efsuncum ben bugün sana yapacaktım ama işim vardı..bana özelden evlilik yıldönüm tarihi yaz birde güzel bir söz yaz ben sana yaparım canım...bende memnun oldum hadiyecimben çalışıyrm ara ara giriyorum
ayyy kız olacak hee bende kız istiyorum inşallahh...
bende çizelge yapcam ama nasıl yapılıyo bilmiyorum
hadi gözün aydın hurrcum darısı bizim başımıza inşallahh....
işim vardı canım ya yazamadım...birde müdür yanıma geldi sohbet etmeye ekrana bakamadım fazla...leylacım ma men hep burdayam ama sen sabah beridir ordasan ışığın yani ama yazmisen
saol teyzesi prenses huysuz bu aralar diş çıkarıyor canım..hoşbulduk canım çok şükür iyiyim sen nasılsın prenses nasıl
maşallah canım..bu önemli bir şey..inşallah bu ay hamile kalırsın efsuncum..kızlar doktordan geldim şimdi
hamiş olabilirmişim hiç bir sıkıntım yokmuş...
şuan çatlamamış yumurtacıklarım bile varmış gördüm ekranda
çalışmalara devam yani
inşallah bitanem..sende inşallah tez vakitte gebe kalırsın tuğbacım...ben daha kendimi toparlayamadım canım..hem buse daha ufak...bende 2 yıl en az ara düşünüyorum yani...çalışana çocuk bakmak çok zor tatlım..insan evde olsa o kadar problem olmuyor anlış anlamasın evde olan arkadaşlarım sakın..en basitinden gece bebek insanı uyutmuyor..gündüz iş var..evde olsa bebişle beraber sende uyursun..ama işe gidenler için öyle olmuyor..uykusuzluktan tam 7 kilo verdim ben...çok zor insan mahvoluyor..elbette insan bir kaç evladı olsun istiyor ama kısmet işte tatlım....Rabbim hayırlısını versin hakkımızda inşallah...ben 3çocuk istiyorum 2oğlan 1 kız.
ilk 2si ikiz olursa çok mutlu olurum yoksada 3er yıl arayla 20li yaşlarım bitmeden ilk 2yi pırtlatmak sonuncusunuda 35 den sonra pırtltmak istiyorummmfabrikam şuan üretmio bi üretime geçersem seri üretim yapacammm yani
hilalcim resimlerinize baktım..maşallah çok yakışmışsınız eşinle..yorumda yazdım tatlım..Allah mutluluğunuzu daim etsin güzel bir bebeklede taçlandırsın inşallah bitanem...
merhabalarrrrrrrrrrr
iki gündür devamlı sancım vardı
dün has.gittim bir sürü tahlil vs
serum yedim kollarımı delik teşik ettiler
bir türlü damar yolu açamadılar
damarlarım çok ince şimdi de kollarım acıyor
nst ye bağlandım önce sancı çıktı
sonra tekrar bağlandım bu sefer çıkmadı
düzensiz sancılarmış
idrar yollarımda iltihap oluşmuş
sancımın çoğu bu sebepleymiş anladım
bebeğim de hala tersmiş
sonra da ilaç alıp eve gece yarısı geldik
neredeyse günüm hastanede geçti
hayırlı olsun tatlımm allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.bak doktorlar yanılmış demekki çokta dinlememk lazım şu doktorları.şimdi sana dikkat etmek ve bebişini korumak kalıo allahın izniyle inş.SELAM KIZLARRRRRRRRRRRR SARACIM LEYLACIM SONUCUMU BEN HAMİLEYİMMMMMM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4 HAFTALIKMIŞ
sanada iyiş akşamlar şekerim. yakalayamadım seni akşama girersen görüşrüüz öptümmmben kaçtım kızlar size iyi akşamlar
Merhaba Leylacım ve diğer arkadaşlar
efsuncum ben bugün sana yapacaktım ama işim vardı..bana özelden evlilik yıldönüm tarihi yaz birde güzel bir söz yaz ben sana yaparım canım...
işim vardı canım ya yazamadım...birde müdür yanıma geldi sohbet etmeye ekrana bakamadım fazla...
saol teyzesi prenses huysuz bu aralar diş çıkarıyor canım..
maşallah canım..bu önemli bir şey..inşallah bu ay hamile kalırsın efsuncum..senden hamle bekliyoruz
inşallah bitanem..sende inşallah tez vakitte gebe kalırsın tuğbacım...ben daha kendimi toparlayamadım canım..hem buse daha ufak...bende 2 yıl en az ara düşünüyorum yani...çalışana çocuk bakmak çok zor tatlım..insan evde olsa o kadar problem olmuyor anlış anlamasın evde olan arkadaşlarım sakın..en basitinden gece bebek insanı uyutmuyor..gündüz iş var..evde olsa bebişle beraber sende uyursun..ama işe gidenler için öyle olmuyor..uykusuzluktan tam 7 kilo verdim ben...çok zor insan mahvoluyor..elbette insan bir kaç evladı olsun istiyor ama kısmet işte tatlım....Rabbim hayırlısını versin hakkımızda inşallah...
ya hatres nerelerde niye gelmiyor bu kız..merak ediyorum onuda...hatressssssssssssssssssssssssssss topice gel canım yaaa..meraktayım...cimcime seni bırakmıyor sanırım canım ya...
kızlar haçan kayboldunuz daaaa bugün hava ne kaday cuzeldur da uyyyyyy haburaya çıkıpda cezesum var ama işlerum var çıkamayrum gezemeyrum o yüzden canum çok sıkılaay
merhaba hilacim özlettin kız kendini nasılsın arada çık gel işler yapmakla bitmez
inşallah canım sevinç sanamı gelecek ne güzel berbaer kk ya girersiniz bize hava atarsınız artıkın
gez toz tabi yakışır bacıma
geçmiş olsun canım ya inşallah laporoskopiden sonra rahatlarsın
bende memnun oldum hadiyecimben çalışıyrm ara ara giriyorum
ayyy kız olacak hee bende kız istiyorum inşallahh...
bende çizelge yapcam ama nasıl yapılıyo bilmiyorum
hadi gözün aydın hurrcum darısı bizim başımıza inşallahh....
kızlar doktordan geldim şimdi
hamiş olabilirmişim hiç bir sıkıntım yokmuş...
şuan çatlamamış yumurtacıklarım bile varmış gördüm ekranda
çalışmalara devam yani
ben 3çocuk istiyorum 2oğlan 1 kız.
ilk 2si ikiz olursa çok mutlu olurum yoksada 3er yıl arayla 20li yaşlarım bitmeden ilk 2yi pırtlatmak sonuncusunuda 35 den sonra pırtltmak istiyorummmfabrikam şuan üretmio bi üretime geçersem seri üretim yapacammm yani
SELAM KIZLARRRRRRRRRRRR SARACIM LEYLACIM SONUCUMU BEN HAMİLEYİMMMMMM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4 HAFTALIKMIŞ
kızlar ya iki saatir yazacam yazamıyorum bu kkya bişey oluyo konuya cevap ver açılmıyo sizde de oldumu bu sorun
efsuncum ben bugün sana yapacaktım ama işim vardı..bana özelden evlilik yıldönüm tarihi yaz birde güzel bir söz yaz ben sana yaparım canım...
maşallah canım..bu önemli bir şey..inşallah bu ay hamile kalırsın efsuncum..senden hamle bekliyoruz
olumlu düşünki olumlu olsun hilalcim...neyin ne olacağını ancak Yaradan bilir...inşallah bu ay kalırsın...ve hiç bir işlemede gerek kalmaz..moralini yüksek tut canım...bu arada doktora gittimm moralim bozuldu geldim
geçen ay neden olmadcı anlamdım yumurtaların çok kaliteliydi dedi doktor.
bu ay tekrar klomen verdi ama bu sefer çatlatma iğnesi kullanıcak. bu ayda olmazsa gebelik.
bidahaki ay anestezi verip kist boşaltma işlemi yapıcak iğneyle hemen arkasındanda aşılama
oda olmazsa tüp bebek dedi
sanırım zor bir dönem bizi bekliyor kızlar...
gerçi tek doktorla sabit kalmak istemiyorum tüp bebek merkezineki doktora gidiyorum
daha önce bizim hastanede çalışıodu o doktor onun için gittim ama belkide şuan ticari düşünüyo nerden bilebilirizki :S
Allahım sen bu sevgili kullarını acı çekmeden bebeiş sahibi olmayı nasip et.
çok zormuş arayıpta bulamamak.vardır bundada bi hayr vakti zamanını bekliodur belkide
pozitif olalımki pozitifleri görelim dimi
iyi olmana sevindim tatlım..annene selamlar canım..Merhaba Leylacım ve diğer arkadaşlarEvet canım benim kız pek bırakmıyor beni ama asıl nedeni annem geldi fazla kalmayacağı için onunla vakit geçirmeye çalışıyorum ama aklımdasınız arada bir yazamasam da topici yokluyorum fırsat bulunca yazarım inşallah. Allah' a emanet olun hepiniz ve Rabbim isteyen bütün kardeşlere hayırlı evlatlar versin.
Uykusuzluktan ben de 4 kilo vermiştim canım ya. Ama kilolu olduğum için işime yaradı açıkcasıİkinciyi ben de düşünüyorum ama nasıl bakacağımı da bilemiyorum çünkü gerçekten çok zor çocuk büyütmek.......Öpüyorum sizleri
hazırladım özeline attım canım...özelden attım canım çok teşekkür ederim şimdiden
hayırlısı bakalım artık...
hazırladım özeline attım canım...
günaydın canım aldım mesajı hemen yaptım çok teşekkür ederim
beğendin mi efsuncum..beğenmediysen değiştirebiliriz...güle güle kullan canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?