• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saç boyama ile ilgili sorularınızı yanıtlayabilirim

cnm ben Eki Görüntüle 331433 bu renkte bi saç istiyorum

canım bakır karamelden bu sarıya evde dönmen çok zor hatta imkansız.çünkü bu saç dipleri çıkmış bi platin.içinde turunculuk kalmadan yapamazsın ki şöyle bişey var,benim diyen kuaför bile lekesiz platini yapamayabiliyo.burada da çok söyledim platin tutturulması en zor renktir.çok çok zordur.o nedenle ya güvendiğin bi kuaföre git yada bu renkten vazgeç.illa ki denicem diyosan söylemedi deme yazık edersin saçlarına.öptüm

cnm peki boyadıktan sonramı akıtıyım yoksa aktıktan sonramı boyayım saçımı uzatıp kendi saçıma bırakıcam çünkü

canım dediğim gibi eğer beklemek istemiyorum diyosan al en son kullandığın boyayı açık kalan yerlere sür.hiç olmazsa iki renk şeklinde gezmezsin.öptüm

benim şuan saç rengim koyu kumral ama boyayalı 4 ay oldu ve baya aktı ama ben hafif grimsi kumral istiyorum naparsam yapim illaki bi turuncu oluyo ne yapmam lazım istediğim rengi tututrmak için yardımcı olursanız sevinirim :d

Eki Görüntüle 331459 Eki Görüntüle 331460 cnm ben dun kaslarımı aldırmaya gıttım kuaforume ve sacımı gordu tabıkı :9:

ve sacımada baktı ve acıcı kullanmanın dırek tamamına sacı cok yıpratacagını soyledı. ve saclarımı once kahve tonlarına boyayıp aralara sonra pakett attık. kızıllardan kurtuldum gıbı :21: sımdı ay sonu gıdıp dıp boya ve tekrar aralara paket atacagız 2 3 boyamaya ıstedıgımız tonu elde ederız dedı aynı zamanda yakın arkadasım kendısı. Ne bıleyım basta cok kararsız kaldım ne yapmak ıstedıgımı bılıyosun zaten...ama sımdı galıba en ıyısını yaptım dıye dusunuyorum sence ? < fikrin benım ıcın onemlı :16:> :54:

canım kuaförünün yakın arkadaşın olması büyük şans olmuş ve bence saçların hasarsız atlatacak bu süreci.çünkü ellerine sağlık saçını zorlamamış.her zaman böyle şanslı olunmayabiliyo.güle güle kullan.ilk aşamada biraz tuhaf gelebilir ama zamanla istediğin renge gidiceksin.o nedenle birazcık sabır.koccaman öptüm

kirli saça boya yapmak daha iyi tutar derler doğru mudur

:) hayır tatlım sadece saç kirli olduğunda kafa derisinin gözenekleri tıkalı olduğu için boya yakmaz saçı ( acıması açısından yakmaz dedim.yoksa saça vereceği zarar diil söylemek istediğim).yaksada temiz saçtaki gibi olmaz.o nedenle kirli saça yapılması önerilir.öptüm

http://www.google.com.tr/imgres?q=n...pg&w=600&h=400&ei=pCgcT6ypOdCWOtmayJUL&zoom=1

canım naz elmasın nefes dizisindeki saç rengine bayılıyorum. benim saçımda koyu kestane nasıl ulaşabilirim bu renge

canım gördüğüm kadarıyla demet akalının rengine çok yakın bi renk.tabi ışık farkı olabilir.ama yinede söyliyim.saçlarını açıcı ile açtıktan sonra 6.3 ile 8.32 ve benim eklediğim 7 numarayı eşit oranda karıştır sür.çünkü demetten biraz daha kumrallık var bu renkte.o nedenle 7 numarayı da ekle diyorum.öptüm

Son düzenleme:
kolston açııyla kumral boyalı saçlarımı açıp kolston11.1 ve loreal 8.1 karıştırarak boyamıştım dipleri açmadan aynı boyalarla boyasam yeşillik olur mu komple mi boyasam ne tavsiye edersiniz

Uploaded with ImageShack.us

canım diplerin çok uzamadıysa ok aynı renk boyaları 30 volume oksidanla hazırlayıp sür.o zaman açıcıya gerek kalmayacaktır.ama eğer çok uzadıysa diplerin açıcı evet gerekli.1 cm'e kadar saç kafadan aldığı ısıyla açılma hızını yükseltir.ama daha fazla uzadıysa boya tam olarak açamıyabilio.bide 11.1 epey yüksek bi renk kendi saç rengin eğer 1,3 yada 4 gibi koyu bi renkse bunları kullan.ama açık bi saç rengine sahipsen fazla açabilir dipleri.dikkatli ol.bide boyalı olan kısımlara sürme.çünkü üst üste gelirse koyulaştırır.

benim şuan saç rengim koyu kumral ama boyayalı 4 ay oldu ve baya aktı ama ben hafif grimsi kumral istiyorum naparsam yapim illaki bi turuncu oluyo ne yapmam lazım istediğim rengi tututrmak için yardımcı olursanız sevinirim :d

canım çok kolay.koyu kumral dediğine göre 6 numara boyuyosun saçlarını.ona bide 6.1 koyu küllü kumral ekle.eşit oranda olsun.bu kadar :) öptüm

zeyn kendi saç rengin nedir acaba avatardaki sanırım aşamalı anlatırmısın?

yok yok beklemene gerek yok.adı üzeründe zaten bu işlemin açma-boyama.zaten açıldığında görüceksin bakırımsı tuhaf bi renk olucak.boyamadan kullanamazsın yani :) öptüm

çoook teşekkür ederim zeyN :16:allah gönlüne göre verir inşallah ve bi an önce sağlıkla bebeğini kucağına alırsın canım :49:

canım kuaförünün yakın arkadaşın olması büyük şans olmuş ve bence saçların hasarsız atlatacak bu süreci.çünkü ellerine sağlık saçını zorlamamış.her zaman böyle şanslı olunmayabiliyo.güle güle kullan.ilk aşamada biraz tuhaf gelebilir ama zamanla istediğin renge gidiceksin.o nedenle birazcık sabır.koccaman öptüm

bende aynen senın gıbı dusunuyorum cnm bırkac ıslemden sonra sanırım ıstedıgım renge kavusacagım inşallahhh :16: gercekten içim ferahladı yardımlarınız ıcın cok tesekkurler cnmm.. ıyıkı var boyle bır site ve sızde burdasınız cnm :24: bende kocaman opuyorum senıı :54::54:

canım öncelikle geçmiş olsun.pigmentasyon yapman gerek doğru ama tüm işlemleri sırasıyla ve doğru uygulaman gerekir.birincisi pigmentasyon için bakır boya kullanman gerekir.yeşeren saçı nötrlemek için.ikincisi 1 parmak boyu kadar olmalı fazlası olmaz çok turunculaşır.saçına yetmiyosa ılık suyu çoğaltmalısın.üçüncüsü saçı kurutman gerek,kurutmadan rengi saç telinin içine itemezsinki pigmenti yükleyemezsin.saç ıslakken pulcukları açılır ,suyu içine alır ve şişer.kuruttuğun zaman ise pul tabakası kapanır ve işte o sırada pigmentleri içine itip yerleştirmiş olursun.ki bu mutlaka bakır renkli bi boya olmalı yeşeren saçta.sonra istediğin altın karameli boyamalısın.bütün işlemi yanlış uygulamışsın olmaması çok normal.he şuda var tüm işlemi doğru yaparsın ve hala saçın yeşil kalırsa o saç artık boya almıyodur ve evde yapabileceğin,hatta kuaföründe yapacağı bişey kalmamıştır.işinin ehli kuaförü tenzih ederim.öptüm

Canım benim çok sağol başlı başına yanlış anlayıp uygulamışım kafama göre :(( Neyse bu hafta tekrar uygulayacağım bir bir dediğin gibi yaparak. Bir arkadaşımında yeşili yok ama onunda sarı yerleri boya almıyor böyle mat acayip bir sarı olarak kalıyor dipler tutuyor aynı bende olduğu gibi,oda bakırla mı yapsın ön pigmentasyonu yoksa direk süreceği renkle mi yapsın tatlım öptüm çok teşekkür tekrar..

canım eğer bakırlık yoğunsa 7.1 küllü kumralla boya bu rengin kalıcılığı artsın diyede 7 numara boyayla karıştırıp uygula.eşit oranda kullan.öptüm

Canım ilgin için çok teşekkür ederim. Bir şey daha sormak istiyorum. Eşim ve çevremdekiler bu saç renginin bana gittiğini yüzümü açtığını söylediler. Ben saçlarım çok koyu değil ama bu rengin bir veya yarım ton koyusu olsun istiyorum. küllü kumral yerine açık küllü kumral veya bal köpüğü denesem istediğim sonuç elde edilir mi sence?

Canım ilgin için çok teşekkür ederim. Bir şey daha sormak istiyorum. Eşim ve çevremdekiler bu saç renginin bana gittiğini yüzümü açtığını söylediler. Ben saçlarım çok koyu değil ama bu rengin bir veya yarım ton koyusu olsun istiyorum. küllü kumral yerine açık küllü kumral veya bal köpüğü denesem istediğim sonuç elde edilir mi sence?
Eki Görüntüle 331916

Saçlarımın şu anki rengi hemen hemen resimde eklediğim gibi, buna göre değerlendirirsen sevinirim, teşekkürler

canım diplerin çok uzamadıysa ok aynı renk boyaları 30 volume oksidanla hazırlayıp sür.o zaman açıcıya gerek kalmayacaktır.ama eğer çok uzadıysa diplerin açıcı evet gerekli.1 cm'e kadar saç kafadan aldığı ısıyla açılma hızını yükseltir.ama daha fazla uzadıysa boya tam olarak açamıyabilio.bide 11.1 epey yüksek bi renk kendi saç rengin eğer 1,3 yada 4 gibi koyu bi renkse bunları kullan.ama açık bi saç rengine sahipsen fazla açabilir dipleri.dikkatli ol.bide boyalı olan kısımlara sürme.çünkü üst üste gelirse koyulaştırır.

banada yardıncı olursan sevinirim benım sacım sac boyasında kestane denılen renk. cok sıyah degıl yanı. benım sorum bu resımdekı gıbı bır renk hosuma gıttı bu renk tek renkle elde edebilirmiyiz bir soru daha ben sacımı altın sarıyla boyuyorum ılk boyadığımda bayagı acık oluyo sonradan acık bakırımsı oluyo altın sarının ıcıne koyu boyalara katılan oksıdandan koysak rengı nekadar degısır yanı ben cok koyu olmayan tatlı bır bakır rengı ıstıyorum yardımcı olursan cok sevınırım allah yardımcın olsun

banada yardıncı olursan sevinirim benım sacım sac boyasında kestane denılen renk. cok sıyah degıl yanı. benım sorum bu resımdekı gıbı bır renk hosuma gıttı bu renk tek renkle elde edebilirmiyiz bir soru daha ben sacımı altın sarıyla boyuyorum ılk boyadığımda bayagı acık oluyo sonradan acık bakırımsı oluyo altın sarının ıcıne koyu boyalara katılan oksıdandan koysak rengı nekadar degısır yanı ben cok koyu olmayan tatlı bır bakır rengı ıstıyorum yardımcı olursan cok sevınırım allah yardımcın olsun

ya resmi bırtürlü yukleyemıyorum 37.sayfaya bakarsan sevınırım

Back