
kendı sacım kestane denen renk
sımdı tatlı bır bakır ıstıyorum
canım alt ton dediğin yansıma renk ise o zaten alacağın boyada belirtilir.boya numaralarında noktadan sonra gelen rakam yansıma rengi belirler zaten.misal 6.3 numaralı boyadaki 6 koyu kumral, 3 ise dore yansıma rengidir.sende ona göre bi renk seçebilirsin.karamele dönük dediğin dore ışıltıdır.yalnız saçın bakır kahve ise ve açık bi ton dediğin ciddi bi farksa zaten açıcı kullanmadan imkansız.
canım siyah ve kızıl kurtulması en zor renklerdir malesef.ama olmayacak diyede bişey yok.benim önerim tarçın bakır gibi açık bi ton yapıp saçını zorlamaktansa,önce bakır yap zamanla tarçın bakır tonuna çıkarsın.böylelikle saçın yıpranmaz.öptüm
canım bu iki renk yoğun bi bakır elde etmeni sağlar.o yapan arkadaş ya uygulama hatası,yada tarihi geçmiş ürün kurbanı oldu sanırım.çünkü bakır renkli boyayla kırmızı elde etmen mümkün diil.şu an saçların platindi yanlış hatırlamıyosam dimi ?
canım açıcı kullanmadan pek mümkün diil ama beyaz sabun ile yıkarsan rengi akıtabilirsin deneyen kızlar olumlu sonuç almış.bide bence zeytinyağı,badem yağı,hint yağı gibi saça iyi gelen besleyen yağlarıda deneyebilirsin.tecrübeyle sabittir rengi ciddi akıtıyo.öptüm
canım turuncu azaltıcıyı ne kadar koydun? özellikle dikkat et demiştim zaten.çokmu ekledin turuncu azaltıcıyı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?