Saç Rengi ve Saç Boyama Saç açmak,saç rengi silmek,saç rengi değiştirmek,pigmentasyon, resimli..

Peki çilek kızılını tutturabilr miyim açmadan ? Ya da açarak nasıl bi yol uygulayım çilek kızılı daha çok istyrm şu an

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu arada teşekkür ederm cnm, evt kuruluktan oldu onlar hep düzeltcem dye denemedeğim şey kalmadı kendm mahvettim güzelim saçlarımı.. Açtrdm, perma-balyaj vs bi sürü şey

3 kez saçlarımı kızıla boyadım ama artık koyu kumral bi ton istiyorum ve dahada boyamacağım zaten sizce bi kez hangi boyayla bu sonuu elde edebilirim

canım 6 kumral çok güzel loralde ,ama kızıl saçlarını açmaan lazım..ve iki defa çünki kumral renkte kızıllık bakırlık yoktur..ilk açmanda saçların açık baakıra döner..ikicide altın sarısı gibi olur..ozaman 6 numra kumrala boyayabilirsin..

bu kızıldan kurtulmam için siyah önerir misniz peki
hamile kalmayı düşünüyorum ve hamillikte saçlarımı boyamayacapım bu yüzden de kendi saç rengime yakın bi boya seçip en az 9 ay akmadan ullanmak istiyorum
saçlarım çok koyu siyaha yakın
o aktıkça kızıllık mı çıkar ortaya ?

çok kötü görünecektir güneşte kızıl kızıl parlayacak...önerim saçını açman koyu kumrala boyaman,açtıktan sonra amonyaksız boya ilede boyayabilirsin..kızkardeşim hamileliğinde hep bitkisel boya kullanmıştı..yıpranmıyor emin olabilirsin..

peroksit açıcıdan daha çok yıpratır özelliklede tek başına sürülürse....palette yoğun açıcı hiç yıpratmıyor..2 kutu ile uygulamanı tavsiye ederim..peroksit yerine palette açıcı ile yapsan hem açılır hemde yıpranmazdı...

Bu arada teşekkür ederm cnm, evt kuruluktan oldu onlar hep düzeltcem dye denemedeğim şey kalmadı kendm mahvettim güzelim saçlarımı.. Açtrdm, perma-balyaj vs bi sürü şey

canım en yıpratan perma sık balyajdır,daha sonra pereoksit çok yıpratır,biraz kestirmelisin..

teşekkür ederim cryptic..keşke dediğin gibi yapsaymışım..palette boyanın içinde olan şey mi açıcı yoksa ayrı mı satılıyor acaba?

canım özel mesajını aldım ordan da yazdım ama burda da diğer arkadaşlara fikir olması açısından söyleyeyim
şimdiye kadar kızıldan kurtulamadığım bi durum olmadı
öyle ki ben bi hafta kızıl bi hafta bakır bi hafta kahverengi saç kullandım
kızıl saçı açmak bi kere evde çok riskli bi işlem
kızıl boya saç tellerini ve pigmentlerini açtığı için saçın içine nufuz ediyo
yani oryal uyguladığında feci yıpranma görmen olası denedim biliyorum
bunun yerine eğer tercihin koyu tonlardaysa ki öyleymiş seninde
koyu kahve öneririm sana ışıkta hafif kestane yansımalar oluyo sadece böyle çirkin bi kızıl yansıma falan değil yani
zaten 2 boyama sonra o yansımalarda kayboluyo
sana önerim kızıl boyayı iyice doğal yöntemlerle akıtman
kızıl zaten akmak için can atan bi renk
evde yapacağın zeytinyağlı vs bakımlar bunu büyük ölçüde solduracaktır zaten
iyice açıldıktan sonra koyu kahveye boya gitsin
eğer saçını açarsan bakır sarı arası açılacağı için
bu kez de kumrala boyasan da turunculuktan kurtulmaya çalışcaksın
bu çok daha zor ve dediğim gibi yıpratıcı bi süreç
turunculuktan kurtulmanın da çareleri var mavi mix boya kullanmak gibi
ama direk koyu kahveye boyamak daha zahmetsiz ve ucuz bi yöntem

Boya, boyalı saçta etki etmezmiş. Açıcı alıp denedim turuncu oldu.
Evde saç açmak gibi bir şeye giriştiğim için çok pişmanım.
Hiçbir şekilde sarıyı elde edemedim. Açılmıyor saçlarım.
Turuncudan ötesi yok malesef.
Kuaföre gitmek zorundayım. (((

Son düzenleme:
Yine beenn :)

Babam, benım butun gun sacımı hangı renge boyasam dıye soylenmelerım sonucu gıtmıs benden habersız kafasına gore 2 kutu emblaze yogun renk açıcı , 1 kutu syoss altın karamel ve 1 kutu voila bakır kızıl almıs

Kıyamam bıde schwarzkopf'un keratinli şampuanını almıs

Mesele şu kı, ben yogun renk açıcı uyguladıktan sonra, bakır kızılla altın karameli karıstırıp sacımı boyamaya kalksam nasıl bı sonuc cıkar ortaya sızce hanımlarr???

canım saçların güzeldiki kuaför platin yaparken yakmasın...

canım yoğun olarak bakır bir renk olur sanırım,açık bir bakır ton değilde orta karar bir bakır ton elde edersin..bu sene bakır çok moda görümcem bile bakır yapmış

arkadaşlar bu tonlardan fazla açamazsınız platin sarısına kadar zor çünki açıcıların içindeki açma oranı 30 volüm..kuaför 40 volüm yapmıştı saçlarımmı yaktı saçlarımda hiç bakır yansımalar olmamıştı ama yaktı..sonuçta koleston ve palettenin açıcılarının açma etkisi çok güçlü değil..

canım yoğun olarak bakır bir renk olur sanırım,açık bir bakır ton değilde orta karar bir bakır ton elde edersin..bu sene bakır çok moda görümcem bile bakır yapmış

Evet cok moda gercekten . Bakalm bende nasıl duracak :) Bu gece boyayacagım sonucu yazarımm ınsallahh :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…