• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırsızlanıyorum ...!

Evet canım okudum. Ama ilacın bittikten sonra adet olman normal. Ben de ilaç kullanıyorum ya! Ben de bittikten sonra adet oluyorum. Bazen adet günüme 5-6 gün kala geliyo.

Evet canım okudum. Ama ilacın bittikten sonra adet olman normal. Ben de ilaç kullanıyorum ya! Ben de bittikten sonra adet oluyorum. Bazen adet günüme 5-6 gün kala geliyo.

sen ne kadar zaman kullandın ömürcüm ilacı ya
kullananların yorumlarını okuyorum yok hamile kalmayı engelliyo kullanmayın diyen var,bana yan etki yapmadı hemen hamile kaldım diyen var
başladığımda korkmuştum bende

Ben doğum kontrol hapını 1 sene kullandım canım. Ya ben inanmıyorum bi zararı olduğuna. Hatta adetleri düzene bile sokuyo.

:roflol:
adı kötü kısır olmasın herifler sonra hani azgın teke otu varmış maranki adamlara onu içirin diyo ya bende dedim adı yla ilgisi varsa aman boşver geyik yapayım dediydim azcık gülelim diye işte

Heeeee anladım! Ben de bi zararı var zannettim.

bende 1 sene kullandım yasmin kullandım kullanırken çok rahatttım düzenliiydi hiç agrım olmazdı bakalım bıraktım şimdi ne olcak ne kadar sürede hamiş kalcam

Bu akşam topiğimiz çok sessiz
Hele dün akşamdan sonra kaydirigubbakcemile3

canım hayırlı olsun

ama nası bır haftalık bebegı ıdrarda gordun anlamadım kusura bakma ya
benımkı 4 haftalık oldu adetım dundu 4 gun once bıle cızgı zor cıktıkaydirigubbakcemile2

kan testi yaptırdım canım adetime 2gün kala yaptım ve çıktı

kızlar ıyı aksamlar ya sıze bısı sorucammm kafamı kurcaladı bu sabah esımle beraber olduk ve tum gun boyunca asırı akıntım oldu yanlız ılıskıden 3 -4saat sonra basladı hala daha devam edıyor asırı akıntı :( bu nedır sızce bu kacıncı ıc camasırı degıstırdıgımmm

kızlar ıyı aksamlar ya sıze bısı sorucammm kafamı kurcaladı bu sabah esımle beraber olduk ve tum gun boyunca asırı akıntım oldu yanlız ılıskıden 3 -4saat sonra basladı hala daha devam edıyor asırı akıntı :( bu nedır sızce bu kacıncı ıc camasırı degıstırdıgımmm

iyi akşamlar kuzuuu
nerelerdesin bakayım sen:oklava:

kızlar ben geldim. napıyosunuz.. kimler var bakalım topiğimizde...

hoşgeldin tatlım bu akşam sessiz kaldık burda

iyi akşamlar kuzuuu
nerelerdesin bakayım sen:oklava:

geldım ıste kızma :1no2: soruma cevap verebılıcekmısınız kızlar ya neden boyle oldu kı acaba akıntının artması acaba yumurtlama yaklasıyor ondan mı ki:delphin:

hoşgeldin tatlım bu akşam sessiz kaldık burda

Hale Özlem Nehir naber canım?

saol cnmcım senden nbr kafam allak bullak oldu valla:emir_bebek:

Back
X