Saç Rengi ve Saç Boyama Saç boyama ile ilgili sorularınızı yanıtlayabilirim

canım zemin ne renk,saçında açıcı varmı hiç bişey yazmamışsın ki yardımcı olayım önce bunları belirtmen lazım.öptüm

cnm siyah boyadan dönmüştüm çikolata kahveye boyamıştım sonrada açık kestaneye boyayınca yine siyah oldu ama dipler açık

canım kuaförüne uygulatman daha doğru olur.o konuda çok mantıklı karar vermişsin.20 volume yeterli ama açılma hızı düşük olur evde uygulamak için iyi bi seçimdir 20 volume.eğer kuaförün onaylarsa 30 volume le daha hızlı açılır.

bakım konusundada saçına en doğrusu şu aşamada zeytin yağı,tatlı badem yağı ve a ile e vitamini iğne kırıp hepsini karıştırıp sürmen.masajla saç diplerine ve uçlarına yedir.sonra streç film ile sar.1 saat beklet yıka.bide keratin bazlı yıkama sonrası kullanılan spreyler var onu mutlaka kullan.alamazsan yıkama sonrası havluyla saçlarının suyunu al ve bebe yağı sür.ciddi bi nem desteği sağlamış olucaksın.öptüm

cnm siyah boyadan dönmüştüm çikolata kahveye boyamıştım sonrada açık kestaneye boyayınca yine siyah oldu ama dipler açık

dur tahmin edeyim loreal boya kullandın dimi.loreal kutudaki rengin hep 1 yada 2 ton koyusunu veriyo.canım şu aşamada eğer açıcı uygulamak istemiyosan bekle boyan aksın.beyaz sabunu burada kızlar boya akıtması açısından çok tavsiye ediyo.benim önerim ise bakım yağları uygula.hem saçın beslenir hemde ciddi boya akıtıyo tecrübeyle sabittir.tüm bunları bekleyemem diyosan,en son kullandığın boyayı al sadece açık kalan yerlere sür.45 dk beklet yıka.öptüm

evet cnm ya lorealin.. akıtmaya çalışıyorum aynen beyaz sabunla ama çok kurutuyo açıcıda kullanmak istemiyorum ben sana daha öncede yazmıştım saçımı uzatıp doğal haline bırakıcam diye ama bu durumda olmaz

anladim bir tanesin balsın cansın
hayirlisiyla guzel bbislerin olur insallah buradan kutlariz..
1-malzemeleri ben alicam kaliteli olsun diye o zaman platinium pembe amonyaksiz ve 30 volume kendi ozel oksidanini mi alayim kuafor icin..
2-bir de bu urun tek kullanim icin mi?cunki bayagi fazla.. birkac kere kullanilir mi paket acilinca?
3-keratin bazlı urun hangisini onerirsin? bir de ph dengeleyici ve biocarin'in bioprotein kremleri var onlar nasıl??

canım bir tanesisin bu sitenin biliyorsun degilmi

slm canım saçımı kendim açtım kumral dore boyadım fakat açık küllü kumral olmasını istiyorum.koleston açık küllü kumral aldım istediğim regi ekledim sence olur mu

teşekkürler cnm cevabın için. nevacolor iyimi nasıl boya? palette kullanıyodum nevacolor daha mı iyi kapatıcılık özelliği

burda yazılanları görünce birde ben sorayım dedim bakalım istediğim şeye ulaşabilcekmiyim :)
kuaföre gidip küllü kumral saç rengi istediğimde beni karamel tonlarında desem değil sarı desem değil değişik bi renk yaptılar.rengin çok açık olduğunu düşündüğüm ve bana pek yakışmadığını söledikleri için saçımı koleston 7.0 a boyadım ama çok koyu oldu..daha açık tonlar için napmam lazım karamelden daha koyu bir tonu bende kendim elde edebilirmiyim

merhaba saçımı yaklaşık 2 yıldır boyamıyorum ve suanda ana rengi kahverengi ama çok koyu değil saçımın bu renk olması için neyle boyamam gerekir?

Eklentiler

• $images.jpeg
    6,3 KB · Görüntüleme: 50
en yakın zamanda müjdeli haberi alırsın inşallah allahım gönlüne göre versin canım evli mutlu çocuklu olman dileğiyle:123::119::118::108::79:

benim saçım bakır karamel ewde kendm boyamak istiyorum ve sarı yapmk istiyorum rica etsem yardımcı olurmusun ?

.......

anladim bir tanesin balsın cansın
hayirlisiyla guzel bbislerin olur insallah buradan kutlariz..
1-malzemeleri ben alicam kaliteli olsun diye o zaman platinium pembe amonyaksiz ve 30 volume kendi ozel oksidanini mi alayim kuafor icin..
2-bir de bu urun tek kullanim icin mi?cunki bayagi fazla.. birkac kere kullanilir mi paket acilinca?
3-keratin bazlı urun hangisini onerirsin? bir de ph dengeleyici ve biocarin'in bioprotein kremleri var onlar nasıl??

canım bir tanesisin bu sitenin biliyorsun degilmi

Son düzenleme:

canım 30 volume ü kuaförüne sor saçına baksın kararı o versin.eğer sorun olmazsa al

ürün evet fazladır bi kaç kullanım için.istersen sakla yine lazım olabilir.

ben şu ürünü kullanıyorum çokta memnunum.tavsiye ederim.bioprotein ok. iyidir ama saçının proteine diilde neme ihtiyacı varsa boşunada kullanmış olursun.bu dediğim ürünü dene.güzel duaların için çok çok teşekkür ederim.nolur dualarında eksik bırakma beni.öptüm

zeynocum cevabini bekliyorum yarin,acici,oksidan,ve bakim urunlerini alicam insallah...son onerilerinden beni mahrum etme

teşekkürler cnm cevabın için. nevacolor iyimi nasıl boya? palette kullanıyodum nevacolor daha mı iyi kapatıcılık özelliği

bütün boyaları denemiş biri olarak kesinlikle neva tavsiye ediyorum.çünkü katalogta gördüğün rengi bi tek neva veriyo.yani genel sorun şudur kutudakiyle alakası olmayan renkler çıkar ya.işte nevada bu sorunu yaşamazsın.zaten kuaförlerin kullandığı boyadır.kendi saçlarımıda nevayla yapıorum ve çok memnunum.ama tabiki zemin rengi herşeyden önemlidir.koyu olan bi zemini tabiki açık bi renge açıcı olmadan dönüştüremezsin.öptüm

cnm çok tşk ederim cvbn için
açıcı olarak hangi markayı tavsiye ediyorsun

tabiki elde edersin canım.ama önce saçındaki yoğun kumralın akmasını bekle.çünkü sen doğrudan yoğun kumral sürmüşsün saçına.keşke öyle açık bi zemin üzerine sormadan yapmasaydın ama neyse olmuş bi kere.saçındaki kumral akınca 8.1 numaralı bi boyayı sürersen küllü kumralı yakalarsın.öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…