Sabırla Bebeğini Bekleyenler

[ı]
ay canım ya busenin dişleri çıkıyor beni uyutmadı gece...yarım saatte bir saatte ara ara uyandı...hayalet gibi dolanıyorum...
[/ı]

anne olmak kutsal bi görev bence... Sende o kutsallığın bedelini uykusuzlukla ödüyorsun demekki şuan
inşallah en kısa zamanda çıkarırda ikinizde rahat rahat uyursunuz mışıl mışıl canım

aynen gözü olanın gözü çıksın

Son düzenleme:
geçmiş olsun canım...
kıyamam ona yaaaa biz dayanamıyoruz yavrum nasıl dayansın inşallah bir an önce çıkarda kurutlur busecik

antibiyotik içtim ağrı kesici içtim şimdi iyi canım
inşallah canım yaaaa..iyi olmana sevindim canım...

çıksın valla canım ya...

Son düzenleme:

anladım efsuncum boş ver iş yerindeki sıkıntıları bitmez onlar benim burdada bi tane bayan var geldiğimden beri bana taktı salak karı aramızda hiçbişey geçmemesine rağmen karşılaştığımızda tuhaf tuhaf bakıyo konuşuyo o kadar kötü niyetliki resmen yüzünden şer akıyo nazarından korusun Allahım bizi diye dua ediyorum çünkü çekemediğini o kadar belli ediyoki

leyloşum ne yemek yapacan akşama banada fikir ver patlıcanla nasıl bir yemek yapsam:26::26::26::26::26:

evet ya çekemez insan çok..aldırış etmemek lazım canım...

leyloşum ne yemek yapacan akşama banada fikir ver patlıcanla nasıl bir yemek yapsam:26::26::26::26::26:

canım akşama pırasa yapacam....yanınada salata yoğurt birde etli yemeğim var...

patlıcandan domatesli patlıcan yemeği yapabilirsin....süper oluyor ben çok seviyorum...

canım akşama pırasa yapacam....yanınada salata yoğurt birde etli yemeğim var...

patlıcandan domatesli patlıcan yemeği yapabilirsin....süper oluyor ben çok seviyorum...

nasıl yapacam domatesli patlıcanı bugün kafam hiç basmıyo

ayyy evet bazıları öyle oluyor canım yüzünde nur olmuyo...
Rabbim öyle kem gözlülerden korusun valla...
Ben büroda en üstüm kim yanlış yapsa fırçayı ben yiyorum
alttaki elemanlara iş öğretmekten yada öğretememekten gına geldi artık
evrakları isim isim ay sırasına göre sırala diyorum
evraklar yine aynı yine aynı neyse kızlar boşverin

benim kv olduğu için benim yemek derdim yok zaten yemek te yemiyorum

nasıl yapacam domatesli patlıcanı bugün kafam hiç basmıyo

önce yağda biraz biber ve patlıcanı kavur...domatesleri küp küp doğra et yada kıymayı domatesi hepsini kat yemeğin içine...yarım çay bardağı su koy ..hafif suyu çeksin afiyetle ye...süper oluyor canım...

hııım olabilir yanına da cacık yapayım sağol leyloşum
ben bunun içine iki tanede taze kabak eklesem tadı değişirmi yoksa güzel olurmu

oooh kaynanan yemekleri yapıyo ne güzel damak zevkinizde uyuyosa ne ala niye yemiyosun tızım diyetmi yapıyosun

[ı] oooh kaynanan yemekleri yapıyo ne güzel damak zevkinizde uyuyosa ne ala niye yemiyosun tızım diyetmi yapıyosun [/ı]

tam tersi canım damak zevkimiz kv tuz yasak
Düşün artık o yemekleri gerçi tuz ekmek zor değilde nebilim yemek gelmiyor içimden pek
Eşimde gelince yemiyor zaten

tam tersi canım damak zevkimiz kv tuz yasak
Düşün artık o yemekleri gerçi tuz ekmek zor değilde nebilim yemek gelmiyor içimden pek
Eşimde gelince yemiyor zaten

hıııııı anladım canım sende canının istediğini yap ye ay nı evde yaşıyosunuz diye aynı yemeği yemek zorunda değilsinz ki dimi ama

bende kayınvalidemlerin yemeklerine zor alıştım ama hala sevmediğim yemekleri var ben gidince özellikle onları yapmamaya çalışıyolar bana sen neyi seviyosan söyle onu yapalım yada kendin yap bizede değişik gelir belki bizde severiz diyolar ve benim yemeklerimi genelde beğeniyolar kayınvalidem hiç yeme dediği ıspanak çorbasını bile ben yapınca yedi ve çok sevdi kızları bile şaştı

Son düzenleme:
hııım olabilir yanına da cacık yapayım sağol leyloşum
ben bunun içine iki tanede taze kabak eklesem tadı değişirmi yoksa güzel olurmu

ekleyebilirsin canım...güzel olur...kabağıda aynı şekilde tek yapabilirsin..kabakları küp doğra hafif yağda kavur küp domatesi ekle çok az su koy mükemmel olur...

ayyyyyyyy vakit geçmiyorrrrr sıkıntıdan patlayverecem şimdi.......

ekleyebilirsin canım...güzel olur...kabağıda aynı şekilde tek yapabilirsin..kabakları küp doğra hafif yağda kavur küp domatesi ekle çok az su koy mükemmel olur...

ben yemeklere suyu az koyuyorum sebzeler kendi suyuyla pişiyo o zaman daha lezzetli oluyosağol leyloşum bu fikir iyi oldu bugün zaten canım bişey yapmak istemiyo bu hem basit hem de lezzetli olacak

ayyyyyyyy vakit geçmiyorrrrr sıkıntıdan patlayverecem şimdi.......

aynen canım be eve gidip uyumak istiyorum

ben yemek yaparken sürekli ya mutfakta biri oturur yada ocakta içmek için su kaynatırlar o yüzden tezgaha geçmek gelmiyor içimden... Canım da bişey istemiyor zaten bu yüzden... Yapsam dolapta onlarınkinden yer yok
kv ayrı yapıyo anneanne ayrı yapıyo bide benmi ayrı yapayım
Waaawww kv
Benimki çok farklı saracım yaa diğer topiktede gördüysen

işin çok zor be efsuncum Allah yardımcın olsun

diğer topikte okudum evet ne diyeceğimi bilmiyorumki bende benimkileri bazen sorun ediyorum ama kaynana topiğindekileri görünce aboooooooooov diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…