Ahahah krize girdimBen de içli köfteyi yapam o zaman
Evet nevroş, aus ablama sözüm var ramazan gelmeden ben 58 olacağımSen bundan mı yedin inanmam
Tamam o zaman sorun yokDiskalifiye olcem belkiii niye olmasin
Bu sefer normal içli köfte yaparsın bizde kabul ederiz.Farklı olurBen de içli köfteyi yapam o zaman
Ayyy ne güzel yaparsınEvet nevroş, aus ablama sözüm var ramazan gelmeden ben 58 olacağım
Normal şeyleri sevmem ,anormal şeyler tercihimBu sefer normal içli köfte yaparsın bizde kabul ederiz.Farklı olur
Yakın çekim ablam o küçük küçüknoluyoooooooooo burdaaaaaaaaaaaa
hem yarışma açılmış hem lunyam katılmışşşş hem sac böreği yapmışşşşş ... kız dün kepek unundan börek diyince minnak bi börek dilimi geldiydi gözümün önüne ...oyyyyyy oyyyyy dur tarife bakayım alıcı gözle
Kocaman böreği hüpletmiş ne yapalım kaptanımnoluyoooooooooo burdaaaaaaaaaaaa
hem yarışma açılmış hem lunyam katılmışşşş hem sac böreği yapmışşşşş ... kız dün kepek unundan börek diyince minnak bi börek dilimi geldiydi gözümün önüne ...oyyyyyy oyyyyy dur tarife bakayım alıcı gözle
Hiç şaşırmadımNormal şeyleri sevmem ,anormal şeyler tercihim
Kocaman böreği hüpletmiş ne yapalım kaptanım
Dün zaten çok pişmanlık yaşadım, ama asla pes etmedim , eminim kendimden, boy boy zayıf halimi koyacağım ramazandaKocaman böreği hüpletmiş ne yapalım kaptanım
Hadi bakalımTartı gününe daha var şükür ...eritecek napcak ?
Gün itibarıyla yırttı yani :)
Beni etiketlemeDün zaten çok pişmanlık yaşadım, ama asla pes etmedim , eminim kendimden, boy boy zayıf halimi koyacağım ramazanda
Beni etiketleme
Biliyorum
nevoooooo ben 58 oldummmmm etiket ister misin
Zaten sana özel mesajla atıyorum ya DaBeni etiketleme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?