- 15 Şubat 2009
- 5.048
- 39
-
- Konu Sahibi Kelebek_00
- #10.581
büşracım ve elifcim.. üzülmek yok!!
Allahın izniyle bebişleriniz karnınızda ve büyümeye devam ediyorlar..
bu mucizeyi doyasıya yaşayın lütfen.. aklınıza kötü birşey getirmeyin emi :)))
yaptırsalar nolur sankım ya ınsallah ıyı cıkar hersey canım
ya yokcanım bu benimki çok tembel tek dediği hayırlısı olsun e canım birazda çaba göstermek lazım
hale nasılsın bakalım ne var ne yok
selamm kızlarr nasılsıınıızzzzz
[/FONT]
hayırlısı olsun elbetama gıtmek lazım ahh ahh bunlar
[/COLOR][/FONT][/COLOR]
aynen canım
walla ben güçlü olup dıkkat edecegım kendıme sonrası allahın takdırı
16 sına kadarda eger kanama olmazsa gıtmıcem dr a yatıcam sadece zaten daha 5 haftalık bıle olmadı ınsallah busrada ıyıdır
halecim sen ne yaptın prolaktinin düşmüşmü canım bu ay birlikte hamiş kalıcaktık
selamm kızlarr nasılsıınıızzzzz
şu erkekler yok mu herşeyi biz çekeriz ama onlar haklılar biz habire özel bölgemize ultrason aleti geçiyor gıkımız çıkmıyor gitmezse bırak sıkıştırma sadece senin çocuğun değil o da uğraşsın ben öyle yaptım tıpış tıpış gitti ne olacak onları tahlilde gören mi var ne rahatlar valla bugün tüm erkeklere gıcığım
yani onun ailesi sıkıştırıyoki canım beni her ay açıp soruyo kayın validem bebek yokmu diye hadi kayın valideyi geçtim teyzeleri bile soruyo artık adet günlerimi bile biliyolar sırnaşık şey kayınpederde bile geçen boş durmayın torun istiyorum diye valla artık baskılardan sıkıldım olunda kurtulıyım
şu erkekler yok mu herşeyi biz çekeriz ama onlar haklılar biz habire özel bölgemize ultrason aleti geçiyor gıkımız çıkmıyor gitmezse bırak sıkıştırma sadece senin çocuğun değil o da uğraşsın ben öyle yaptım tıpış tıpış gitti ne olacak onları tahlilde gören mi var ne rahatlar valla bugün tüm erkeklere gıcığım
hataylı mısın yoksa orada mı otuuyorsun ben de hataylıyımm
hataylı mısın yoksa orada mı otuuyorsun ben de hataylıyımm