• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Sac Böreği - Konya Mutfağından -Efsane Un Sponsorluğunda

• Konu Sahibi Konu Sahibi Nana
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yöresel Yemekler
Ay bunu nasıl kacirdim, hayatta olmaz, belki sonraki sefer yaparım yine :KK45:

Teşekkür ederim deynebim :KK68: :KK68: , çok güzel pilavın havucunu yakarım :KK8:

Teşekkür ederim tatlım :KK68:

Senin içli köfteye kadar kahvaltı sofrasindaki tarifinde güzeldi ama favorim Burman sonra tiremisu :KK72::KK72:

Tembel kadın seni :KK20: yokmu yahu yaşadığın yerde meşhur bir şey :KK8:

Vallaha öyle :KK23:

Dedi pizza yapmış hatun :eğlence::eğlence:
Mesele o değil yaa diyorum ya kararsızım ben iyi hazırlamadan katılamam oda sizin için risk oluşturur baakk iki tariften de çağıran var üzülürsünüz ona göre:KK70:

Ne kadar da iddialıyım :KK53:

Takıma alayım mı nevoyu :confused::confused::confused::confused:
Ablam psikolojisi bozulur daha 1nci sınıfa giden oğlu var 2nci sınıfa geçsin o zaman al, sonra bozulsada sorun olmaz sanırım :D

Çok ihtiyacım var.Ama işe yaramaz aldım başımı gidiyorum:skandal:
Ama şey öyle dersen aus ablamın nasıl içi rahat etsin :KK12:

Yok almayın sizin takıma ağırlık yaparım dengeniz bozulur.Siz hep fitsiniz:KK70:
Nevroş hepimiz bir zamanlar bıngıldak bıngıldık :confused::KK70::KK70::KK70:

Ablam psikolojisi bozulur daha 1nci sınıfa giden oğlu var 2nci sınıfa geçsin o zaman al, sonra bozulsada sorun olmaz sanırım :KK70:

Ama şey öyle dersen aus ablamın nasıl içi rahat etsin :KK12:

Nevroş hepimiz bir zamanlar bıngıldak bıngıldık :confused::KK70::KK70::KK70:
Sen bana bıngıl bıngıl mı demek istiyorsun:skandal::KK70:

Mesele o değil yaa diyorum ya kararsızım ben iyi hazırlamadan katılamam oda sizin için risk oluşturur baakk iki tariften de çağıran var üzülürsünüz ona göre:KK70:

Ne kadar da iddialıyım :KK53:
Hadi hadi kandıramazsın bizi, omlet yaparken yakan kız değil misin sen :rolleyes::rolleyes:

Ay bunu nasıl kacirdim, hayatta olmaz, belki sonraki sefer yaparım yine :KK45:

Teşekkür ederim deynebim :KK68: :KK68: , çok güzel pilavın havucunu yakarım :KK8:

Teşekkür ederim tatlım :KK68:

Senin içli köfteye kadar kahvaltı sofrasindaki tarifinde güzeldi ama favorim Burman sonra tiremisu :KK72::KK72:

Tembel kadın seni :KK20: yokmu yahu yaşadığın yerde meşhur bir şey :KK8:

Vallaha öyle :KK23:

Dedi pizza yapmış hatun :eğlence::eğlence:
:KK48::KK48:

Ya hamileyken saat 10da canım çekmiş üşenmeden kalkıp yapmıştım bundan ben ya.. yatmadan bakim dedim yeni tarif var mı ama hata yapmışım. . Nasıl uyucam şimdi ben? ?

Ya hamileyken saat 10da canım çekmiş üşenmeden kalkıp yapmıştım bundan ben ya.. yatmadan bakim dedim yeni tarif var mı ama hata yapmışım. . Nasıl uyucam şimdi ben? ?
Tatlım ayniyiz aynı, bende çiğ köfteyi dusunuyorum kaç gündür :ruh:
Çok teşekkür ederim tatlım :68:

Demekle olmuyor, telefona yaklaşıp yutkunmaktan başka birşey geçmiyor ele :63:
Ben sadece mercimek çorbası önerisinde bulundum :KK76: hep seni düşündüğümden :eek:
Mercimek corbasi yoreye mi ait gozunu sevdigim ya :D

Back