merhaba saçımı yaklaşık 2 yıldır boyamıyorum ve suanda ana rengi kahverengi ama çok koyu değil saçımın bu renk olması için neyle boyamam gerekir?
en yakın zamanda müjdeli haberi alırsın inşallah allahım gönlüne göre versin canımevli mutlu çocuklu olman dileğiyle :123::119::118::108::79:
benim saçım bakır karamel ewde kendm boyamak istiyorum ve sarı yapmk istiyorum rica etsem yardımcı olurmusun ?
Eki Görüntüle 331269
canım ben bu renk istiyorum saçlarımın kızıl olmaması için hangi renkleri karıştırmalıyım bu saçı yaparken.
cnm çok tşk ederim cvbn için
açıcı olarak hangi markayı tavsiye ediyorsun
canım igora olabilir,neva olabilir,palette olabilir.genel olarak açıcıdan alacağın randıman her markada aynıdır.boyada işin rengi değişir.o nedenle bütçene hangisi uygun olursa onu kullan.öptüm
Eki Görüntüle 331426 Eki Görüntüle 331427
su an ki sacimi rengi boyle zynocum.. aralarindaki turuncularda boyle
tabiki elde edersin canım.ama önce saçındaki yoğun kumralın akmasını bekle.çünkü sen doğrudan yoğun kumral sürmüşsün saçına.keşke öyle açık bi zemin üzerine sormadan yapmasaydın ama neyse olmuş bi kere.saçındaki kumral akınca 8.1 numaralı bi boyayı sürersen küllü kumralı yakalarsın.öptüm
dur tahmin edeyim loreal boya kullandın dimi.loreal kutudaki rengin hep 1 yada 2 ton koyusunu veriyo.canım şu aşamada eğer açıcı uygulamak istemiyosan bekle boyan aksın.beyaz sabunu burada kızlar boya akıtması açısından çok tavsiye ediyo.benim önerim ise bakım yağları uygula.hem saçın beslenir hemde ciddi boya akıtıyo tecrübeyle sabittir.tüm bunları bekleyemem diyosan,en son kullandığın boyayı al sadece açık kalan yerlere sür.45 dk beklet yıka.öptüm
Eki Görüntüle 331426 Eki Görüntüle 331427
su an ki sacimi rengi boyle zynocum.. aralarindaki turuncularda boyle
Zeyn merhaba, öncelikle tanrım dualarını kabul etsin ve en kısa sürede sağlıklı bir bebiş versin cnm sana. Sorum ve de sorunum şöyle ki; saçlarım sarı röfleliydi ilk başta sadece evde kendim dip boyamaya karar verdim çükü kuaförüm her seferinde anlamadığı için koyu yapıyordu. Palatte vanilya sarısı ve açık küllü kumral aldım dibi boyadım ama kötü oldu sarı yerlere değen yerler yeserdi vs yine kk dan okuduğum yeşil silme yolları ile 2 gün sonra kurtuldum onlardan. Sonra syoss altın karamel rengine bayıldım burdaki arkadaşların tutmuş renkleride güzeldi gittim aldım 2 kutu boyadım komple saçımı birde ne göreyim dipler oldu güzel ama tüm sarılar böyle yeşilimsi soluk mat bir renk. Sanırım saçım çok yıpranık olduğu için pigment eksikliği var ve boya tutmuyor. Yine senin o güzel yorumlarında ön pigmentasyonu okudum 3 gün öyle dolaştıktan sora o işlemi uyguladım 1 tüp boyayı koydum kaba üzerine de ılık su ekledim ( çünkü saçım uzun) başladım yedirmeye saçlarıma ama saç kurutma mak yapmadım. 30 dk sora normal boyayı hazırladım ama busefer altın karamel 1 tüp bir tüp de altın parıltılı bal koydum daha sarımtrak olsun diye. Oksidanları da %6 normal kutudan çıkanlar. Sonuç yine hüsran 1 saat kafamda beklettim boyayı ama yine mat renk almadı saçlarım sence bir yerde bir yanlış yapmışmıyım.. Şu an insan içine çıkabilecek durumum kalmadı acil bir çözüme ihityacım var umarım işe yarar kurtar beni nolurrrr öptüm cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?