canım zemin ne renk,saçında açıcı varmı hiç bişey yazmamışsın ki yardımcı olayım önce bunları belirtmen lazım.öptüm
cnm siyah boyadan dönmüştüm çikolata kahveye boyamıştım sonrada açık kestaneye boyayınca yine siyah oldu ama dipler açık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım zemin ne renk,saçında açıcı varmı hiç bişey yazmamışsın ki yardımcı olayım önce bunları belirtmen lazım.öptüm
zeyN_ harikasin canim..
bilgilerinle bizleri aydinlattigin icin bebisine ve sana ne kadar dua etsek azdir.
1-sacimin sari yerlerini de platine cevirmek icin, loreal platinium pembe (amonyaksiz) almaya karar verdim..
oksidasyonu 20'mi olsun..?
2- bir de dipleri icin kullu cok cok acik sari alip, soyledigin igora 0.22 turuncu azaltici alicam..
3- bu alacaklarimi ilk olarak kuaforume goturup uygulatacam ki iyice gozlemleyip ogreneyim..,
4-tum bunlar sonucunda iyi de bir bakim yapmam gerekecek..protein,keratin,argan yagi vs. hangisi ya da hangilerini almaliyim..
canim benim yanitini bekliyorum..
cnm siyah boyadan dönmüştüm çikolata kahveye boyamıştım sonrada açık kestaneye boyayınca yine siyah oldu ama dipler açık
dur tahmin edeyim loreal boya kullandın dimi.loreal kutudaki rengin hep 1 yada 2 ton koyusunu veriyo.canım şu aşamada eğer açıcı uygulamak istemiyosan bekle boyan aksın.beyaz sabunu burada kızlar boya akıtması açısından çok tavsiye ediyo.benim önerim ise bakım yağları uygula.hem saçın beslenir hemde ciddi boya akıtıyo tecrübeyle sabittir.tüm bunları bekleyemem diyosan,en son kullandığın boyayı al sadece açık kalan yerlere sür.45 dk beklet yıka.öptüm
canım kuaförüne uygulatman daha doğru olur.o konuda çok mantıklı karar vermişsin.20 volume yeterli ama açılma hızı düşük olur evde uygulamak için iyi bi seçimdir 20 volume.eğer kuaförün onaylarsa 30 volume le daha hızlı açılır.
bakım konusundada saçına en doğrusu şu aşamada zeytin yağı,tatlı badem yağı ve a ile e vitamini iğne kırıp hepsini karıştırıp sürmen.masajla saç diplerine ve uçlarına yedir.sonra streç film ile sar.1 saat beklet yıka.bide keratin bazlı yıkama sonrası kullanılan spreyler var onu mutlaka kullan.alamazsan yıkama sonrası havluyla saçlarının suyunu al ve bebe yağı sür.ciddi bi nem desteği sağlamış olucaksın.öptüm
canım bu kadar baskın bi bakrdan sonra küllü sarıya geçiş tabiki çok zor.ama sana önerim yavaş yavaş dönmen.bu sayede saçın yıpranmaz sende geçiş sırasında yakalayacağın farklı tonların keyfini sürersin.benim önerim nevacolor 9 8.1 ve 9.1 numaralı renkleri karıştırıp 30 volume le uygulaman.göreceksin daha ilk seferde kumral bakır bi ton çıkıcak ortaya ve güzelde olucak.hee zemin rengin çok önemli ama biliosun.bide en önemlisi akan yerler.eğer çok aktıysa ve dipler bariz bakır,uçlar sarıya dönükse önce uçları üstlere uygun hale getir sonra dediğim boyaları uygula.çünkü bu zeminin üzerine bu renkleri yaprsan dipler dediğim gibi kumral bakır,altlar ise küllü sarı olur.öptüm
anladim bir tanesin balsın cansın
hayirlisiyla guzel bbislerin olur insallah buradan kutlariz..
1-malzemeleri ben alicam kaliteli olsun diye o zaman platinium pembe amonyaksiz ve 30 volume kendi ozel oksidanini mi alayim kuafor icin..
2-bir de bu urun tek kullanim icin mi?cunki bayagi fazla.. birkac kere kullanilir mi paket acilinca?
3-keratin bazlı urun hangisini onerirsin? bir de ph dengeleyici ve biocarin'in bioprotein kremleri var onlar nasıl??
canım bir tanesisin bu sitenin biliyorsun degilmi
_zeyN_ .!.:kullanıcısından alıntı
canım kuaförüne uygulatman daha doğru olur.o konuda çok mantıklı karar vermişsin.20 volume yeterli ama açılma hızı düşük olur evde uygulamak için iyi bi seçimdir 20 volume.eğer kuaförün onaylarsa 30 volume le daha hızlı açılır.
bakım konusundada saçına en doğrusu şu aşamada zeytin yağı,tatlı badem yağı ve a ile e vitamini iğne kırıp hepsini karıştırıp sürmen.masajla saç diplerine ve uçlarına yedir.sonra streç film ile sar.1 saat beklet yıka.bide keratin bazlı yıkama sonrası kullanılan spreyler var onu mutlaka kullan.alamazsan yıkama sonrası havluyla saçlarının suyunu al ve bebe yağı sür.ciddi bi nem desteği sağlamış olucaksın.öptüm..........
anladim bir tanesin balsın cansın
hayirlisiyla guzel bbislerin olur insallah buradan kutlariz..
1-malzemeleri ben alicam kaliteli olsun diye o zaman platinium pembe amonyaksiz ve 30 volume kendi ozel oksidanini mi alayim kuafor icin..
2-bir de bu urun tek kullanim icin mi?cunki bayagi fazla.. birkac kere kullanilir mi paket acilinca?
3-keratin bazlı urun hangisini onerirsin? bir de ph dengeleyici ve biocarin'in bioprotein kremleri var onlar nasıl??
canım bir tanesisin bu sitenin biliyorsun degilmi
slm canım saçımı kendim açtım kumral dore boyadım fakat açık küllü kumral olmasını istiyorum.koleston açık küllü kumral aldım istediğim regi ekledim sence olur muEki Görüntüle 331088
teşekkürler cnm cevabın için. nevacolor iyimi nasıl boya? palette kullanıyodum nevacolor daha mı iyi kapatıcılık özelliği
burda yazılanları görünce birde ben sorayım dedim bakalım istediğim şeye ulaşabilcekmiyim :)
kuaföre gidip küllü kumral saç rengi istediğimde beni karamel tonlarında desem değil sarı desem değil değişik bi renk yaptılar.rengin çok açık olduğunu düşündüğüm ve bana pek yakışmadığını söledikleri için saçımı koleston 7.0 a boyadım ama çok koyu oldu..daha açık tonlar için napmam lazım karamelden daha koyu bir tonu bende kendim elde edebilirmiyim