Sabırla Bebeğini Bekleyenler

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

geçmiş olsun canım takma kafana Allah isterse her an her şey olur inşallah sende bu ay kendiliğinden doğal yolla gebe kalırsın seni o kadar iyi anlıyorumki ama elimizden bişey gelmiyo beklemekten başka

ne güzel canım annen gelmiş onunla vakit geçir sen biz hep buralardayız nasılsa sende bizim aklımızdasın kendine iyi, bak Allaha emanet ol

Canım sen de bizdensun anlaşulanDaha doğrusu eşim karadenizli

benimde eşim karadenizli canım

sözleştiyseniz gelir canım ne güzel aynı yerdesiniz

kızlar bu arada ben dün gece hiç uyuyamadım üst çenedeki 20 lik dişim çıkıyo bu seferde ve iltihaplanma yapmış çok ağrıyo utanmasam şimdi bile ağlayasım var nedir benim bu 20 lik dişlerden çektiğim ya iltihabı geçsin çektirecem inşallah kurtulacam

sağol tatlım doğuma daha iki ay var dikkat ediyorum ama çok üstüne düşünce böyle oluyor sanırım

ben klomen kullandığım 2.ayımda hamile kaldım
ilk ay hiç yumurtam gelişmedi 2.ay hiç beklemiyordum
umudumu da neredeyse kaybetmiştim ama oldu
klomen kullananlar genelde 2. ya da 3.ayda hamile kalıyor
sen üstüne düşeni yap inş olur

geçmiş olsun canım
günaydın prensesim nasılsın

sağol tatlım sen nasılsın?

merhaba cadıcım kızlarının ve senin iyi olmana sevindim benim dişim ağrıyo

leylaaaaaaaaaaaaaaaa,efsuuuuuuuuuuuuuuun,hatreeeeeeeeees,hilaaaaaal,prenseeeeeeeeees,cadıııııııııııııııııııııı,kardeleeeeeeeeeeeeeen,edaaaaaaaaaaan kızlar gelinde soppet edek neredesiniz

slm saracım nasılsın ???
Aslında benim pek sohbet havam yok bugün
moyayim bozuk
sanada geçmiş olsun canım

Son düzenleme:
geçmiş olsun canım...20 lik diş sıkıntısını bende çektim..bilirim yani onun ağrısını...sonunda bende çektirdim kurtuldum...doktora buseyle gitmiştim...
geldim canım..sen nere gittin yahu..
slm saracım nasılsın ???
moyayim bozuk

moralini bozma efsuncum ya...bugün benimde tadım yok pek..gece uyumadım..

benimkiler çözülmez bakma sen bana alışkınım ben moral bozukluğuna
asıl senin nen var canım sen neden uyumadın???

ay canım ya busenin dişleri çıkıyor beni uyutmadı gece...yarım saatte bir saatte ara ara uyandı...hayalet gibi dolanıyorum...

slm saracım nasılsın ???
moyayim bozuk

sağol canım senin niye sohbet havan yok ne oldu :26::26::26::26::26::26::26:

of leyloşum ya bi tane değilki dört tane nasıl çekecem çok korkuyoruym ama bu acıya katlanmaktansa çektirecem iltihabı geçsin hele bi

sen niye uyumadın ne oldu canım nen var :26::26::26::26::26:

nazarmı değdi topiğimize kızlar ya noldu gözü olanların gözleri çıksın

Son düzenleme:

ay canım ya busenin dişleri çıkıyor beni uyutmadı gece...yarım saatte bir saatte ara ara uyandı...hayalet gibi dolanıyorum...

kıyamam ona yaaaa biz dayanamıyoruz yavrum nasıl dayansın inşallah bir an önce çıkarda kurutlur busecik

saraaaaaaaaaaa canım nasıl oldun dişinin durumu nedir?

antibiyotik içtim ağrı kesici içtim şimdi iyi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…