Sabırsızlanıyorum ...!

arkadaşlar merhaba yeni katıldım foruma..Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin.3.5 yaşında bir kızım var.kızıma bir kardeş düşünüyoruz hayırlısı bakalım...

amin canım herşeyin hayırlısı ne güzelki sen o annelik denen mucizevi duyduyu tatmışsın inş ikinc bebeğinide alırsın kucağına aramıza hoş geldina.s.

selam kızlar nasılsınız bakalım?benim dişetlerim çok kötü durumda sabah akşam antibiyotik kullanıyrm benim bu ay bebişten umudum yok diye saldım çayıra mevlam kayıra olmuşum :)

büşracım bol bol dua et canım inşallah bebişini sağ salim kucağına almayı allah nasip eder.olumlu düşün ki olumlu olsun.

selam kızlar nasılsınız bakalım?benim dişetlerim çok kötü durumda sabah akşam antibiyotik kullanıyrm benim bu ay bebişten umudum yok diye saldım çayıra mevlam kayıra olmuşum :)

Benim dişetlerim de öyle
olmuştu. Doktor bana karbonatlı su ile
gargara yap demişti. Yaptım geçti. Bana
antibiyotik vermedi.

slm kızlar...
nasılsınız bugün.. gününüz güzel geçsin.. :)))
büşracığıma üzüldüm,,, içini ferah tutsun.. yerleşme kanaması olabilir.. ama doktora gitmesinde yarar var bence..

Biliyorum dünürüm. Okudum bitirdim. Hale adet olmuş. Diğer Elifle Büşra'nın bebişlerinde bi tehlike var. ınşallah olmaz iyidirler. Emel taşınıyo. Her şeyden haberim var:roflol:

selamlar kızalar
bugun dr gıdecektım ama dr yokmus yerınde yarına kaldı
ama kanamam yok
o pembe bı akıntı accık oldu gectı
gecen gebelıgımde progestan wermıstı sımdı baslasammı bılmıyorum walla dun ıkı tane aldım sabah aksam
bıde hep yattım arada kalktım sadece

büşracım nasıl oldun gecmıs olsun yenı okudum allahım ya agladım walla okuyunca
bebeklerımız bıze sarılsın sıkı sıkı gelınce haber wer merak da koyma benı de aklım sende
benım sımdılık bıse yok gıbı ama yatıyom hep sırt ustu offf offf allah yardımcımız olsun

hoşgeldin canım sakin ol ve dinlenmeye bak sırt üstü yat ilaıda sormadan almasan ii olur ama bildiğim kadarıyla düşük riski olanlar kullanıyo bu ilacı bence yerşelme kanaması bu annes bebişin oynuyo bence senle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…