güzelim kahvenin diğer tonlarıda olabilir köpük boyada yeterki kahve olsun..
mesajına cevap veremedım canım ya mesaj sayım dolmamıs.. dogru soyluyosun kahveden devam edeyim yine, cok sagol tatlım
cryptic sana saç rengimin fotosunu gösterdim topikte. 2 kez açıcı ile açıp açık küllü sarıya boyamıştım. Turunculuklar büyük ölçüde kayboldu ve şimdi küllü tonlarda.
Bu renge boyayacağım 2. boyama işleminde.
Sorum şu : Saç rengim küllü ya, buna boyadığımda turuncumsu olarak mı açılır sence yoksa sarı olur mu?
bir şey olmaz canım değsede ama sen muntazam sürmeye çalış..sonuçta değicek kuaförde yapsa..röfle seti daha çok açma etkisine sahip o nedenle ara ara bak ne kadar açılmış diye..25-30 dakikada açılır sanırım..cryptic canım saçım platin. senin dediğin gibi dip boyamı kolestonun röfle setiyle yaparsam.. sadece dibe sürmeye calısırım ama platin yere gelirse bişey olurmu.
Kızlar yardımlarınıza ihtiyacım var, çok acil.. Saçımda kına vardı üstüne 4 kez falan boyadım tuttu hepsi ama çok açık renkler değildi şimdi braz daha bakır bi ton istiyorm ama açmak gerek tutmaz diyo kuaförler e ben boyadım tuttu diyorum ? Napıym sizce gidip kuaföre boyatıp param çöpe gtsn istemyorm kendm mi halletsem yksa tutar mı renk ?
cryptic'ciğim engin tecrübelerine güvenerek sana bişey danışmak istiyorum benim saçlarım şuan dipleri koyu sarı uçlara doğru açık sarı ben bu saçımı açık kumral yapmak istiyorum palette 7.0kumralla boyasam çok mu koyu olur yoksa zemin açık renk olduğu için yıkandıkça açılıp açık kumral olur mukoyu olur dersen 8li tonlardan bi boya alcam
Kızlar boyayı hazırlarken 20 vol oksidanla 30 vol oksidan birbirine karıştıtılırılabilir mi? Yoksa karıştırmamak mı gerek?
canım koleston 7 ile yapmıştım ilk sayfada aynı öyle olur...ama palette 7 denemedim canım..istersen koleston 7 ile yap resimdekinin aynısı olucaktır..
karıştırmanın hiç bir sakıncası yok..çok açmaz yada koyu bir sonuç çıkmaz ortalama bir renk çıkar neden karıştırmak istedinki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?