Saç Rengi ve Saç Boyama Saç açmak,saç rengi silmek,saç rengi değiştirmek,pigmentasyon, resimli..

canım ilk sayfaya bak..iki kutu palette ile aç..hiç bir etkisi yok yıpratmıyor..1 defaya mahsus açarsın..kutunun içinde yazdığı süre kadar beklet..iki kutuyu bir kapta birleştir uçlardan başlayarak dibe kadar sür..beklet yıka..bu işlemi gece yap..saçın açık kızıl bir ton olur sanırım..ne renk istiyordun..bu rengin üstüne çukulata kavve,karamel tonlar deneyebilirsin..boyama işlemini ertesi sabah yaparsın..loreal saç maskesi jöle kutusu gibi kutuda satılıyor marketlerde.nemlendiriyor saçı bir süre kullan saçlarını toparlar..

canım palette yada koleston yoğun açıcı ile açıcaksın..iki kutu ile..evde kendin yaparsan saç daha az zarar görür..açma işlemini iki defa yapman gerekebilir..çünki istediğin kumral sarı karışımında turunculuk yk..ilk açmada hafif turunculuk olur..açık bakır gibi..ikincide altın sarısına döner..o zaman boyayabilirsin istediğin renge..

canım...senin kendi orjinal saçın olduğu için açıcı kullanmadanda açabilirsin..istersen köpük olmayan boyalarla aç..köpük boyaların açma etkisi fazla değil..

canım neden bulamadınki..burası küçük bir yer altınoluk marketlerde var ama kipa,migros,tansaş,ben o marketelerden alıyorumhayır canım yanmaz..kimilerinin saçı çok açılmıyormuş bile çünki içindeki oryal oranı düşük..kuaför hemen sonuca ulaşmak için yüksek volümlü oryal kullanıyor yanma o nedenle oluyor..bu ürünler evde kullanıma uygun..çou kişi röfle seti ile röflesini bile kendi yapıyor..iki kutu ile akşam uygulayın..uçlarda dibe..ertesi sabahda boyarsınız..çok basit kendinde yapabilirsin aslında..

Eki Görüntüle 327787 arkadaşlar yoğun renk açıcı kolestonun ve palettenin marketlerde var fiyatıda 11-12 lira sanırım..

tryamour bir arkadaş vardı,kademe kademe açmıştı saçını..senin kıvama gelince boya ile açmıştı,lorealin beğenmeyip kolestonla devam etmişti sanırım canım..küllü açma istersen derim..ama seviyorsan tabi sen bilirsin canım..bir o arkadaşın konusuna bakayım dönücem yine..

O konuyu hatırlıyorum. Ama benim ikinci açışımda bile rengi çok az açıldı. İlk açışta epeyce açıldı, 2.de biraz. 3. işlemi boyayla yaptım turuncular gitti.
Açıcının 3. kez yaparsam işe yaramaycağını düşünmüştüm. Bir de çok yıpranır diye yapmadım.

Neden küllü kullanmayayım? Yeşerme mi olur?

Son düzenleme:

Şimdi ben dibe uygulamayım mı? Kendim hayatta yapamam ablama yaptırıcam.Birde benim dipler bayağı gelmiş siyahta aktıkça kızıllaşmış.Hangi renk açıcı kullanayım sence canım?

Eki Görüntüle 327795 canım..senin denediğin bu renk lorealin en açık renk boyası bu boyayı uygulasan biraz fark edicektir diye düşünüyorum..bahsettiğim arkadaş koleston 12,0 uygulamış onunda bir ton açıüı var kolestonda 12,1 onuda deneyebilirsin..bahsettiğim arkadaşın konusu..http://www.kadinlarkulubu.com/sac-r...ni-uygulamam-icin-yardimci-olurmusunuz-9.html

küllü ile açılması zorlaşıyor diye düşünüyorum,istediğin kadar açtıktan sonra küllü ton en son yaparsın istersen güzelim..

Kızlar kızıl kestane saçlarım. Tarcın bakır-yogun bakır ıstıyorum.. Nasıl bı yol ızlemem gerekıo sızce ?

Koleston iyi açıyormuş ama yıpratıyormuş çok. O zaman küllü değil de normal bir platin alırım. Sonra da kolestonla boyarım. Sağol canım.

Mrb crypic;
Herkese yardımcı oluyosun ne güzel.Umarım banada yardım edersin...
Ben en son saçımı siyaha boyayalı 7 ay oldu.Bakır tonlarında bir renk istiyorum direkt boyasam tutarmı acaba?

bon bon şeker..sen zaten bakır tonları istiyorsun..koleston iki kutu yoğun açıcı ile aç belirtilen süre kadar beklet..işin kolay çünki bakır tonlar istiyorsun.. loreal 6.45 istediğne yakın bir tonsa bu eklediğim rengide deneyebilirsin..açıcı ile açtıktan sonra..

Kızlar kızıl kestane saçlarım. Tarcın bakır-yogun bakır ıstıyorum.. Nasıl bı yol ızlemem gerekıo sızce ?

kestane rengini akıtman gerekiyor çünki istediğin renk canlı bir bakır rengi..böyle bir renk için önce açman gerekir..ama bir defa açman yeterli olacaktır 2 kutu açıcı ile açtıktan sonra bakır uyguladığında çok güzel olucaktır..hemde ucuza maal etm,iş olucaksın...

Koleston iyi açıyormuş ama yıpratıyormuş çok. O zaman küllü değil de normal bir platin alırım. Sonra da kolestonla boyarım. Sağol canım.

estağfurullah güzelim benimki sadece fikir vermek..

Çok teşekkür ederim cnm yalnız saçlarım belime kadar kıvırcık ve kalın tellı. Bayagı bı boya ve acıcı almam gerekıyor sanırım

sanırım 4 tane falan yeter herhalde..her zaman buradayım...

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım saçımın şimdiki hali şöyle, ilkinde flaş açıktı ki yıpranan yerler bariz görünüyo

Asıl istedğim renk bal köpüğü tonlarında ama en azından yaza kadar saçıma açıcı değdirmeym toplasın braz diyorum. Şu tonlarda bi şey şimdi istediğim renk

içinde canlı bi pembelik olsun istiyorum yani buna ya da
Eki Görüntüle 328222
şu tonlarda bi renge ulaşabilr miyim açmadan ? Çnkü açtıktan sonra bal köpüğü yaparm o kadar yıpranmşken diyorum :/

maalesef güzelim..saçların kızzıl..sen bakır istiyorsun..bakıra boya ile açarak dönemezsin maalesef bu arada saçların çok havalı çok hoş..sadece uçlaarda aldırabilirsin doğal bakımda uygulayabilirsin..ama inan açınca yıpranmaz..senin saçlarının uçlarındaki okuruluk nemsiz kaldığından olabilir..ben 3 defa açtım öyle bir kırık durumu yok bende..daha sonra bal köpüğü yapacaksan bakır hiç yapma derim..bakırda kızılda zor renkler..açmak gerekiyor fikir değiştirdiğinde şu an aç derim..ama bal köpüğü istiyorsan iki defa açman gerek bakır istiyorsan bir defa açman yeteri canım..

3 kez saçlarımı kızıla boyadım ama artık koyu kumral bi ton istiyorum ve dahada boyamacağım zaten sizce bi kez hangi boyayla bu sonuu elde edebilirim

merhaba kızlar benimde saçlarım koyu kahveringi(doğal)sadece uçlarda rengi çoktan akmış siyah boya vardı bi ark tavsiyesiyle 2 kutu peroksiti tarçın bakırı rengiyle karıştırıp boyadım ama malesef istediğim sonucu alamadım koyu k rengiyle güneşte kızıla çalan tuhaf bi renk oldu,,ve bariz yıprandı,açıcının saça zarar vermedi yazılmış ama ben yıpranmasını açıcıya bağladım ..acaba açmak için kuaföre gitmeksizin kendi yapabileceğim birşey var mı tecrübesi olan ark.lar paylaşırsa sevinirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…