Saç Rengi ve Saç Boyama Saç açmak,saç rengi silmek,saç rengi değiştirmek,pigmentasyon, resimli..

Çok teşekkür ederim cnm, soruyorum şimdi :)

tamam güzelim..bakyım amonranın konusuna..şu perma saçı maffediyor..ben çok yaptırdımda zamanında..tabii yıpranıncada kestiriyordum..bence çok az uçları aldır bakım yapsanda...

canım saçların güzeldiki kuaför platin yaparken yakmasın...

Platin istemiyorum. Açık sarı bir ton istiyorum. Ayy kararsız kalıyorum şimdi. ( Açıcı turuncu yaptı, o zaman ben hep kolaston açıcı kullaniim açılana dek. Kuaför de tek seferde yapamayacak ne de olsa.
Açıcılarla ara vere vere devam etsem çok yıpranma olur mu sence? Ama bakımlarımı aksatmayacağım tabi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet babamın aldıgı yogun renk acıcı ıle acmayı dusunuyorum. Saclarım uzun kıvırcık ve kalın tellı demıstım. Cok bı zararı olur mu, toz ve yanında oksıdanla satılan bı acıcı bu...

sanmam..sen bu akşam aç fakat yazdığı süreden fazla bekletme..yıka ve yarın sabah boya saçlar nemli olduğunda boyayı emmeyebilir...

Malesef küllü sarı olmadı. Küllülük vardı ama renk koyuydu. Boya işe yaramaz artık. Sarı istediğim için mecbur açıcıyla devam etmek durumundayım. Umarım büyük bir sorun olmaz.

sanmam..sen bu akşam aç fakat yazdığı süreden fazla bekletme..yıka ve yarın sabah boya saçlar nemli olduğunda boyayı emmeyebilir...

Tmm kuzucum yarın boyarım ..
Ustunde 15-50 dakıka arası bekletın yazıyor 50 dakıka bekletırsem kafamda sactan eser bulabılır mıyım acaba

Malesef küllü sarı olmadı. Küllülük vardı ama renk koyuydu. Boya işe yaramaz artık. Sarı istediğim için mecbur açıcıyla devam etmek durumundayım. Umarım büyük bir sorun olmaz.

senin saçlar açık küllü kumral oldu sanırım canım..yada küllü sarı,istediğin saçı eklemiştin ya o saç küllü değil zaten açık sarı..eğer öğle bir ton istiyorsan küllü kullanma derim..

Son düzenleyen: Moderatör:
Tmm kuzucum yarın boyarım ..
Ustunde 15-50 dakıka arası bekletın yazıyor 50 dakıka bekletırsem kafamda sactan eser bulabılır mıyım acaba

senin istediğin bakır tonlar zaten saçlarının çok açılmasına gerek yok..20 dakika sonra yıkarsın..uçlardan başla olurmu..uçlar zor açılır..

Yok palette kullanırım. O turunculaşarak açıyor zaten. Koleston açıcı baya kuruttu çünkü bi daha almıcam.

benım sacım cıkolata kahveee ben sacımı acmak ıstıyorumm artık ıllakı oryal mı kullanmalıyım

bakın ıstedıgım renk bu

Evett saçımı boyadımm sonunda :)

Ikı kutu renk acıcı maalesef yetmedı bana. Her tarafa eşit dagıtacagım dıye bı haylı ugrastım.

20 dakıka kadar bekledım saçlarım açıldı bayagı sapsarı oldu nerdeyse :)

Sonra altın karamelle bakır kızıl karıstırıp boyadım bı guzel. IKı kutu yettı boyada ama acıcının kıvamı yogundu bayagı onda yetmedı sanırım.

Sonuc; istediğim renktee çok açık olmayan bakır kızıl :)

Çok sevıyorum bu rengıı <3

Aktıgı zaman tekrar açıçıyla açıp bakır kızılla acık karamelı karıstırmayı dusnuyorum. Ama sızce bıdahakınde şu aldıgım toz acıcıyla mı acsam yoksa palettenın yogun renk acıcısıyla mı acsam?

Kullandıgım toz acıcının hıcbır zararını gormedım. Asla kopmadı yanmadı saçaklanmadı saclarım. Bılmıyorum belkı de sacımın güçlü kalın tellı olmasındandır. Yumusacık saclarımm suan.. Ama sonrasında ne olur bılememm, daha yenı dıye yıprandıgını anlamıyor olabılırım..

Eveeeet sonunda saçlarımın rengini açtıııımmmm. cryptic valla sen destek vermeseydin güvenemezdim çok teşekkür ederim. Saçlarım bitter moccaya boyamıştımmm kopkoyu bir kahve olmuştu. 2 kutu palette açıcıyla önce açma işlemini yaptım saçlarım çok açık bakır oldu daha sonra yine palette kahve bakır kullandım şimdi açık kahve bakır oldu. istediğim rengi buldum şükür ki. geçen sene kuaföre 250 lira bayılmıştım. şimdi saçlarım uzun olduğu için sadece 35 lira vermiş oldum süper oldu benim için. Saçlarım da aynı kuaförün açtığı kadar zarar gördü diyebilirim o da bakım yağlarıyla şu anda gayet iyi durumda. Ama ben yine de bişey sormak istiyorum. Şimdi benim dipten koyu kahve kendi saçım çıkacak tekrar boya yapınca arada renk dalgalanmaları olur mu acaba? Sonuçta kendi saçım herhalde olmaz diye düşünüyorum ben. Bi fikir verirseniz çok mutlu olurum :)

aynı renkle dip boyası yaparsın canım..dipte 20 dakika bekletip uçlara yayıp on dakika daha bekletirsin..çok mutlu oldum becerebilmene..

canım güle güle kullan saçlarını palette daha akıcı çok uğraşmazsın..bir süre kullan sıkılınca değiştirirsin..ilk açman daha bir şey olmaz

benım sacım cıkolata kahveee ben sacımı acmak ıstıyorumm artık ıllakı oryal mı kullanmalıyım

bakın ıstedıgım renk bu

dediğin renk kahve köpüğü sanırım ..önce açman gerek çünki çukulata kahvede kızıllık var iki kutu koleston yada palette açıcı ile açmalısın..

canım ne yaptın saçları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…