Saç Rengi ve Saç Boyama Saç boyama ile ilgili sorularınızı yanıtlayabilirim

ısıga gore soldaki gibi sari gorunuyor dipleri..
ama ben hepsini platin agirlikli ve diplerini de kullu istiyoum.

merhaba saçımı yaklaşık 2 yıldır boyamıyorum ve suanda ana rengi kahverengi ama çok koyu değil saçımın bu renk olması için neyle boyamam gerekir?

canım bu saç ana rengi küllü kumralın üzerine sık balyaj atılarak elde edilmiş.eğer yapabilirsen önce açıcı ile saçlarını aç.tuhaf bi sarıya ulaştıktan sonra (en iyi böyle anlatılıyo :) 7 ve 7.1 numaralı boyaları eşit oranda karıştır sür.sonra saçlarının ne kadarında o sarılıkları istiyosan oralara krepe at ama yukarı dibine kadar it.sonra krepeli olan yerleri tekrar açıcı ile aç.istediğin tona geldiğinde yıka.sonra 9 numaralı bi boyayı çeyrek tüp kadar bi kaba sık,üzerine boyanın çeyreği kadar oksidan ekle,sonra saç kremi ve su ekle karıştır.cıvık bi kıvam elde et.bunu saçına sür 5-10 dk beklet yıka.buda cilası olucak.zor gibi görünebilir tüm bu işlemler ama korkma kolaydır.sadece boya yapabilen bi yakınından yardım alırsan daha kolay uygularsın.öptüm

cnm çok tşk ederim cvbn için
açıcı olarak hangi markayı tavsiye ediyorsun

canım igora olabilir,neva olabilir,palette olabilir.genel olarak açıcıdan alacağın randıman her markada aynıdır.boyada işin rengi değişir.o nedenle bütçene hangisi uygun olursa onu kullan.öptüm

canım igora olabilir,neva olabilir,palette olabilir.genel olarak açıcıdan alacağın randıman her markada aynıdır.boyada işin rengi değişir.o nedenle bütçene hangisi uygun olursa onu kullan.öptüm

tekrar çok tşk edrim iiki varsın:)

Zeyn merhaba, öncelikle tanrım dualarını kabul etsin ve en kısa sürede sağlıklı bir bebiş versin cnm sana. Sorum ve de sorunum şöyle ki; saçlarım sarı röfleliydi ilk başta sadece evde kendim dip boyamaya karar verdim çükü kuaförüm her seferinde anlamadığı için koyu yapıyordu. Palatte vanilya sarısı ve açık küllü kumral aldım dibi boyadım ama kötü oldu sarı yerlere değen yerler yeserdi vs yine kk dan okuduğum yeşil silme yolları ile 2 gün sonra kurtuldum onlardan. Sonra syoss altın karamel rengine bayıldım burdaki arkadaşların tutmuş renkleride güzeldi gittim aldım 2 kutu boyadım komple saçımı birde ne göreyim dipler oldu güzel ama tüm sarılar böyle yeşilimsi soluk mat bir renk. Sanırım saçım çok yıpranık olduğu için pigment eksikliği var ve boya tutmuyor. Yine senin o güzel yorumlarında ön pigmentasyonu okudum 3 gün öyle dolaştıktan sora o işlemi uyguladım 1 tüp boyayı koydum kaba üzerine de ılık su ekledim ( çünkü saçım uzun) başladım yedirmeye saçlarıma ama saç kurutma mak yapmadım. 30 dk sora normal boyayı hazırladım ama busefer altın karamel 1 tüp bir tüp de altın parıltılı bal koydum daha sarımtrak olsun diye. Oksidanları da %6 normal kutudan çıkanlar. Sonuç yine hüsran 1 saat kafamda beklettim boyayı ama yine mat renk almadı saçlarım sence bir yerde bir yanlış yapmışmıyım.. Şu an insan içine çıkabilecek durumum kalmadı acil bir çözüme ihityacım var umarım işe yarar kurtar beni nolurrrr öptüm cnm.

teşekkür ederim umarım olur..ne kadar beklemem gerek peki yaklaşık olarak

cnm peki boyadıktan sonramı akıtıyım yoksa aktıktan sonramı boyayım saçımı uzatıp kendi saçıma bırakıcam çünkü

cnm ben dun kaslarımı aldırmaya gıttım kuaforume ve sacımı gordu tabıkı

ve sacımada baktı ve acıcı kullanmanın dırek tamamına sacı cok yıpratacagını soyledı. ve saclarımı once kahve tonlarına boyayıp aralara sonra pakett attık. kızıllardan kurtuldum gıbı sımdı ay sonu gıdıp dıp boya ve tekrar aralara paket atacagız 2 3 boyamaya ıstedıgımız tonu elde ederız dedı aynı zamanda yakın arkadasım kendısı. Ne bıleyım basta cok kararsız kaldım ne yapmak ıstedıgımı bılıyosun zaten...ama sımdı galıba en ıyısını yaptım dıye dusunuyorum sence ? < fikrin benım ıcın onemlı >

Son düzenleme:
kolston açııyla kumral boyalı saçlarımı açıp kolston11.1 ve loreal 8.1 karıştırarak boyamıştım dipleri açmadan aynı boyalarla boyasam yeşillik olur mu komple mi boyasam ne tavsiye edersiniz

Uploaded with ImageShack.us

canım öncelikle geçmiş olsun.pigmentasyon yapman gerek doğru ama tüm işlemleri sırasıyla ve doğru uygulaman gerekir.birincisi pigmentasyon için bakır boya kullanman gerekir.yeşeren saçı nötrlemek için.ikincisi 1 parmak boyu kadar olmalı fazlası olmaz çok turunculaşır.saçına yetmiyosa ılık suyu çoğaltmalısın.üçüncüsü saçı kurutman gerek,kurutmadan rengi saç telinin içine itemezsinki pigmenti yükleyemezsin.saç ıslakken pulcukları açılır ,suyu içine alır ve şişer.kuruttuğun zaman ise pul tabakası kapanır ve işte o sırada pigmentleri içine itip yerleştirmiş olursun.ki bu mutlaka bakır renkli bi boya olmalı yeşeren saçta.sonra istediğin altın karameli boyamalısın.bütün işlemi yanlış uygulamışsın olmaması çok normal.he şuda var tüm işlemi doğru yaparsın ve hala saçın yeşil kalırsa o saç artık boya almıyodur ve evde yapabileceğin,hatta kuaföründe yapacağı bişey kalmamıştır.işinin ehli kuaförü tenzih ederim.öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…