Saç Rengi ve Saç Boyama Saç boyama ile ilgili sorularınızı yanıtlayabilirim

Benim saçım full oryellendi platin sarısı yaptım.Şimdi canım fuşya rengi yada çilek kızılına boyatmak istiyor nitekim boyattıktan sonra akıcak ama.Turuncu mu olur yoksa kahverengi tonlarında soğan kabuğumu ben soğan kabuğu sevmiyorum.Fuşya akarsa ne renk olur ?Alt zemin platin.kendi doğal rengim açık kumral.

bence hıc kalkısma cnm hazır ne gusel platıne kadar acmıssın.. bende sıyahtan acıp kızıl yaptım 1 ay kullandım ve kullanamadım ne bıleyım sıkıldımm.. sonra donmek ıstedım kızıl ve bu gıbı renklerden donmek baya zor... sımdı asamalarındayım..

anladm cnm çok saol peki oksidanı nereden alabilirim nettn almak istmiorum hangi kozmetik mağazasında bulunur acaba

zeyn bu sefer saclarım mahvolduu uclarını dediğin gibi altın sarı yaptım ustunude bal rengı boyadım altlar fena olmadı ama üstler rezalet nese bugun kuaföre gittim ıvana sertın sacı gıbı ıstıyorum dedim 200 e yaparım dedi cok geldi üstleri kullu kumrala boyasam ıvana sertın ara rengı gıbı olur mu sence yada bi renk önersen ileride sarıya kolay dönüş yapabileceğim bi renk

teşekkür ediyorum sağolasın:)

tamam cnm çok teşekkür ederim . peki normal bi sarı yapabilirmiyim evde yavaş yavaş saç rengimi açarak ?

Son düzenleme:
zeyn kendi saç rengin nedir acaba avatardaki sanırım aşamalı anlatırmısın?

canım ben boyasız koyu kestane (3 numara) olan saçlarımı önce neva super açıcı ile açtım.saçlarım bakır renge dönünce ama güzel bi bakır diil :) 8 ile 8.1 numaralı boyaları 20 volume oksidanla hazırlayıp sürdüm.nedeni şu zaten bakır-turuncu gibi olan saç rengime açık kumral ve küllü kumral renkleri yükleyince hem o bakırlık sakinleşti kumrallık kazandı.hemde turunculuk küllü açık kumralla sadeleşti.

dip boya içinse hiç açıcı uygulamadan sadece 9 ve 8.1 numaralı boyaları bu kez 30 volume oksidanla hazırlayıp direkt uyguladım.dipler hep söylediğim gibi 1 cm'e kadar kafa derisinden aldığı ısıyla daha fazla aktive olup açılır.tabi 30 volume oksidanda burda açılmasına yardımcı oldu.

işte böyle benim saç rengimin hikayesi.yalnız şu var kızlar.yine hep söylediğim gibi saç boyarken herşeyden önemlisi zemin rengidir.yani orielden yanmış bi platine bu renkleri sürerseniz,asla bu rengi elde edemezsiniz.yada çok koyu olan bi saç rengi açma işlemi olmadan sadece bu renklerle ancak açık kestaneye döner.zemin ve saçın sağlık durumu çok önemlidir.hepinizi öptüm

canım eğer yeşillenme yoksa saçında arkadaşının, o sadece sıcak bi renkle denesin önce.mesela nevacolor 9.3 gibi sıcak bi renkle.eğer hala bu renkle yapılmış pigmentasyondan sonra yinede tutmuyosa o zaman daha bakır tonlarda bi boyayla denesin.yalnız şu var,dediğim gibi yeşillenme yoksa sıcak ama sarı tonlarla denesin.neticede sarı saçı turuncuya dönmesin bu seferde ok.öptüm

tabiki olur ama şöyle eğer bakırlık hafiflesin istiyosan küllü bi renk tercih etmelisin misal 8.1 yada 9.1 gibi.bal köpüğü zaten sıcak bi renktir ve bakırlığını hafifletmez.neticede bakırlığı küllü tonlarla nötrleriz ok. öptüm

canım bi kere senin saç renginde birinin ki numarasını yazmamışsın ama yinede cevaplıyim,bu rengi tek renkle yapabilmesi mümkün diil.açık renklerde bile tek renkle zordur bu renk.kaldıki kestane tonu olan bi saç imkansız.ikinci sorunun cevabı:saçlarını altın rengine neden boyuyosun çünkü bu açık kahve tonlarda bi renk yakalamana neden olur.eğer istediğin renk buysa ok.oksidana gelince koyu renk boyalara kullanılan volume'ü altın sarıya uygularsan saçın,şu an 3-4 ton açılıyosa o zaman 2 ton ancak açılır.yani o renk boyanın oksidan volume'ünü düşürmenin bi manası yok.çünkü istediğin 1-2 ton açmaksa,saçının bi ton açık rengini alarak zaten yakalarsın o rengi.yine sormak istedi bişey olursa sorabilirsin canım.öptüm

keşke bi selam verseydin önce daha şık olurdu,ama ben yinede sorunu cevaplıyım.eğer platin bi rengin üzerine fuşya yaparsan ve akarsa renk pembe-turuncu bi hal alır.pembe çok açık bi ton olur.aralarda mutlaka daha çok akıcak olan yerler ise turuncumsu bi ton alır.

anladm cnm çok saol peki oksidanı nereden alabilirim nettn almak istmiorum hangi kozmetik mağazasında bulunur acaba

canım büyük her hangi bi kozmetik mağazasında mutlaka bulursun.eğer istanbul'daysan ve gitmek için zamanın varsa sirkeci'de zaza han die bi yer var.nerdeyse tüm istanbul kuaförleri oradan alış-veriş yapar.hem herşeyi bulursun hemde müthiş uygundur fiyatlar.

canım ben sana sadece altın sarı dedim sen niye iki renk boyadın ki.bak zaten saçların yıpranmış nie böle bişey yaptın.bırak saçların dinlensin artık.bide şu an ne renk önerebilirim ben bile kala kaldım şu aşamada neva color 7 ve 6.3 numaralı boyaları al karıştır eşit oranda uygula.hiç olmazsa ileride sarıya dönmek için zemin rengi sağlar ve lütfen artık başka renkler deneme çünkü cidden saçların elinde kalıcak öptüm koccaman

evet canım direkt boyarsan küllü bi tona,yeşillenir saçın.o nedenle bide ana renk ekle misal 6 ve 6.1 gibi.ama bu boyaların yarısı kadarda yarım tüp yani 6.3 ekleki yeşillenmesin saçın.yani röfle yüzünden küllü ne renk boyarsan boya yeşillenir o nedenle koyu kumral ama içinde dorelik barındıran bi tonda ekle içine.

tüm boyaları hazırlayıp önce bi tutam saçına dene,en sarı olan tutamların üzerine.40 dk beklet yıka.eğer istediğin renk olduysa tamamına uygula.bu en temkinli boyama şeklidir.çünkü şu an saçın çok kritik durumda çok fazla oriele maruz kalmış.tam olarak bilemediğim için saçının durumunu temkinli olmakta fayda var.bu arada verdiğim renkler nevacolor üzerinden.çünkü renk verme konusunda tek tavsiyem bu marka.öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…