- 10 Ekim 2015
- 28.222
- 82.839
- 598
Ama biz kabul ederdikMercimek corbasi yoreye mi ait gozunu sevdigim ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama biz kabul ederdikMercimek corbasi yoreye mi ait gozunu sevdigim ya
Hii nevros ankarali burmami bile kabul etmediAma biz kabul ederdik
Ramazan'a İnşallah canım benim sen yemek yapacaktın ne oldu? Hatay'dan gelecekti sanırım
Hain nevroş benimde pideli koftemi kabul etmedi; bu ışık yaksa bı göz kırpma hemen yapacaktımHii nevros ankarali burmami bile kabul etmedi
Aa niye? ?Hain nevroş benimde pideli koftemi kabul etmedi; bu ışık yaksa bı göz kırpma hemen yapacaktım
Oyyy oyyy desene harika birşey geliyorYarını bekle..
Beklentiyi yükseltmeyelim.. hala kararsızım..Oyyy oyyy desene harika birşey geliyor
Sen bana söyle ben sana beklenti yüksek mı değil mi derimBeklentiyi yükseltmeyelim.. hala kararsızım..
Bana direk diskifiye bayragi cektiHain nevroş benimde pideli koftemi kabul etmedi; bu ışık yaksa bı göz kırpma hemen yapacaktım
Çünkü önceki yoreselde yapmış olabilirim
Benide tatlı diliyle kandırdıBana direk diskifiye bayragi cekti
Ya valla kararsızım. . Yarın telefon ile joker hakkımı kullanıp annemi arıcam..Sen bana söyle ben sana beklenti yüksek mı değil mi derim
Yok , ne kategorilere katıldım da olmadı, pasta yaptım yok, börek yaptım yok, lokma bile döktüm olmadı. Sütlaç ile aldım anam çok gülmüştü , inandiramadim 
Madalyayı bunla mı kazandın yoksa
Offf offf nefis,ellerinize sağlık çok lezzetli görünüyorBir Bursalı olarak pideli köfte yapacaktım ama yalan oldu İskenderi de ben yapmayacağım/yapamıyorum zor
Malzemeler;
Hamuru
- Un
- Kuru Maya
- 1 kesme şeker
- Su
İç Harcı (Kıymalı&Patatesli)
- Kıyama
- 4 tane soğan
- Karabiber
- Tuz
- Kırmızıbiber
- Patates
- 1 kuru soğan
- ½ yk salça
- 2 yk sıvıyağ
- Tuz, karabiber
Yapılışı;
1 çay bardağı kadar ılık suda kesme şeker ve mayayi karıştırıp una ekleyip ılık suyla yoğuruyoruz. Hamur ne çok sert nede çok yumuşak olacak kıvama gelinceye kadar yoğuruyoruz. Hamuru sıcak bir yerde 1 saat kadar mayalanmaya bırakıyoruz.
Kıymalı iç harç için: Soğanları rondodan geçirerek iç malzemeleri karıştırıyoruz.
Patatesli iç harç için: Patatesi soyduktan sonra küp küp doğrayıp başlıyoruz. Bir tencerede 2 yk sıvıyağ ekleyip soğanları kavuruyoruz. Kavrulan soğanlara salça ekleyip haşlanan patatesleride püre haline getirdikten sonra tencereye ekleyip tuz ve karabiberi ekleyip altını kapatıyoruz.
Eki Görüntüle 1976859 Eki Görüntüle 1976860
Eki Görüntüle 1976873
Eki Görüntüle 1976875
Eki Görüntüle 1976861
Eki Görüntüle 1976869
Eki Görüntüle 1976918
Eki Görüntüle 1976919
Gel şunu düz hesap 68 yapalımBiz de deynepnaz ile bir olup 55 kiloya düşelimHayaller ve acı gerçeklerTabi rüyamızda
O kadar uğraştıran yemekten sonra haklı kadınYok , ne kategorilere katıldım da olmadı, pasta yaptım yok, börek yaptım yok, lokma bile döktüm olmadı. Sütlaç ile aldım anam çok gülmüştü , inandiramadim 
Ben 68 bile değilim65 kiloyumGel şunu düz hesap 68 yapalım
O kadar uğraştıran yemekten sonra haklı kadın