• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Sac Böreği - Konya Mutfağından -Efsane Un Sponsorluğunda

• Konu Sahibi Konu Sahibi Nana
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yöresel Yemekler
Offf offf nefis,ellerinize sağlık çok lezzetli görünüyor:kk77:

Bizim burada(Antalya)köyde ekmek yaptıktan sonra en son bunu yaparız ve ismine bükme deriz.Tabii biz genelde bol yeşillikli ve peynirlisini yapıyoruz ve en son üstüne bol tereyağı:kk77:

Valla yaptığınız böreklerin kokusu buraya kadar geldi,ellerinize sağlık,yarışmada başarılar dilerim.
Bizim Mustafa Kemalpaşada da otlarla yapardık , yarımca diyoruz bizde :KK72:cok teşekkür ederim :68:

Telefondan girince imzalar görünmüyor, notebooka geçince imzandan tanıdım seni:KK53: Çok güzel görünüyor canım, ellerine sağlık :kk77:
Başarılar Lunya'm:KK60:

O kadar uğraştıran yemekten sonra haklı kadın :KK70:
Aynen :D
Vere vere bunami oy vermişler dedi, gömdü resmen beni :D :D

Lunyacım harika olmuş ellerine sağlık hamur işi diyince en bayıldığım bunlardır :kk77::kk77: başarılar diler bir tabak rica ederim..Adresi bilare yollayacağım :hamarat:
Teşekkür ederim ablacim :68:
Senin için tekrar tekrar yapar yollarım ben :68:

Bayilirim sac boregine :)
Elinize saglik, yarismada basarilar.
Teşekkür ederim canım :68:

Ben 68 bile değilim:rapci:65 kiloyum:olamaz:
Deynep 68 miymiş :KK53:

68 olmadığım için olabilir mi:KK70:Sen 68den fazla mısın:skandal:
Erkeğe maaşı kadına ise; yaşı, kilosu, boyu, beden ölçüsü sorulmaz nevroş :KK53:

Telefondan girince imzalar görünmüyor, notebooka geçince imzandan tanıdım seni:KK53: Çok güzel görünüyor canım, ellerine sağlık :kk77:
Başarılar Lunya'm:KK60:
Sosyal mesaj içerikli imzam :KK53::KK53: Çok teşekkür ederim vuslatım :KK60::KK200:

Aynen :KK70:
Vere vere bunami oy vermişler dedi, gömdü resmen beni :KK70: :KK70:

Teşekkür ederim ablacim :KK68:
Senin için tekrar tekrar yapar yollarım ben :KK68:

Teşekkür ederim canım :KK68:

Erkeğe maaşı kadına ise; yaşı, kilosu, boyu, beden ölçüsü sorulmaz nevroş :KK53:

Sosyal mesaj içerikli imzam :KK53::KK53: Çok teşekkür ederim vuslatım :KK60::KK200:

Çok sağol hayatım keyifle bekliyotr olacağım :KK60: bu arada nick değişmiş demi imzadan bildim..

Aynen :KK70:
Vere vere bunami oy vermişler dedi, gömdü resmen beni :KK70: :KK70:

Teşekkür ederim ablacim :KK68:
Senin için tekrar tekrar yapar yollarım ben :KK68:

Teşekkür ederim canım :KK68:

Ahahahh:KK70::KK70:

:KK48::KK48: bu bir iletim mesajdır :KK48::KK48:

Evet maalesef öyle oldu, gül gibi nickimi değiştirdim :olamaz: herkeste alışmış nana nana, lunya bı garip oldu, cugu etiketi üzerime alınmıyor bu yüzden :olamaz:

Değiştirsene imkanın var nasılsa,tabi 5 hakkını kullanmadısan :KK53::KK53: kürk mantosuzuda değiştirittim verdim gazı verdim çoşkuyu değiştirdi :KK53::KK53:

ellerine sağlık başarılar :) bizimkiler içli çörek der adıyamanda başka bir adı var diye biliyorum.yöreden yöreye değişiyor belli :)

Ellerine sağlık güzellik :KK60:
Ne kadar maharetlisin bebişim sen böyle heo katıl inşallah :sampiyon:

Elinize sağlık başarılar dilerim:KK200: bide dışına sıcakken tereyağı eritsek:KK36: offf offf :KK36::KK36:

Eline sağlık çok güzel olmuş çok severim :)

bu ay siteye girip katılamadım ama aklımda kastamonu etli ekmeği vardı sadece mayasız hamurla kıymalı oluyor aynısıymış nerdeyse :)) ellerine sağlık başarılar

Back