• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırsızlanıyorum ...!

he gordum adaş
benım goguslerım cok sertlestı we cok fena acır agrır oldu
uc kısımları koyu olan yerlerı degıstı
bunu fark ettım
kasıklarımdakı agrı adet oncesı olmazdı bende adet olunca baslardı
bu kez agrım 5 gun onceden basladı canım

açık ögretim sınavı canım insallah bitcek bu sene yok canım hiç sanmıyorum ben hiç bir belirtim yok sadece belimde bi agrı bide bilmiyorum neddendir sandalyede oturup çalışıyorum ders aşağıya rahime doğruu bi sancı gibi bişey girip çıkıyo sanki agrıda var orda okadar başka hiç bişey yok ilk belirityi göğüsler verirmiş en ufak bi şişlik bile yok sende ne gibi belirti vardı adetinden önce

tekrar gönderdim canım

he gordum adaş
benım goguslerım cok sertlestı we cok fena acır agrır oldu
uc kısımları koyu olan yerlerı degıstı
bunu fark ettım
kasıklarımdakı agrı adet oncesı olmazdı bende adet olunca baslardı
bu kez agrım 5 gun onceden basladı canım

anladım canım göğüslerindeki acıdamı 5 gün öncesinden başladı

ARKADAŞLAR 1 HAFTALIK HAMİLEYİM ERKEN BELİRTİLERİMLE HEM İDRARDA HEMD KANDA BAKTIRDIM ÖPÜYORUM ALLAH HEPİNİZE NASİP ETSİN
:teytey::teytey::teytey:

anladım canım göğüslerindeki acıdamı 5 gün öncesinden başladı

canım bak ne dıcem
dollenme oldugu gunden 2 gun sonra goguslerdekı o hassaslık baslıyor
ıstedıgın sıteye bakıp bunu kesınlestırebılırsın
ben 19 da yumurtlamıstım 20 sınden sonra goguslerım sısmeye baslamsıtı
normalde adete 3 5 gun kala baslar dı yanı gogusler daha hassas
ama ıste herkes aynı olmuyo demekkı
ıkı uc gune bellı olur testnde canımmmmgamyoncuiremsu

ARKADAŞLAR 1 HAFTALIK HAMİLEYİM ERKEN BELİRTİLERİMLE HEM İDRARDA HEMD KANDA BAKTIRDIM ÖPÜYORUM ALLAH HEPİNİZE NASİP ETSİN
:teytey::teytey::teytey:

canım hayırlı olsun

ama nası bır haftalık bebegı ıdrarda gordun anlamadım kusura bakma ya
benımkı 4 haftalık oldu adetım dundu 4 gun once bıle cızgı zor cıktıkaydirigubbakcemile2

güzeller ben geldim temizlik yaptım yemeğimi hazırladım altını yakmak kaldı komşularım gelecekti kek yapayım dedimkrki yaparken gelemiyoruz dediler neyse yarın çalışmaya götürürüm yeriz orada arkadaşarla güzel olursa tabii kardeş sakın aklna kötüyü getirme

canım bak ne dıcem
dollenme oldugu gunden 2 gun sonra goguslerdekı o hassaslık baslıyor
ıstedıgın sıteye bakıp bunu kesınlestırebılırsın
ben 19 da yumurtlamıstım 20 sınden sonra goguslerım sısmeye baslamsıtı
normalde adete 3 5 gun kala baslar dı yanı gogusler daha hassas
ama ıste herkes aynı olmuyo demekkı
ıkı uc gune bellı olur testnde canımmmmgamyoncuiremsu

çok sagol arkadaşım tabiki herkesde aynı olmayabilir benimde yumurtlama günüm (yani şu yumurta akı gibi akıntım gelmişti) ayın 26 sıydı tabi onun geldiği günmü yumurtluyosam bilemem ama hala bişey yok neyse canım artık beklemekten başka çaremiz yok valla okadar taktım ki bu ay kendime zarar veriyorum bide pco olduğumu unuttum önümde daha çok uzun bi süreç olabilir ilk aydan böyle olursum allah o zaman benim sonumu hayır getirsin valla bilmem artık ne olurum

kızlar geberdiiiimmmmm...
ay dahada bitmedi temizlik yaa.. valla dayanamadım geldim hem size bakayım dedim hemde dinleneyim dedim..

bu arada kesinlikle en güçlü hamilelik belirtisi göğüslerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.............

çok sagol arkadaşım tabiki herkesde aynı olmayabilir benimde yumurtlama günüm (yani şu yumurta akı gibi akıntım gelmişti) ayın 26 sıydı tabi onun geldiği günmü yumurtluyosam bilemem ama hala bişey yok neyse canım artık beklemekten başka çaremiz yok valla okadar taktım ki bu ay kendime zarar veriyorum bide pco olduğumu unuttum önümde daha çok uzun bi süreç olabilir ilk aydan böyle olursum allah o zaman benim sonumu hayır getirsin valla bilmem artık ne olurum

rica ederım arkadasceyızım
herseyın hayırlısı umutsuzluk hıc yokkaydirigubbakcemile2

güzeller ben geldim temizlik yaptım yemeğimi hazırladım altını yakmak kaldı komşularım gelecekti kek yapayım dedimkrki yaparken gelemiyoruz dediler neyse yarın çalışmaya götürürüm yeriz orada arkadaşarla güzel olursa tabii kardeş sakın aklna kötüyü getirme

ohosgeldın ablacımmm
keske bende olsam da kekınden yesem püfff
acıktım yaaaaaaaacokacimcoook

kızlar geberdiiiimmmmm...
ay dahada bitmedi temizlik yaa.. valla dayanamadım geldim hem size bakayım dedim hemde dinleneyim dedim..

bu arada kesinlikle en güçlü hamilelik belirtisi göğüslerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.............

boşver bırak arkadaşım bıraktın yerde biter benim adete daha 6 gün var gögüslerde daha bişey yok demekki bebişde yok

bence de göğüsler ben anlıyorum hamile olmadığımı sadece ağrıyor ama şişmiyorlar ya o akıntıyı yakalayamıyorum ben ya bu ay ateş ölçeyim gene

gel ben sana yemek yaparım çay yaparım kek yaparım

wallahamı o wakıt gelıyoruuummmm
ya abla ben sana yuöurtlama gunlerını yazdım dun aman kacırma,
bıde akıntı gıbı olmuyo pek bu yumurta akı gıbı yapıskan oluyo
alınle bakman lazımmm
hihoyyyt

bence de göğüsler ben anlıyorum hamile olmadığımı sadece ağrıyor ama şişmiyorlar ya o akıntıyı yakalayamıyorum ben ya bu ay ateş ölçeyim gene

canım bende ölçüyorum bu ay ateş şu anda 36.7 sabitlendi ama bişey sorcam ateşini sabah kaçta ölçüyorsun bide nerden ölçüyosun canım adetten bir gün öncemi düşyo bu ateş ayrıca yumurtlama gününü bulmada baya kolaylık oluyo benim ateşimin düşüp ertesi günü yükseldiiği gün ben yakaladım o akıntıyı çalıştık ama boşuna olmuş galiba

Back
X