- 2 Aralık 2015
- 31.741
- 105.769
- 598
Tahmin etmiştim yazarken Çaktırmasan olmaz mıydı?Ben 68 bile değilim65 kiloyum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tahmin etmiştim yazarken Çaktırmasan olmaz mıydı?Ben 68 bile değilim65 kiloyum
68 olmadığım için olabilir miSen 68den fazla mısınTahmin etmiştim yazarken Çaktırmasan olmaz mıydı?
Bizim Mustafa Kemalpaşada da otlarla yapardık , yarımca diyoruz bizde cok teşekkür ederimOfff offf nefis,ellerinize sağlık çok lezzetli görünüyor
Bizim burada(Antalya)köyde ekmek yaptıktan sonra en son bunu yaparız ve ismine bükme deriz.Tabii biz genelde bol yeşillikli ve peynirlisini yapıyoruz ve en son üstüne bol tereyağı
Valla yaptığınız böreklerin kokusu buraya kadar geldi,ellerinize sağlık,yarışmada başarılar dilerim.
AynenO kadar uğraştıran yemekten sonra haklı kadın
Teşekkür ederim ablacimLunyacım harika olmuş ellerine sağlık hamur işi diyince en bayıldığım bunlardır başarılar diler bir tabak rica ederim..Adresi bilare yollayacağım
Teşekkür ederim canımBayilirim sac boregine :)
Elinize saglik, yarismada basarilar.
Deynep 68 miymişBen 68 bile değilim65 kiloyum
Erkeğe maaşı kadına ise; yaşı, kilosu, boyu, beden ölçüsü sorulmaz nevroş68 olmadığım için olabilir miSen 68den fazla mısın
Sosyal mesaj içerikli imzam Çok teşekkür ederim vuslatımTelefondan girince imzalar görünmüyor, notebooka geçince imzandan tanıdım seni Çok güzel görünüyor canım, ellerine sağlık
Başarılar Lunya'm
Aynen
Vere vere bunami oy vermişler dedi, gömdü resmen beni
Teşekkür ederim ablacim
Senin için tekrar tekrar yapar yollarım ben
Teşekkür ederim canım
Deynep 68 miymiş
Erkeğe maaşı kadına ise; yaşı, kilosu, boyu, beden ölçüsü sorulmaz nevroş
Sosyal mesaj içerikli imzam Çok teşekkür ederim vuslatım
AhahahhAynen
Vere vere bunami oy vermişler dedi, gömdü resmen beni
Teşekkür ederim ablacim
Senin için tekrar tekrar yapar yollarım ben
Teşekkür ederim canım
Deynep 68 miymiş
Erkeğe maaşı kadına ise; yaşı, kilosu, boyu, beden ölçüsü sorulmaz nevroş
Sosyal mesaj içerikli imzam Çok teşekkür ederim vuslatım
bu bir iletim mesajdırSenin imzan efsaneee sponsorun gibi
Evet maalesef öyle oldu, gül gibi nickimi değiştirdim herkeste alışmış nana nana, lunya bı garip oldu, cugu etiketi üzerime alınmıyor bu yüzdenÇok sağol hayatım keyifle bekliyotr olacağım bu arada nick değişmiş demi imzadan bildim..
bu bir iletim mesajdır
Evet maalesef öyle oldu, gül gibi nickimi değiştirdim herkeste alışmış nana nana, lunya bı garip oldu, cugu etiketi üzerime alınmıyor bu yüzden