3 kez saçlarımı kızıla boyadım ama artık koyu kumral bi ton istiyorum ve dahada boyamacağım zaten sizce bi kez hangi boyayla bu sonuu elde edebilirim
Peki çilek kızılını tutturabilr miyim açmadan ? Ya da açarak nasıl bi yol uygulayım çilek kızılı daha çok istyrm şu an
bu kızıldan kurtulmam için siyah önerir misniz peki
hamile kalmayı düşünüyorum ve hamillikte saçlarımı boyamayacapım bu yüzden de kendi saç rengime yakın bi boya seçip en az 9 ay akmadan ullanmak istiyorum
saçlarım çok koyu siyaha yakın
o aktıkça kızıllık mı çıkar ortaya ?
peroksit açıcıdan daha çok yıpratır özelliklede tek başına sürülürse....palette yoğun açıcı hiç yıpratmıyor..2 kutu ile uygulamanı tavsiye ederim..peroksit yerine palette açıcı ile yapsan hem açılır hemde yıpranmazdı...merhaba kızlar benimde saçlarım koyu kahveringi(doğal)sadece uçlarda rengi çoktan akmış siyah boya vardı bi ark tavsiyesiyle 2 kutu peroksiti tarçın bakırı rengiyle karıştırıp boyadım ama malesef istediğim sonucu alamadım koyu k rengiyle güneşte kızıla çalan tuhaf bi renk oldu,,ve bariz yıprandı,açıcının saça zarar vermedi yazılmış ama ben yıpranmasını açıcıya bağladım ..acaba açmak için kuaföre gitmeksizin kendi yapabileceğim birşey var mı tecrübesi olan ark.lar paylaşırsa sevinirim..
Bu arada teşekkür ederm cnm, evt kuruluktan oldu onlar hep düzeltcem dye denemedeğim şey kalmadı kendm mahvettim güzelim saçlarımı.. Açtrdm, perma-balyaj vs bi sürü şey
peroksit açıcıdan daha çok yıpratır özelliklede tek başına sürülürse....palette yoğun açıcı hiç yıpratmıyor..2 kutu ile uygulamanı tavsiye ederim..peroksit yerine palette açıcı ile yapsan hem açılır hemde yıpranmazdı...
Eki Görüntüle 328298 Eki Görüntüle 328297 canım..bu ikisi açıcı..büyük marketlerde bulabilirsin..önce açıyorsun örneğin akşam..yıkayıp ertesi sabah ayriyetten istediğin boya ile boyayacaksın..teşekkür ederim cryptic..keşke dediğin gibi yapsaymışım..palette boyanın içinde olan şey mi açıcı yoksa ayrı mı satılıyor acaba?
bir şey olmaz canım değsede ama sen muntazam sürmeye çalış..sonuçta değicek kuaförde yapsa..röfle seti daha çok açma etkisine sahip o nedenle ara ara bak ne kadar açılmış diye..25-30 dakikada açılır sanırım..
sağol canım çok teşekkürler bilgilendirdiğin için
bu kızıldan kurtulmam için siyah önerir misniz peki
hamile kalmayı düşünüyorum ve hamillikte saçlarımı boyamayacapım bu yüzden de kendi saç rengime yakın bi boya seçip en az 9 ay akmadan ullanmak istiyorum
saçlarım çok koyu siyaha yakın
o aktıkça kızıllık mı çıkar ortaya ?
canım saçların güzeldiki kuaför platin yaparken yakmasın...Boya, boyalı saçta etki etmezmiş. Açıcı alıp denedim turuncu oldu.
Evde saç açmak gibi bir şeye giriştiğim için çok pişmanım.
Hiçbir şekilde sarıyı elde edemedim. Açılmıyor saçlarım.
Turuncudan ötesi yok malesef.
Kuaföre gitmek zorundayım.(((
Yine beenn :)
Babam, benım butun gun sacımı hangı renge boyasam dıye soylenmelerım sonucu gıtmıs benden habersız kafasına gore 2 kutu emblaze yogun renk açıcı , 1 kutu syoss altın karamel ve 1 kutu voila bakır kızıl almıs
Kıyamam bıde schwarzkopf'un keratinli şampuanını almıs
Mesele şu kı, ben yogun renk açıcı uyguladıktan sonra, bakır kızılla altın karameli karıstırıp sacımı boyamaya kalksam nasıl bı sonuc cıkar ortaya sızce hanımlarr???
Eki Görüntüle 277707 uazktan.....
canım yoğun olarak bakır bir renk olur sanırım,açık bir bakır ton değilde orta karar bir bakır ton elde edersin..bu sene bakır çok moda görümcem bile bakır yapmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?