afiyet olsun canım..evet çabuk pişer hemen.pratik yani...ben yemeklere suyu az koyuyorum sebzeler kendi suyuyla pişiyo o zaman daha lezzetli oluyosağol leyloşum bu fikir iyi oldu bugün zaten canım bişey yapmak istemiyo bu hem basit hem de lezzetli olacak
aynen canım be eve gidip uyumak istiyorum
ben yemek yaparken sürekli ya mutfakta biri oturur yada ocakta içmek için su kaynatırlar o yüzden tezgaha geçmek gelmiyor içimden... Canım da bişey istemiyor zaten bu yüzden... Yapsam dolapta onlarınkinden yer yok
kv ayrı yapıyo anneanne ayrı yapıyo bide benmi ayrı yapayım
Waaawww kv
Benimki çok farklı saracım yaa diğer topiktede gördüysen
ben çocuk istiyorum ben çocuk istiyorum ben çocuk istiyorum
[ı] işin çok zor be efsuncum allah yardımcın olsun
diğer topikte okudum evet ne diyeceğimi bilmiyorumki bende benimkileri bazen sorun ediyorum ama kaynana topiğindekileri görünce aboooooooooov diyorum [/ı]
[ı] ben çocuk istiyorum ben çocuk istiyorum ben çocuk istiyorum[/ı]
kaynana topiki kopuyo zaten
Evet neler var neler bazen ben bile halime şükrediyorum...
Dün akşamki olayımı okudunmu kaynana topikinde ?
bende çok istiyorum bebişim olsun kocamın canını taşıyayım
ama...
Herşeyin hayırlısı yaaa
[ı] amin herşeyin hayırlısı ama allahım gönlümüzdekini hayırlıysa nasip et hayırsızsa hayırlı kılarak nasip et bizi evlat hasretinden kurtar diyorum
bende aynı şekilde dua ediyorum canım hep
dün akşam nete girmedim canım burada elektrikler kesildi sürekli ne olduki dün [/ı]
banamı gülüyon kız leyloş sapıttı bu sara dedin dimine yapayım ya canım sıkılıyo
diğer topike yazdığımı atıyorum şimdi canım
yok tatlım ya...valla bende sıyırdım burda...sara salı günü tatilmisiniz?resmi tatil yazı geldimi size:26:
kızlar dün akşam eşlerimiz sohbette olduğu için arkadaşı bize davet ettim
arkadaşımda bizde oturalım rahat oluruz siz ev kalabalık dedi
(arkadaşım geçen hafta kv tartıştı kadın kızına gitmişti evde yok yani)
benimde evde işlerim vardı bize geçelim hemde işlerimi hallederim otururken dedim
arkadaşım hamile onu evinden gidip aldım ordayken kv aradım biz yarım saate falan gelicez diye
yoldayken çekirdek cips mips aldık keyif yapcaz güya biz
eve gittik bizimki bi tencere iç yapmış dolma sarıyor :26:
dedimki hayırdır düğün müğünmü var bu kadar iç yaptın? efsunla otururken sararız dedim dedi
bende benim işlerim vardı ama neyse dedim oturduk sar sar bitmedi ne işlerimi yapabildim ne de çekirdek çıtlata bildik
2.5 - 3 saat bitmedi tabi dolma sarma işi saat oldu 11
bizimki bi de arada arkadaşa sen yoruldun bırak hamilesin diyor... nasıl sinir oldum dün gece anlatamam
misafirle geleceğimi biliyorsun ne zorun var o kadar dolmayla ??? insan bu kadar düşüncesiz olabilir mi ???
arkadaş ben sana gelmeyelim dedim diyor
[ı] dolmanın tenceresini başına geçireydin töbe töbe yaaaa
arkadaşını alıp odana geçecektin benim misafirim var kusura bakma ben saramam diyecektin bazen tavrını koyacaksın yoksa tepene binerler.ne ayıp senin arkadaşın geliyo o iş çıkarıyo çatlak karı kıskanmış işte senin eğlenmeni istememiş[/ı]
içimden çok geçti ama yapamadım
Aynen arkadaşımı odama alıp sarmayacaktım ama benim saf ve iyi niyetli arkadaşım sararız hep beraber dedi
Namaza geçtik odama dedim niye öyle dedin şimdi kurtuluşumuz yok o dolmalardan
napim ayıp olurdu dedi kızcağaz...
Ben akıllandım 10 aydırArtık koyuyorum tavrımı da arkadaşım bozdu işte durumu
benim aramamdan öncemi başladı sarmaya sonra mı bilmiyorum
ama çok üzüldüm dün akşam arkadaşımada ayıp oldu
[ı] neyse canım olan olmuş boş ver sende bidaha arkadaşın gelcek olursa kaynanana söylemezsin oda önceden plan yapamaz[/ı]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?