Sabırla Bebeğini Bekleyenler

slm kızlarr.

hur hayırlı olsun.

saracım nasılsın hurün mucizesinin hikayesi ney ???umut olması açısından bilmek isterim

slm kızlarr.

hur hayırlı olsun.

saracım nasılsın hurün mucizesinin hikayesi ney ???umut olması açısından bilmek isterim

tatlım hürremin iki oğluşu var 10 aydır korunmuyodu bi çocukları daha olsun istiyodu ama doktorlar en son tüplerinin tıkalı olduğunu bi operasyonla hava vererek tüpleri açacaklarını ancak öyle hamile kalacağını söylemiş hürremcim korkuyodu bu operasyondan ama Allah yardım etti kendiliğinden doğal yolla gebe kaldı maşallah

Son düzenleme:

MAŞALLAH YAAAAAAAA...ÇOK SEVİNDİM...RABBİM HERKESE NASİP ETSİN...EŞİM ŞİMDİDEN BANA DİYOR DUA ET İKİNCİ KOLAY OLSUN...OFFFFFFFFF...ASLINDA BEN İKİNCİ DÜŞÜNMÜYORUM...

leylacım mrb

inşş 2. 3. bebebğin çok kolay olur ama daha erken değilmiiiözelinize girmiş olmuyayımda

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 1 ziyaretçi)
LeYLa_21, sara_28+, MDK55+, maonyaaa+, tweety7883+

OOOOOOOOOO ayşegülcüm hg canım...nasılsın?kızlar hepiniz hg..efsun maonyaaa sara...

bende memnun oldum hadiyecim ben çalışıyrm ara ara giriyorum
ayyy kız olacak hee bende kız istiyorum inşallahh...

canım sen hamilemisin? çizelge yapsana bilelim canım...neden çizelge yapmadın sen?bendede çizelge hastalığı var..illa yaptırcam çizelge

bende çizelge yapcam ama nasıl yapılıyo bilmiyorum

SELAM KIZLARRRRRRRRRRRR SARACIM LEYLACIM SONUCUMU BEN HAMİLEYİMMMMMM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4 HAFTALIKMIŞ

hadi gözün aydın hurrcum darısı bizim başımıza inşallahh....

SAĞOL CANIM AMİN İNŞALLAH

leylacım mrb

inşş 2. 3. bebebğin çok kolay olur ama daha erken değilmiiiözelinize girmiş olmuyayımda

ah canım yaş ilerleyince insan hemen olsun diyor...az değil 34 yaşındayım bitanesi...eşimde doğal olarak hemen doğurda buse kardeşine kavuşsun diyor...daha değil canım..daha zamanı var....

OOOOOOOOOO ayşegülcüm hg canım...nasılsın?kızlar hepiniz hg..efsun maonyaaa sara...

leylacım ma men hep burdayam ama sen sabah beridir ordasan ışığın yani ama yazmisen

hoşbulduk canım çok şükür iyiyim sen nasılsın prenses nasıl

kızlar doktordan geldim şimdi
hamiş olabilirmişim hiç bir sıkıntım yokmuş...
şuan çatlamamış yumurtacıklarım bile varmış gördüm ekranda
çalışmalara devam yani

ah canım yaş ilerleyince insan hemen olsun diyor...az değil 34 yaşındayım bitanesi...eşimde doğal olarak hemen doğurda buse kardeşine kavuşsun diyor...daha değil canım..daha zamanı var....

ben 3çocuk istiyorum 2oğlan 1 kız.
ilk 2si ikiz olursa çok mutlu olurum yoksada 3er yıl arayla 20li yaşlarım bitmeden ilk 2yi pırtlatmak sonuncusunuda 35 den sonra pırtltmak istiyorummmfabrikam şuan üretmio bi üretime geçersem seri üretim yapacammm yani

kızlar doktordan geldim şimdi
hamiş olabilirmişim hiç bir sıkıntım yokmuş...
şuan çatlamamış yumurtacıklarım bile varmış gördüm ekranda
çalışmalara devam yani

canım inşallah hamileisndirde şlimdi ben anlamadım hem hamiş olabilirsin dedi hem çatlamamış yımırtan var dedi bu iş ne iş nasıl oluyo :26::26::26::26::26::26::26::26:

canım inşallah hamileisndirde şlimdi ben anlamadım hem hamiş olabilirsin dedi hem çatlamamış yımırtan var dedi bu iş ne iş nasıl oluyo :26::26::26::26::26::26::26::26:

hamiş kalabilirmişim yazacaktım heycandan yanlış yazmışım
tam çatlatma zamanım benim şimdi adetimin 13. günü bugün
yumurtalar bizi bekliyor hazır durumda yani sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…