Saç Rengi ve Saç Boyama Saç açmak,saç rengi silmek,saç rengi değiştirmek,pigmentasyon, resimli..

mesajına cevap veremedım canım ya mesaj sayım dolmamıs.. dogru soyluyosun kahveden devam edeyim yine, cok sagol tatlım

canım..dediğin tonu arkadaşım vardı kadife kahveyi yapmıştı bayağı koyu bir ton onun üzerine kızıl tutmaz..bir süre kahve kullan sonra değiştirirsin..

evet canım baya koyu bi ton kutudakı resimlerin rengi benziyo diye kızıl aldıydım şimdi loreailin köpük boyasını aldım ateşli sıcak kahve rengi, bildigimden sasmıcakmışım valla ...

cryptic canım saçım platin. senin dediğin gibi dip boyamı kolestonun röfle setiyle yaparsam.. sadece dibe sürmeye calısırım ama platin yere gelirse bişey olurmu.

Kızlar yardımlarınıza ihtiyacım var, çok acil.. Saçımda kına vardı üstüne 4 kez falan boyadım tuttu hepsi ama çok açık renkler değildi şimdi braz daha bakır bi ton istiyorm ama açmak gerek tutmaz diyo kuaförler e ben boyadım tuttu diyorum ? Napıym sizce gidip kuaföre boyatıp param çöpe gtsn istemyorm kendm mi halletsem yksa tutar mı renk ?

cryptic sana saç rengimin fotosunu gösterdim topikte. 2 kez açıcı ile açıp açık küllü sarıya boyamıştım. Turunculuklar büyük ölçüde kayboldu ve şimdi küllü tonlarda.

Bu renge boyayacağım 2. boyama işleminde.

Sorum şu : Saç rengim küllü ya, buna boyadığımda turuncumsu olarak mı açılır sence yoksa sarı olur mu?

canım turunculuk olmaz artık ben saçında turunculukta görmedim zaten...

cryptic canım saçım platin. senin dediğin gibi dip boyamı kolestonun röfle setiyle yaparsam.. sadece dibe sürmeye calısırım ama platin yere gelirse bişey olurmu.
bir şey olmaz canım değsede ama sen muntazam sürmeye çalış..sonuçta değicek kuaförde yapsa..röfle seti daha çok açma etkisine sahip o nedenle ara ara bak ne kadar açılmış diye..25-30 dakikada açılır sanırım..

çok açık renkler değilse şu an saçındaki,bakır bir tona boyasanda açılmayacaktır,önce boyayı akıtman gerek..zaten bakır istiyorsun iki kutu açcı ile açtığında turuncu bakır gibi olacaktır..o zaman bakıra boyayabilirsin..bir kutu açıcıyı yetirmeye uğraşma iki kutu ile açmanı tavsiye ederim düzgün sonuç için..

Kızlar boyayı hazırlarken 20 vol oksidanla 30 vol oksidan birbirine karıştıtılırılabilir mi? Yoksa karıştırmamak mı gerek?

cryptic'ciğim engin tecrübelerine güvenerek sana bişey danışmak istiyorum benim saçlarım şuan dipleri koyu sarı uçlara doğru açık sarı ben bu saçımı açık kumral yapmak istiyorum palette 7.0kumralla boyasam çok mu koyu olur yoksa zemin açık renk olduğu için yıkandıkça açılıp açık kumral olur mu koyu olur dersen 8li tonlardan bi boya alcam

canım koleston 7 ile yapmıştım ilk sayfada aynı öyle olur...ama palette 7 denemedim canım..istersen koleston 7 ile yap resimdekinin aynısı olucaktır..

Kızlar boyayı hazırlarken 20 vol oksidanla 30 vol oksidan birbirine karıştıtılırılabilir mi? Yoksa karıştırmamak mı gerek?

karıştırmanın hiç bir sakıncası yok..çok açmaz yada koyu bir sonuç çıkmaz ortalama bir renk çıkar neden karıştırmak istedinki..

canım koleston 7 ile yapmıştım ilk sayfada aynı öyle olur...ama palette 7 denemedim canım..istersen koleston 7 ile yap resimdekinin aynısı olucaktır..

tamam canım çok çok teşekkür ederim bi bakıyım senin fotoya...saç derim biraz fazla hassas galiba kolestonla boyadığımda çok kaşındırıyo boyarken o yüzden paletteyle boyuyorum genelde ama numara aynı olduğundan hemen hemen aynı olur heralde

hah istediğim renkmiş cryptic o uzaktan çektiğin saçının rengi kahverengi olmayan bi kumral hatta sarı yansımaları var gördüğüm kadarıyla bazı yerlerde de okudum da kimisi çok koyu tutuyo filan demiş zeminleri koyuydu ondan heralde

karıştırmanın hiç bir sakıncası yok..çok açmaz yada koyu bir sonuç çıkmaz ortalama bir renk çıkar neden karıştırmak istedinki..

Teşekkür ederim.. Farketmemişim boyaları alırken yanına 1 tane 6 lık bir tane de 9 luk koymuşlar o yüzden

Alıntı yapamadım üzgünüm bulamadm nasıl yapıldığını, açıcı ile açmam gerektiği söylenmiş ama saçımın durumu hiç iyi değil şu an bayağı kurudu zaten kınadan önce açtırmştım 6 ay falan oldu, tekrar açtırdığımda kopmasın Ya da kendim yapabilr miyim bunu evde ?

arkadaşlar bebeğim küçük ve kuaföre gidemiyorum pek vaktim olmuyor ewde saçımın rengiini hangi açıçıyla açmam lazım biri yardım edebilirmi saçım siyah altında kızıl renk var hangi markanın açıcısını alsam acaba bilemedim daha sonrada kumral ve altın sarısını karıştırmak istiyorum çağla şikrlin rengi gibi esmerim umarım bana yakışır ama önce şu saç rengimi açmam lazım

cryptic çıldıracağım sanırım saçımı sarı yapacağım derken.
Bugün lorealin çok çok açık doğal sarısını saçımın bir kısmında denedim acaba rengini açacak mı diye, hiçbir şey olmadı. Olduysa da yarım ton anca olmuştur.
Evet saçlarım iyi bir şekilde açıldı ama sarıya gidemiyor bir türlü.
Artık açılmıyor galiba.
Neden böyle olduğunu anlamıyorum. ((
Gerçi lorealin bu boyası için başka yorum yapanlar da hiç açmıyor saçı diye yazmışlar. Boyadadır belki problem.
Yarın platin sarısı ve küllü platin sarısı alıp karıştırsam, öyle boyasam açılma olur mu sence?
İgorada var platin rengi. Ne dersin?

cryptic merabasen boyama konusunda deneyimlisin sanırım benim kendi saç rengim koyu kahveydi,lorealin köpük boyası doğal sarıya boyadım renkbiraz açıldı,kestane oldu,biraz daha açık olsun istiyorum aynı boyayı 1 hafta sonra tekrar boyamalımıyım yoksa yoğun renk açıcılardan kullansam olurmu ?

Canımmm yine bennn
Ben bugün kozmetik marketlere baktım ama saç açıcı bulamadım.Nerden bulabilirim acaba.Birde hangi marka ve hangi renkle açmam gerek.
Birde ben ablama yaptırıcam bu işlemi ablama söyledim ben yapamam saçın falan yanar dedi.
Saçı yakmamak için ne yapmamız lazım.Tecrübelerini paylaşabilir misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…