Saç Rengi ve Saç Boyama Saç açmak,saç rengi silmek,saç rengi değiştirmek,pigmentasyon, resimli..

Arkadaşlar diye değil LadyEvil'e sorunuzu yöneltin bence sağolsun herkese yardımcı oluyor gördüğüm kadarıyla çünkü..

arkadaşlar yardım eder misiniz bana saçlarım koyu kahve bakırlı bişeydi açtırdım kuaförde altlar sarı oldu üstlerde turunculuklar var loreal 8.1 istiyorum saçlarım biraz nefes alsın o rengi uygulamak istiyorum ama koyulaşır mı turunculuk gitmez mi ya da yeşillik olur mu diye korkuyorum bana akıl verecek biri var mı ??? ne yapmam gerekir turunculukları silmek için?

merhaba benimde sorum vardı. saçım kahverengiye boyalıyken paletteyle açıp üstüne tarçın bakır boyamıştım. akınca üstüne koleston 7.1küllü kumral boyadım. şimdi aktı baya saçlarım bakır-kumral bi renkte. diplerimde çıktı onlarda koyu kestane.
şimdi ben yeniden saçımı açıp sarı düz bir renge boyamak istiyorum. ama bakırlıktan tamamen kurtulmam gerek. sizce paletteyle açtıktan sonra saçımı üstüne hangi sarıyı uygulamalıyım aslında istediğim bebek sarısı bi renk.
açmaya uçlardan başlayım dimi diplerim boyalı yerlere göre daha çabuk açılır çünkü

kızlr yrdımınıza ıhtıyacım var saclarım ıkı ay once resımdekı gbıydı ve bn buyuk bı aptallık yptım sacımı kestanaye boyadım aktı 10gun snra bkır khveye boyadım bı kerede kuaforde boyattım ama gzum alısmadı tkrar rengını acmak ıstıyorm 4 ay sonra dugunum var bı kac gundr boya sılıcılerı arastırıyorm loreal matrıx boya sılıcı hkkında bı fıkrı olan varmı bıde saclarımın uclarında sunme var mapcammm ben help me

Son düzenleme:
Selamlar,

Yaklaşık 5-6 ay önce koyu kahve olan saçlarımı 7 tonlarına açtırdım kuaförde, her zamanki gibi biraz yıprattı sağolsun.. Aslında saç açıcıyla kendim yapacaktım ama annemin dolduruşuna geldim resmen... Şimdiyse gene 9 tonlarına geçmek istiyorum. Kendi saç rengim de 7 tonu, biraz bakımla epey bir düzelttim saçlarımı, röfle yapar mısın saçıma dediğimde kuaförüme gene yakacağını (!) söyledi açık açık, ben de yaptırmadım.. Daha önceden 6.66 kızıldan 7.1'e koleston açıcıyla kendim az yıpratarak geçmişliğim var, sizce gene Koleston'u veya Palette açıcıyı kısa süreli bekletsem 9 civarına gelir mi saçım hemen? Elimde 9.11 majirel var, kızıllığını kapatır diye ümit ediyorum. Rica etsem bana da yardımcı olabilir misin Lady Evil?

Bu arada, eskiden yapardım, kendi saçımı 9 tonlarına boyadığımda civciv sarısı olabiliyor hemen, çok çabuk açılır. Çok beyazım olduğundan sürekli boyamak durumundayım da yaz geldi ya gene sarılara taktım bu ara :)

kızlar ben de saçımı tarçın bakıra boyatmayı düşünüyorum.şuan saçım rengarenk diyebilirim.önce açtırıp üzerine boyatmayı düşünüyorum.sizce nasıl olur.bi de beyaz tenliyim yakışırmı dersiniz.

Bakırlıktan tamamen kurtulmak çok zor,açıcı mutlaka bakırlık-turunculuk bırakarak açar saçı
Çok açık bir sarı istiyorsanız bakır yansımalar olacağı için çok zor olur
Saç en azından yavruağzına kadar açılması gerekir ki üzerine açık sarı bakır yansımasız tutabilsin
Saçı açmaya uçlardan başlayın bir süre bekletin ama doğal saçınız koyu kestane olduğu için onu da uzun süre tutmanız gerekebilir
Boyalı saça açıcıyı sürdükten 5-10 dk sonra diplere, diplerden 1-2 cm bırakarak sürün
En dipler çok çabuk açılacağı için fazla bekletmeye gerek olmaz
Oluşan renge göre nasıl bir sarı uygulanacağına karar verilir

Merhaba,
Şuan 7 tonlarındaysa kısa süre bekletmeyle 9 tonlarına bakırlık bırakarak gelebilir
Küllü renkler bakırlığı kapatıyor ama yıkadıkça yine bakır yansıma verebilir saçlar
Dediğiniz gibi saçın az ya da çok açılacağı biraz da kişiden kişiye değişiyor
Sizin çabuk açılıyorsa şanslısınız fazla bekletmeyin ama şuan tam tonu göremediğim için ne kadar süre bekleteceğinizi kesin olarak söyleyemem

Bir de bu herkese notum olsun saçı açtıktan sonra mutlaka boyamadan önce pigmentasyon işlemi yapın
Bu bakırlığı yeşermeyi vs büyük oranda alır boya çabuk akmaz uzun süre dayanır
Açıcıyla pigmentleri yok edilen saçta suni pigment tutunmaz o yüzden akar saç

Baskın renk kaç tonlarında ?
Ona göre açılarak ya da açıcısız elde edilip edilmeyeceğine karar verebiliriz
Tarçın bakır sadece beyaz tene yakışır diyebilirim ama yüz hatları vs de önemli tabii

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…