cnm yha benımde bır sorum var sana.... 1 bucuk ay once kuaforde oryalle actırıp kızıla boyattım saclarımı ve sımdı ıyıce aktı bayaa matlastı turunculuklar olduu, o zamandan berı sacımı bakım yapıyorum ve boya fon gıbı hıcbır sey kullanmadım sacıma. sımdı ıse acık karamel ıstıyorum saclarımı... bu palette yogun acıcı acarmı sacımı kullanabılırmıyım acaba bende????* oryal gıbı yıpratmıyormusta okudugum kadarıyla....burda bı arkadas palette ıle acıp karamelı boyarsan daha ıı olur dedı ama onada cok soru sordumutandım acaba 1 bucuk ay oldu daha sac actırıp boyatalı , saclarım cok yıpranırmı acaba sımdı bu paletteyı kullansam, dıye sormaya nolur cnm gercekten cok zor bır renkmıs kızıl dıpten 2 cm kendı saclarımda geldı acılen boyamam lazım saclarımı ...
bu arada cnm sacımın su ankı rengı bu.. flas bıraz parmaıs aslında mat bı renk var.
Eki Görüntüle 329114 Eki Görüntüle 329115
Sevgili Cryptic, bi soru daha sorsam sana .smaalesef güzelim..saçların kızzıl..sen bakır istiyorsun..bakıra boya ile açarak dönemezsin maalesef bu arada saçların çok havalı çok hoş..sadece uçlaarda aldırabilirsin doğal bakımda uygulayabilirsin..ama inan açınca yıpranmaz..senin saçlarının uçlarındaki okuruluk nemsiz kaldığından olabilir..ben 3 defa açtım öyle bir kırık durumu yok bende..daha sonra bal köpüğü yapacaksan bakır hiç yapma derim..bakırda kızılda zor renkler..açmak gerekiyor fikir değiştirdiğinde şu an aç derim..ama bal köpüğü istiyorsan iki defa açman gerek bakır istiyorsan bir defa açman yeteri canım..
canım sen kızıl istemiyormuydun çilek kızılıSevgili Cryptic, bi soru daha sorsam sana .s
Koyu altın dore sarısına ulaşabilr miym peki bu açıcıyla evde bn ? Napmam lazm, ve çok yıpratır mı
soyle soyleyım ılk basta hıcc bısey yoktu yumusacıktı krem kullandıgımda yıne aynı .. tabıkı normal zamanda bıraz daha sert ama cok kotu degıl yhanı tarakla tararken dolasmıs yerler normaldekı gıbı acılıyor. dokueye gelınce actırmadan once daha cok dokuluyordu sankı :26:gunde ancak bı kac tel dokuluyo su anda. yhanı kısaca elımı sacıma attıgımda yumusak sert arası bı durumda cnm...ne durumdayım sence*??? ve cnm eger kullanma su anda dersen tekrar kızıl yapmak ıstemıyorum veboyamam lazım sacımı..:26: acaba bugun baktımda açık kullu sar ve bal kopugu gıbı bı rengı karıstırsam hem kızıl rengı kırıp hemde rengı bıraz acabılırmıyım acaba???? en azından acıcısız karamel ıcın zemın hazırlamıs olurum ... aklıma yattı benım ama bılemıyorum tabıkı sence nasıl olur o onemlı cnm... gercı acıcıyla acıp boyayıp hemen sonuca varmakta var ayyy bılemıyorumm kı nolur yardımm yarın almam gerek boyalarıı :44::18::18::18:
canım sen kızıl istemiyormuydun çilek kızılı
Evet onu da çok istyorm ama ilerde kızıldan bu tonlara dönmek çok zormş napsam bilemem uff çok kararsz kaldm :/
Benm saçma 8, 9 ay önce siyah boya sürmştm.. beyazlarm çıkınca 3 ay önce kızıl boya yaptm ewdee.. ama hani öle tutmadı ışıkta biraz kızılık parlıyorr.. saçımı karamel yapmak istiorm ama açtrmak qerekior o riski almak istemiyorum.. Çikolata renqi yaparsam tutarmı sizce.? bide saçlarm çok sertelşti birbirne dolanıor ona bi çare bulamadm yardm edin lütfen..???
Cryptic cnm ben hemen acıcıyla acmaya guvenemedım ve kızıla boyamakta ıstemedıgım ıcın dun altın karamel ve acık kullu sarıyı karıstırıp boyadım. Kızıllıklar tam kapanmasada rengı kırdı gıbı baya Eki Görüntüle 330552 Eki Görüntüle 330553 Eki Görüntüle 330554 sımdı dıplerım gelınce bu palette acıcıyı kullanıp sonra acık karamel boyayacagım ama bana kac kutu gıder sence 1 tane yetermı yoksa 2 kutu ancamı cnm?
Benim de saçlarım hemen hemen seninki kadar bana 2 kutu bile zar zor yetti. Bence 2 kutu kesin al.
cryptic ben yine bişey sorucam :) ben şimdi saçlarımı kahve bakır yapmıştım ya dipleri çıkınca yoğun bakırla kahve bakırı karıştırsam daha yoğun bakır olur mu? Boya karışınca saçma sapan bişey olur mu? Ben bu bakır olayını çok beğendim de..
mrblar benim de saçlarım siyaha benzer bi kahverengi kendi doğal saçım yaşım 34.henüz saçım beyazlanmadan tamamını boyatmak istemiyorum.aklar düşünce zaten mecburen boyatıcam şimdi o mecburiyetim yok ne de olsa.ama bi farklılık istiyorum bu saçta nasıl bir değişim yapabilirm aralara ya da uçlara bi renk karışsın istiyorum.Eki Görüntüle 329716 bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Benm saçma 8, 9 ay önce siyah boya sürmştm.. beyazlarm çıkınca 3 ay önce kızıl boya yaptm ewdee.. ama hani öle tutmadı ışıkta biraz kızılık parlıyorr.. saçımı karamel yapmak istiorm ama açtrmak qerekior o riski almak istemiyorum.. Çikolata renqi yaparsam tutarmı sizce.? bide saçlarm çok sertelşti birbirne dolanıor ona bi çare bulamadm yardm edin lütfen..???
Cryptic cnm ben hemen acıcıyla acmaya guvenemedım ve kızıla boyamakta ıstemedıgım ıcın dun altın karamel ve acık kullu sarıyı karıstırıp boyadım. Kızıllıklar tam kapanmasada rengı kırdı gıbı baya Eki Görüntüle 330552 Eki Görüntüle 330553 Eki Görüntüle 330554 sımdı dıplerım gelınce bu palette acıcıyı kullanıp sonra acık karamel boyayacagım ama bana kac kutu gıder sence 1 tane yetermı yoksa 2 kutu ancamı cnm?
canım açık fikrimi belirteyim sakın alınma..paranada yazık kızılın üstüne boyandığı belli..kızıl hali daha iyiyimiş..matlaşmış saçın rengide...
bence hemen açabilirsin..2 kutu ile uçtan başlayarak dibe doğru sür..yazdığı kadar beklet ve karamele boya yine iki kutu ile ve boyaları karıştırma renk dalgalanması oluyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?