• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırla Bebeğini Bekleyenler

HAYIRLI CUMALAR
Yokluğa sırf yok olduğu için varlık bahşedersin..Nankörlerin bile rızkını kesmez inkar edenlere bile nefes verirsin..Varlığımız Senin lutfundur..Senin ihsanındır..Aciz varlığımıza lütfunu ihsanını daim eyle..Yoklukta bırakma bizleri..Karanlıkta bırakma bizleri..Çirkinliğe daldırma bizleri..Güzel eyle her halimizi..

Gözyaşlarımıza değer veren Sensin..Biliriz rahmet denizini bulandıramaz cümle günahlar..Rahmetinle arındır bağışla bizleri....

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

bu arada doktora gittimm moralim bozuldu geldim :D
geçen ay neden olmadcı anlamdım yumurtaların çok kaliteliydi dedi doktor.
bu ay tekrar klomen verdi ama bu sefer çatlatma iğnesi kullanıcak. bu ayda olmazsa gebelik.
bidahaki ay anestezi verip kist boşaltma işlemi yapıcak iğneyle hemen arkasındanda aşılama
oda olmazsa tüp bebek dedi
sanırım zor bir dönem bizi bekliyor kızlar...
gerçi tek doktorla sabit kalmak istemiyorum tüp bebek merkezineki doktora gidiyorum
daha önce bizim hastanede çalışıodu o doktor onun için gittim ama belkide şuan ticari düşünüyo nerden bilebilirizki :S

Allahım sen bu sevgili kullarını acı çekmeden bebeiş sahibi olmayı nasip et.
çok zormuş arayıpta bulamamak.vardır bundada bi hayr vakti zamanını bekliodur belkide
pozitif olalımki pozitifleri görelim dimi :D:emir_bebek:

geçmiş olsun canım takma kafana Allah isterse her an her şey olur inşallah sende bu ay kendiliğinden doğal yolla gebe kalırsın seni o kadar iyi anlıyorumki ama elimizden bişey gelmiyo beklemekten başka

Merhaba Leylacım ve diğer arkadaşlar:38::38::38::38::38::38::38: Evet canım benim kız pek bırakmıyor beni ama asıl nedeni annem geldi:16::16::16: fazla kalmayacağı için onunla vakit geçirmeye çalışıyorum ama aklımdasınız arada bir yazamasam da topici yokluyorum:1::1::1::1::1: fırsat bulunca yazarım inşallah. Allah' a emanet olun hepiniz ve Rabbim isteyen bütün kardeşlere hayırlı evlatlar versin.
Uykusuzluktan ben de 4 kilo vermiştim canım ya. Ama kilolu olduğum için işime yaradı açıkcası:1::1::1::1:İkinciyi ben de düşünüyorum ama nasıl bakacağımı da bilemiyorum çünkü gerçekten çok zor çocuk büyütmek.......Öpüyorum sizleri:38::38::38::38::38:

ne güzel canım annen gelmiş onunla vakit geçir sen biz hep buralardayız nasılsa sende bizim aklımızdasın kendine iyi, bak Allaha emanet ol

Canım sen de bizdensun anlaşulan:1::1::1::1:Daha doğrusu eşim karadenizli:38::38::38::38:

benimde eşim karadenizli canım :9::9::9::9::9::9:

bekliorum valla ben onun adanada oldunu bile bilmiodum 2 hafta sonra die görmüştüm yazısında ama gelirse çok sevinriim çaktırma temizliğimi ona bırakıcam hahaha:)beni hatırlamak istemes sonraaaa kıs kıyamam ben onaaa gelsin hele bi gelemedi gittti

sözleştiyseniz gelir canım ne güzel aynı yerdesiniz :31::31::31::31::31::31::31:

kızlar bu arada ben dün gece hiç uyuyamadım üst çenedeki 20 lik dişim çıkıyo bu seferde ve iltihaplanma yapmış çok ağrıyo utanmasam şimdi bile ağlayasım var nedir benim bu 20 lik dişlerden çektiğim ya iltihabı geçsin çektirecem inşallah kurtulacam

sağol canım benimmm alalhım hepimizi sonuna kadar mutlu mesut etsin ve bu mutluluğuda dediğin gibi bebekle taçlandırsın inşşş.orda daha 1 yıllık evliyiz eskidik artık :)

canımcım çok geçmiş olsun çok dikkat et kendine sanırım yakın doğum.yat istirahat et sürekli allahın izniyle sağ sağlim sağlıkla alırsın kucağına bebğini

hayırlı olsun tatlımm allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.bak doktorlar yanılmış demekki çokta dinlememk lazım şu doktorları.şimdi sana dikkat etmek ve bebişini korumak kalıo allahın izniyle inş.

sanada iyiş akşamlar şekerim. yakalayamadım seni akşama girersen görüşrüüz öptümmm :54:
sağol tatlım doğuma daha iki ay var dikkat ediyorum ama çok üstüne düşünce böyle oluyor sanırım:1::1::1:
bu arada doktora gittimm moralim bozuldu geldim :D
geçen ay neden olmadcı anlamdım yumurtaların çok kaliteliydi dedi doktor.
bu ay tekrar klomen verdi ama bu sefer çatlatma iğnesi kullanıcak. bu ayda olmazsa gebelik.
bidahaki ay anestezi verip kist boşaltma işlemi yapıcak iğneyle hemen arkasındanda aşılama
oda olmazsa tüp bebek dedi
sanırım zor bir dönem bizi bekliyor kızlar...
gerçi tek doktorla sabit kalmak istemiyorum tüp bebek merkezineki doktora gidiyorum
daha önce bizim hastanede çalışıodu o doktor onun için gittim ama belkide şuan ticari düşünüyo nerden bilebilirizki :S

Allahım sen bu sevgili kullarını acı çekmeden bebeiş sahibi olmayı nasip et.
çok zormuş arayıpta bulamamak.vardır bundada bi hayr vakti zamanını bekliodur belkide
pozitif olalımki pozitifleri görelim dimi :D:emir_bebek:

ben klomen kullandığım 2.ayımda hamile kaldım
ilk ay hiç yumurtam gelişmedi 2.ay hiç beklemiyordum
umudumu da neredeyse kaybetmiştim ama oldu
klomen kullananlar genelde 2. ya da 3.ayda hamile kalıyor
sen üstüne düşeni yap inş olur:emir_bebek:

kızlar bu arada ben dün gece hiç uyuyamadım üst çenedeki 20 lik dişim çıkıyo bu seferde ve iltihaplanma yapmış çok ağrıyo utanmasam şimdi bile ağlayasım var nedir benim bu 20 lik dişlerden çektiğim ya iltihabı geçsin çektirecem inşallah kurtulacam
geçmiş olsun canım
günaydın prensesim nasılsın

sağol tatlım sen nasılsın?

leylaaaaaaaaaaaaaaaa,efsuuuuuuuuuuuuuuun,hatreeeeeeeeees,hilaaaaaal,prenseeeeeeeeees,cadıııııııııııııııııııııı,kardeleeeeeeeeeeeeeen,edaaaaaaaaaaan kızlar gelinde soppet edek neredesiniz

[ı] leylaaaaaaaaaaaaaaaa,efsuuuuuuuuuuuuuuun,hatreeeeeeeeees,hilaaaaaal,prenseeeeeeeeees,cadıııııııııııııııııııııı,kardeleeeeeeeeeeeeeen,edaaaaaaaaaaan kızlar gelinde soppet edek neredesiniz[/ı]

slm saracım nasılsın ???
Aslında benim pek sohbet havam yok bugün
moyayim bozuk :14:
sanada geçmiş olsun canım

Son düzenleme:
geçmiş olsun canım...20 lik diş sıkıntısını bende çektim..bilirim yani onun ağrısını...sonunda bende çektirdim kurtuldum...doktora buseyle gitmiştim...:nazar::38:
leylaaaaaaaaaaaaaaaa,efsuuuuuuuuuuuuuuun,hatreeeeeeeeees,hilaaaaaal,prenseeeeeeeeees,cadıııııııııııııııııııııı,kardeleeeeeeeeeeeeeen,edaaaaaaaaaaan kızlar gelinde soppet edek neredesiniz
geldim canım..sen nere gittin yahu..:nazar::38:
slm saracım nasılsın ???

moralini bozma efsuncum ya...bugün benimde tadım yok pek..gece uyumadım..:nazar::38:

benimkiler çözülmez bakma sen bana alışkınım ben moral bozukluğuna
asıl senin nen var canım sen neden uyumadın???

ay canım ya busenin dişleri çıkıyor beni uyutmadı gece...yarım saatte bir saatte ara ara uyandı...hayalet gibi dolanıyorum...:nazar::1::1:

slm saracım nasılsın ???

sağol canım senin niye sohbet havan yok ne oldu :26::26::26::26::26::26::26:

geçmiş olsun canım...20 lik diş sıkıntısını bende çektim..bilirim yani onun ağrısını...sonunda bende çektirdim kurtuldum...doktora buseyle gitmiştim...:nazar::38:

geldim canım..sen nere gittin yahu..:nazar::38:

moralini bozma efsuncum ya...bugün benimde tadım yok pek..gece uyumadım..:nazar::38:

of leyloşum ya bi tane değilki dört tane nasıl çekecem çok korkuyoruym ama bu acıya katlanmaktansa çektirecem iltihabı geçsin hele bi

sen niye uyumadın ne oldu canım nen var :26::26::26::26::26:

nazarmı değdi topiğimize kızlar ya noldu gözü olanların gözleri çıksın

Son düzenleme:

ay canım ya busenin dişleri çıkıyor beni uyutmadı gece...yarım saatte bir saatte ara ara uyandı...hayalet gibi dolanıyorum...:nazar::1::1:

kıyamam ona yaaaa biz dayanamıyoruz yavrum nasıl dayansın inşallah bir an önce çıkarda kurutlur busecik

saraaaaaaaaaaa canım nasıl oldun dişinin durumu nedir?:nazar::38:

antibiyotik içtim ağrı kesici içtim şimdi iyi canım

Back
X