• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırsızlanıyorum ...!

canıımmmm tebrik ederiimmmmm çoookk sevindiimmm ikinci çizgini gördüysenn bebeğinn seninleeehihoyyythihoyyyt:sm_cool::nazar:

Canım ya seni bulmuşken bi sorum vardı sana sorayım hemen
kuzu ya benim iki gündürlü karnımda göbek deliğimin çevresinde böyle birisi bıçakla kesiyormuş gibi ağrı oluyor acaba sendede olmuşmuydu böyle bir ağrı buda hamilelik belirtisi olabilirmifisfisfis

kızlar ben geldim... a.s.
herkese günaydın... ay ne uyumuşum valla zor kalktım.. mirmirmirmir

büşracım bence kesin hamilesin canım.. hiç korkma direk git kan testi yaptır ve doktorunla görüş derim.. Allah korusun düşük tehliken falan varsa ilaç verir... ihmal etme sakın... doktorlar hamile kladığını öğrenir öğrenmez hemen gelin diyorlar çünkü.. tamam mı canım.. korkma hamişsin sen.. :teytey:

bu arada benimkiler halen gelmedi ya... of bu ay ne oldu bana yarabbim.. inanın sıkıntı yapmaya başladım artık.. niye gelmez ya offf.... moralim bozulmaya başladı yaa :çok üzgünüm:

bu arada bilmeyenler için söylüyorum ben test yaptım ve NEGATİF çıktı

kızlar ben geldim... a.s.
herkese günaydın... ay ne uyumuşum valla zor kalktım.. mirmirmirmir

büşracım bence kesin hamilesin canım.. hiç korkma direk git kan testi yaptır ve doktorunla görüş derim.. Allah korusun düşük tehliken falan varsa ilaç verir... ihmal etme sakın... doktorlar hamile kladığını öğrenir öğrenmez hemen gelin diyorlar çünkü.. tamam mı canım.. korkma hamişsin sen.. :teytey:

bu arada benimkiler halen gelmedi ya... of bu ay ne oldu bana yarabbim.. inanın sıkıntı yapmaya başladım artık.. niye gelmez ya offf.... moralim bozulmaya başladı yaa :çok üzgünüm:

bu arada bilmeyenler için söylüyorum ben test yaptım ve NEGATİF çıktı

Kuzu ya yarında adet olmazsan bi daha evde test yapsana
Bende yarın kan testi yaptırayım diyorum
Zaten bugün iş yerindende izin alamam işler çok yoğun

Kuzu ya yarında adet olmazsan bi daha evde test yapsana
Bende yarın kan testi yaptırayım diyorum
Zaten bugün iş yerindende izin alamam işler çok yoğun

canım olsaydı çıkardı zaten..
hem hiç bir belirtide yok..
üstelik adet belirtiside yok..
noldu bana bu ay anlamadım kiii
:sm_confused:

bencede yarın hemen bir kan testi yaptır canım.. bak görüceksin sonuç mükemmel çıkacak Allahın izniyle :)))

canım olsaydı çıkardı zaten..
hem hiç bir belirtide yok..
üstelik adet belirtiside yok..
noldu bana bu ay anlamadım kiii
:sm_confused:

bencede yarın hemen bir kan testi yaptır canım.. bak görüceksin sonuç mükemmel çıkacak Allahın izniyle :)))

İnşallah canım ya
hala adet olacam diye çok korkuyorum

herkese günaydın kızlarrr.......

büsracım hamılesın işte hayırlı ugurlu olsun bıtanem bende de oyle cıkmısstı
dr gıttım
daha adet gunumu bugun bı gun gectı
aynı benımde adet olacak gıbı agrılarım war
ama bu hamılelıkte oluyor
dıkkatlı ol
bence kan testıne bosuna para werme zaten %98 dogru cıkar bu test
dr gıt adetı 6 gun gecınce kese gorunuyo benım pazartesı bakıcak
ınsallah hayırlı haberler alırım. tabı hepımız

ablacım ya ne uyuyorum ne uyuyorum yawwwww
sen sakın odewlerı aksatma hep cocuklara mı odew yaptırcan sımdık sen yaphihoyyyt

halecım stres yapma yanı yapmıyomd ersın ama kafana mınıcıkde taksan aksıyo bazen adet gunu
ama ınsallah bebısden aksamıstır canımm

herkese günaydın kızlar
halecım stres yapma yanı yapmıyomd ersın ama kafana mınıcıkde taksan aksıyo bazen adet gunu
ama ınsallah bebısden aksamıstır canımm

canım bebkten geçtim zaten, ama neden regli olmadım diye sıkıntı yaptığım doğru..
olsam bir an öncede kurtulsam yani.. bu ne böyle, hiç aksamazdı.. olacağım da yok çünkü adet ağrılarımda gitti.. ya noluyo bana böyle anlamadım ki.. :sm_confused:
sinir olmaya başladım iyice
kötükedihüso

canım bebkten geçtim zaten, ama neden regli olmadım diye sıkıntı yaptığım doğru..
olsam bir an öncede kurtulsam yani.. bu ne böyle, hiç aksamazdı.. olacağım da yok çünkü adet ağrılarımda gitti.. ya noluyo bana böyle anlamadım ki.. :sm_confused:
sinir olmaya başladım iyice
kötükedihüso

ılık bi duş al bıtanem
benı de nasıl korkular sarıyor bı bılsen
otekı hamılelıgımde kalbı durmustu 6 haftalıkken yıne olur dıye aklım cıkıyobenneyaptımki

slm kıslar ne var ne yok büsra çok sevindim canım insalah tamamına erdirir rabbim başka ne var ne yok bugun

h.g adasım
ütü yaptım oturarak
sımdı tozları alıp dantellerımı serecegım
ama walla hıc elım kolm kalkmıyo sen nasılsın canım

slm kıslar ne var ne yok büsra çok sevindim canım insalah tamamına erdirir rabbim başka ne var ne yok bugun

canım hoşgeldin nasılsın..
bugün burası çok yoğun değil. arkadaşların işi var herhalde..
bende bütün evi kaldırdım, temizlik yapıyorum.. bir yandan da kk ya sizlere bakıyorum...
çünkü sizsiz olmuyo
a.s.

ılık bi duş al bıtanem
benı de nasıl korkular sarıyor bı bılsen
otekı hamılelıgımde kalbı durmustu 6 haftalıkken yıne olur dıye aklım cıkıyobenneyaptımki

sakınnn... :1no2:
sakınnn aklına getirme o günleriii...
durduk yere endişeye sokma kendini.. üzme bebeğini.. :emir_bebek:
bu anın, her dakinaın, her saniyenin tanıdı çıkar... keyfine var...
artık kötü düşüncelere yer yok bitanem
:1hug:

sakınnn... :1no2:
sakınnn aklına getirme o günleriii...
durduk yere endişeye sokma kendini.. üzme bebeğini.. :emir_bebek:
bu anın, her dakinaın, her saniyenin tanıdı çıkar... keyfine var...
artık kötü düşüncelere yer yok bitanem
:1hug:

pazarrtesı olsa keske
en azından onun orada oldugunu gorsem
elım hep karnımda uyurken ewde dolasırken
allahım ınsallah saglıkla kucagıma almayı nasıp eder
hepımıze canımın ıcı:nazar:

Elifcim hale doğru söylüyor o günleri aklına bile getirme kuzu
Hamileliğinin tadını çıkar
bak sen kendini üzer stres yaparsan bebeğinde etkilenir bundan

:nazar:canım seni çok iyi anlıyorum sabırsızlanmamak elde değil ama biraz kendine engel ol dua et bol bol Allah inş sana sağlıklı bir bebeiş nasip eder.

Back
X