Sabırsızlanıyorum ...!

eşin yaptırsın belki şekilsel bozukluk var oluyor ama tutunamıyor dr demişti bana eşinde morfoloji bozuk hamile alısınn ama düşük riskinolur tabii bunu şimdi düşünmüyoruz değil mi sen elinden geleni yapıyorsun gerisi allahımın takdiri

ewet ablacım dogru dıyorsun bakalım ne olacak zaman gosterecek herbıseyı

niye ki kızne ettim ben sana hadi üzülme ayyyy çok korkuyorum nehiriver amanın kaçayım mutlu oldun mu kızzz

niye ki kızne ettim ben sana hadi üzülme ayyyy çok korkuyorum nehiriver amanın kaçayım mutlu oldun mu kızzz

biyere kacamazsın ben fortlağımmmmmmmmmmmmmmmmmm ham yaparım seni çarparım bakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk gel bakıımmm fortlağaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

al sanada bööööööööööööööööööööööööööööööööö laelaelaelaelaekötükedihüso

nasılsın canımcım üzgün gördüm seniiii

yoo üzgün değilim neden:sm_confused:

elif evin çok sıcak çok sevdim dur ben taşınayım yollarım size

üst katımız boş şekercim gel komşu oluruz
çay,kahve içerken resimlerimizi koyar çatlatırız hatunları:içelim:kaydirigubbakcemile3

ayyyy elifff ne güzel olurdu ya inan aynı yerde olsak hemen taşınırdım valla

yoo üzgün değilim neden:sm_confused:

üst katımız boş şekercim gel komşu oluruz
çay,kahve içerken resimlerimizi koyar çatlatırız hatunları:içelim:kaydirigubbakcemile3

ne bilem öle durgunsun gibi geldi bana ondan sey ettim aman üzgün olma korkuturum valla bak laelaelaelaelae

yanlızım zaten korkutma beni
geçen akşam da kociş bi film almış hayaletli falan onu seyrettik
neyse böyle şeylerden bahsetmiyelim ben çok korkağım zaten

bööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööö bende cok korkarım fortlaklardan falan tırsıp uyuyamam valla hehehehh sende bendensin haaaaaa.s.

ıyi akşamlar kızlar
Elif gibi benimde bugün işten çıkmak üzereyken
Pembe renkte akıntım olmaya başladı
Çok korkuyorum kızlar ya
Doktorumuda aradım ama tel kapalı
Yarına kadar mecbur bekliycem
Bebeğim lütfen bırakma beni senağlama

kızlar üzmeyin kendinizi de bebişlerinizi de hadi
ne hissettiğinizi yaşamadım belki ama yapmayın böyle bebişlerinize siz sıkı sıkı tutunun ki onlarda size tutunsun
onları kaybetme fikrini aklınızdan çıkarın
büşram,elifçim canlarım benim yapmayın böyle

dinlen büşra korkma herşey güzel olacak yorulmuşsundur ondadır dinlen ve uzanarak dinlen dün dr film gösteriyorlardı tv dr uzanarak dinlenmeli hamileler diyord yarın işe gitme evde yat dinlen kalkma olmaz inşallah birşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…