Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama bozuk boyada renk değişik oluyor ya. Olsun bi haftaya akıtır yenilersin ne renkti?Çok şanslısın. Benim saçım şuan garip boya yüzünden bi saçma sapan renk oldu.
Ama bebişim var o sıcakta gittim boya aldım geldim evde var oksidan diye bi baktım tarih gitmiş. Bidaha yapmam ki zaten. Çok teşekkür ederim iyi düşüncen ve yorumun için :)Valla allah korumuş canım bence birdahaki riske atma sonuçta saç bu bazen çok kestirince bile moralimiz bozuluyor allah korusun bozuk yapısı sacında bi reaksiyon yaratsa üzülürsün
rica ederim önce sağlık tabiki ondan dedim :) resimdeki sizin bebiş sanırım allah cok mutlu huzurlu günler göstersin iyi günlerAma bebişim var o sıcakta gittim boya aldım geldim evde var oksidan diye bi baktım tarih gitmiş. Bidaha yapmam ki zaten. Çok teşekkür ederim iyi düşüncen ve yorumun için :)
Merhaba istediğiniz rengi hiç denemedim siyahlar çok zor ve akmıyor emin misiniz bu rengi yapmak istediğinizdensitede yeniyim ve başlık nasıl açacağımı bilmediğimden buraya yazmak istedim benim saç rengim koyu kahve ve saçlarımı mavi siyah boyayacağım lakin mavinin ön planda olmasını istiyorum. mavi siyah için palettenin bir boyası var bunu nevacolor'ın yoğun mavisi ile karıştırıp boyarsam bir sorun oluşur mu?