Kuşum sana ne kadar teşekkür etsem bilemedimLunyam bebisim ellerine saglik cok guzel basarilar
Ya ne tesekkuru bitanem her zamanKuşum sana ne kadar teşekkür etsem bilemedim
Ahahah nevos yaaEllerine,emeğine sağlık canım şahane olmuşSana kalsa tüm yöresel yemekler kategorisinde ''Pideli Köfte'' yapacaksın
Yarışmada bol şans diliyorum
O zaman ben de yaptığım tarifi yapayımAhahah nevos yaacok yaşa
Teşekkür ederim tatlımElinize sağlık Harika görünüyor ben niye inatla şu topikten ayrılamıyorum off ya
Başarılar dilerim
Teşekkür ederim nevroş, vallaha yapardım, pideli koftem bir baskaydi, hâlâ resmini saklıyorum o dereceEllerine,emeğine sağlık canım şahane olmuşSana kalsa tüm yöresel yemekler kategorisinde ''Pideli Köfte'' yapacaksın
Yarışmada bol şans diliyorum
Bende sutlu olursa yine ankara burmasini yapmak istiyorumO zaman ben de yaptığım tarifi yapayım
O zaman senin yerine ben yapayım belki daha güzel yaparımTeşekkür ederim tatlımsende gel aramıza , yemeğini yap ama
Teşekkür ederim nevroş, vallaha yapardım, pideli koftem bir baskaydi, hâlâ resmini saklıyorum o derece
Hayır olmaz olamazBende sutlu olursa yine ankara burmasini yapmak istiyorum
Sen bundan mı yedin inanmamŞunu da ekleyeyim de aus ablam görsün
Diskalifiye olcem belkiii niye olmasinHayır olmaz olamaz
O zaman ben de yaptığım tarifi yapayım
Ben de içli köfteyi yapam o zamanBende sutlu olursa yine ankara burmasini yapmak istiyorum
Beni beklemeyin çok kararsızım 10 tane yemek var kafamda katılmaya kalkışsam omuydu bumuyduTeşekkür ederim tatlımsende gel aramıza , yemeğini yap ama
Teşekkür ederim nevroş, vallaha yapardım, pideli koftem bir baskaydi, hâlâ resmini saklıyorum o derece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?