Sabredemedim,ben de çeyizlerimi sergiliyorum canlar:)

güzel günlerinde kullan canım başladın mı bitiyor inşallah seninde hemen biter..

saol canım amin inşallah:) ya bu arada kadınlar kulübünün formatı değişmiş,tam eskısıne alıstım derken..gercı onu da yarım yamalak becerıyodum..şimdi bu bi sürü smile lar vardı nerden yapıcaz onları,ya bana bı fıkır verın cok muzdarıbım:) kaldım aha bu gulumsemeylen:)

Canım hepsini güle güle kullan .. Allah mutlulukla kullanmayı nasip etsin:93:

Canım Hisar'dan alıp en iyisini yapmışsın, hem kaliteli, hem çok şıklar. İyi günlerde kullan hepsini..:70:

hisar çelik tencere takımım

hisar düdüklü tencerem

hisar teflon tencere takımım

canım seninkilerin aynısı bende aldım ama benim yemek takımım farklı gerçekten ben çok severek aldım

hisar çatal kaşık takımım

hisar cezve takımım

hisar çay takımım,bunun bardakları da var ortaları gri çizgili,bunu eşantiyon vermişlerdi

canım seninkilerin aynısı bende aldım ama benim yemek takımım farklı gerçekten ben çok severek aldım

arzum kettle $1011021913447799.webp

Çok güzel ve kaliteli çeyizler yalnız hepsini ilk mesajda düzenlesen süper olurdu :( Hepsini ilk sayfada görmek çok güzel oluyor. Eksiklerinizi de en kısa zamanda tamamlamanızı dilerim :nazar:

Çok güzel ve kaliteli çeyizler yalnız hepsini ilk mesajda düzenlesen süper olurdu :( Hepsini ilk sayfada görmek çok güzel oluyor. Eksiklerinizi de en kısa zamanda tamamlamanızı dilerim :nazar:
:)) ben kk özürlüyüm anacım,beceremıyorum:)) ama teşekkür ederim
Hımm çok güzel şeyler... :nazar:
Güle güle günlerde kullan.

teşekkür ederim saolasın:)

Hiç fark etmemiştim bu başlığı, güncellenmesi iyi olmuş :)
Bence de ilk sayfada topluca görsek hiç fena olmaz :) Editörler imdada yetişir belki :) Benim aklıma yeniden yüklemek haricinde bir fikir gelmiyor :)
Güle güle kullan, tez vakitte tamamla inşallah :)

tatlım çeyizlerin ve topiğin hayırlı olsun devamını bekliyorum şimdiye kadar aldıkların çok şık ve sade şeyler:nazar:

çeyizlerinin hepsi çok güzel ve çok şık canım güzel günlerde kullan düğünün ne zamn bilmiyorum ama zamanın varsa acele etmeden herşeyini kalitesinden al diğerleri gibi

Back
X