Benim saçım full oryellendi platin sarısı yaptım.Şimdi canım fuşya rengi yada çilek kızılına boyatmak istiyor nitekim boyattıktan sonra akıcak ama.Turuncu mu olur yoksa kahverengi tonlarında soğan kabuğumu ben soğan kabuğu sevmiyorum.Fuşya akarsa ne renk olur ?Alt zemin platin.kendi doğal rengim açık kumral.
canım diplerin çok uzamadıysa ok aynı renk boyaları 30 volume oksidanla hazırlayıp sür.o zaman açıcıya gerek kalmayacaktır.ama eğer çok uzadıysa diplerin açıcı evet gerekli.1 cm'e kadar saç kafadan aldığı ısıyla açılma hızını yükseltir.ama daha fazla uzadıysa boya tam olarak açamıyabilio.bide 11.1 epey yüksek bi renk kendi saç rengin eğer 1,3 yada 4 gibi koyu bi renkse bunları kullan.ama açık bi saç rengine sahipsen fazla açabilir dipleri.dikkatli ol.bide boyalı olan kısımlara sürme.çünkü üst üste gelirse koyulaştırır.
teşekkür ediyorum sağolasın:)canım gördüğüm kadarıyla demet akalının rengine çok yakın bi renk.tabi ışık farkı olabilir.ama yinede söyliyim.saçlarını açıcı ile açtıktan sonra 6.3 ile 8.32 ve benim eklediğim 7 numarayı eşit oranda karıştır sür.çünkü demetten biraz daha kumrallık var bu renkte.o nedenle 7 numarayı da ekle diyorum.öptüm
inş. canım.ama iki resim acayip faklı birbirinden şaşırdım doğrusu
canım bakır karamelden bu sarıya evde dönmen çok zor hatta imkansız.çünkü bu saç dipleri çıkmış bi platin.içinde turunculuk kalmadan yapamazsın ki şöyle bişey var,benim diyen kuaför bile lekesiz platini yapamayabiliyo.burada da çok söyledim platin tutturulması en zor renktir.çok çok zordur.o nedenle ya güvendiğin bi kuaföre git yada bu renkten vazgeç.illa ki denicem diyosan söylemedi deme yazık edersin saçlarına.öptüm
zeyn kendi saç rengin nedir acaba avatardaki sanırım aşamalı anlatırmısın?
Canım benim çok sağol başlı başına yanlış anlayıp uygulamışım kafama göre( Neyse bu hafta tekrar uygulayacağım bir bir dediğin gibi yaparak. Bir arkadaşımında yeşili yok ama onunda sarı yerleri boya almıyor böyle mat acayip bir sarı olarak kalıyor dipler tutuyor aynı bende olduğu gibi,oda bakırla mı yapsın ön pigmentasyonu yoksa direk süreceği renkle mi yapsın tatlım öptüm çok teşekkür tekrar..
Canım ilgin için çok teşekkür ederim. Bir şey daha sormak istiyorum. Eşim ve çevremdekiler bu saç renginin bana gittiğini yüzümü açtığını söylediler. Ben saçlarım çok koyu değil ama bu rengin bir veya yarım ton koyusu olsun istiyorum. küllü kumral yerine açık küllü kumral veya bal köpüğü denesem istediğim sonuç elde edilir mi sence?
banada yardıncı olursan sevinirim benım sacım sac boyasında kestane denılen renk. cok sıyah degıl yanı. benım sorum bu resımdekı gıbı bır renk hosuma gıttı bu renk tek renkle elde edebilirmiyiz bir soru daha ben sacımı altın sarıyla boyuyorum ılk boyadığımda bayagı acık oluyo sonradan acık bakırımsı oluyo altın sarının ıcıne koyu boyalara katılan oksıdandan koysak rengı nekadar degısır yanı ben cok koyu olmayan tatlı bır bakır rengı ıstıyorum yardımcı olursan cok sevınırım allah yardımcın olsun
Benim saçım full oryellendi platin sarısı yaptım.Şimdi canım fuşya rengi yada çilek kızılına boyatmak istiyor nitekim boyattıktan sonra akıcak ama.Turuncu mu olur yoksa kahverengi tonlarında soğan kabuğumu ben soğan kabuğu sevmiyorum.Fuşya akarsa ne renk olur ?Alt zemin platin.kendi doğal rengim açık kumral.
anladm cnm çok saol peki oksidanı nereden alabilirim nettn almak istmiorum hangi kozmetik mağazasında bulunur acaba
zeyn bu sefer saclarım mahvolduuuclarını dediğin gibi altın sarı yaptım ustunude bal rengı boyadım altlar fena olmadı ama üstler rezalet nese bugun kuaföre gittim ıvana sertın sacı gıbı ıstıyorum dedim 200 e yaparım dedi cok geldi üstleri kullu kumrala boyasam ıvana sertın ara rengı gıbı olur mu sence yada bi renk önersen ileride sarıya kolay dönüş yapabileceğim bi renk
zeyn cim mrba benimde sana bi sorum olcak sacımda sık röfle var su sekilde:Eki Görüntüle 332149
benim istediğimse içinde dorelik kızıllık v.s. olmayan bi kumral yani kendi sacıma yakın bi renk sunlardan olabilir:Eki Görüntüle 332151 Eki Görüntüle 332150
bu kumrallardan birine direk boyasam sacımda yeşillik falan olur mu küllüde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?