Sabırsızlanıyorum kızları:))

benimde makarnam vardıyanına da ton balıklı bi salata
Allah bereket versin

kocam beni yakında boşar zaten bu gidişle kaydirigubbakcemile3

bende eltimin oğluna muhabbet kuşu aldım. hem hayvan beslemeyi öğrensin hem de değişik olur dedim. bayıldı valla. çok değişik bi hediye oldu hemde hiç bir hediyeye bakmadı kafesin yanına oturdu bütün akşam kaydirigubbakcemile3

lisedeyken benımde vardı muhabbet kusum nasıl sevrdım onu ders calısırken yanıma gelır zorla oynardı benımle.

ahan da geldim işimi bitirdik bugün tembelliğim üzerimde valla bir evi temizleyemedim ha
söyle aytülüm nasılsın iyisin dimi
ümmühancım herşey yolunda değil mi
elif keşke ton balığım olsa makarnayla süper olur neyse kocamı kandırırım alsın bana dimi ama

bizim eve dışardan gelmişti 2 gün arayla biri mavi biri yeşildi kimindi kimbilir 3-4 ay kaldılar sonra biri kaçtı biri öldü annem çok üzüldü

benimde makarnam vardıyanına da ton balıklı bi salata
Allah bereket versin

kocam beni yakında boşar zaten bu gidişle kaydirigubbakcemile3

ben her akşam kayınvalidemdeyim birtek salata yaptırıyo bana :jeyyar:

lisedeyken benımde vardı muhabbet kusum nasıl sevrdım onu ders calısırken yanıma gelır zorla oynardı benımle.

benim hala var 2 tane çok seviyorum onları :asigim: eve gideyim daha kapıyı açıyorum ya kapının sesine başlıyolar bağırmaya kaydirigubbakcemile3

amanın salatası ay kızlar yapmayın tamam oruçlu değilim şu an ama oruçluyken bu kadar acıkmıyorum valla

ahan da geldim işimi bitirdik bugün tembelliğim üzerimde valla bir evi temizleyemedim ha
söyle aytülüm nasılsın iyisin dimi
ümmühancım herşey yolunda değil mi
elif keşke ton balığım olsa makarnayla süper olur neyse kocamı kandırırım alsın bana dimi ama

şuan yolunda kanka. bakalım eşimin işi kesinleşsin de ozaman daha da yolunda olacak inş. :Saruboceq: artık bebek çalışmalarına da kaldığımız yerden devam edicez kaydirigubbakcemile3

biz de başlayacağız çalışmaya heheheh
sorma aytül herşey insanlar için
kardeş bişeye mi bozuldu ya gelmeyeceğim yazmış buraya kendinize iyi bakın demiş

daha anahtarımı kapı deliğine soktuğum anda başlıyodu benim bıcırlarda mafoldumben

şimdikiler daha alışamadı bize tabi

benimde bitanesi çok yabaniydi 2 senedir ancak alıştı kaydirigubbakcemile3

ben her akşam kayınvalidemdeyim birtek salata yaptırıyo bana :jeyyar:
ne güzel yorulmuş oluyorsun kıyamıyor oo miscokacimcoook:jeyyar: evleri birleştirdiniz mi ümmühan yoksa hala kendi evinde misin

yok canım kendi evimdeyim hala. sadece akşam yemek yiyip evime gidiyorum. haftasonu bitek yemek yapıyorum. 4 aydır böyle bakalım artık eşim ilk maaşını alsında hemen evime terfi edicem :) gerçi böyle de çok rahattı ama insanın kendi evine benzemiyo

X