- 3 Kasım 2015
- 2.547
- 3.237
- 63
- 34
Sizler gibi ğüclu bayanlara hayranimPreeaklampsi yani gebelik zehirlenmesiyle doguma girdim ve 22 saatte suni sanciyla doğum yaptim ve ölüyorduk cunku 20 ye 10 gbi bir tansyonla dogum yaptm. Stresten sutum gelmedi ve 1 hafta emziremedim. Tam sütüm geldi dedim bebegim hepsini emmesiginden goguslerimntaş oldu ve agridannölüyordm sabahlara kadar acillerde sütümü sagdim.
Cocugumu 2. Gun küvöze aldilar ve 15 gun yattik 1 ay ağir sarilik gecirdik ve gozumu kirpmadim. Cocugun ölür dediler her gün ağladim . Ha bu arada kaynanam olacak illet her gun geldi yinemi cocuk emziriyon sen evi nye toplamadin vs. Bana cok kaynadi. Eşim o zmanlar iciyordu ve ona en ihtiyacim oldugu zamanlar eve sarhos ve gec geldi. Cocugum 9. Ayindan itibaren her ay atealendi hastaneye yatirdm 2 sene boyunca tek başima cocugumla Ankaraya bir cok araştrma hastanesine gittim ve daha yeni teşhis konuldu. PFAPA SENDROMU. sadece kortizonla eteşi dusuyor. Cocugum buyudu sizinki gbi hirçin ve cok yaramaz. Ha bu arada evdeki sorunlardan bahsetmiyorum bile kaynanamla karakolluk oldk. Ise girdim hamileymişim işten cikardilar ve yarin yine başlayacagim . Ne için ?? Cocuklarim için. Kimsenin icinde muhtac gezmesin herseyi giysin yesin okutucam askere gndercem vs diye.
Onun aldigi tek bir nefes icin canimi heba ederim. Rabbimin en buyuk hediyeleri. Cocgmdan once hayatim bomboş gbi hissediyorum. O benim yaşama sevncim. Sizin böyle dusunmenize cok uzuldm.
ALLAH yardimciniz olsun evlatlarinizi size bagislasin.Saglik sifa versin canim.Kaynanani bir kasik suda bogasim geldi cok biliyorsa toparlasin evi yada ickili oglunuda alip defolsun