Sabırla Bebeğini Bekleyenler

efsuncum ben bugün sana yapacaktım ama işim vardı..bana özelden evlilik yıldönüm tarihi yaz birde güzel bir söz yaz ben sana yaparım canım...
leylacım ma men hep burdayam ama sen sabah beridir ordasan ışığın yani ama yazmisen
işim vardı canım ya yazamadım...birde müdür yanıma geldi sohbet etmeye ekrana bakamadım fazla...
hoşbulduk canım çok şükür iyiyim sen nasılsın prenses nasıl
saol teyzesi prenses huysuz bu aralar diş çıkarıyor canım..
kızlar doktordan geldim şimdi
hamiş olabilirmişim hiç bir sıkıntım yokmuş...
şuan çatlamamış yumurtacıklarım bile varmış gördüm ekranda
çalışmalara devam yani
maşallah canım..bu önemli bir şey..inşallah bu ay hamile kalırsın efsuncum.. senden hamle bekliyoruz
inşallah bitanem..sende inşallah tez vakitte gebe kalırsın tuğbacım...ben daha kendimi toparlayamadım canım..hem buse daha ufak...bende 2 yıl en az ara düşünüyorum yani...çalışana çocuk bakmak çok zor tatlım..insan evde olsa o kadar problem olmuyor anlış anlamasın evde olan arkadaşlarım sakın..en basitinden gece bebek insanı uyutmuyor..gündüz iş var..evde olsa bebişle beraber sende uyursun..ama işe gidenler için öyle olmuyor..uykusuzluktan tam 7 kilo verdim ben...çok zor insan mahvoluyor..elbette insan bir kaç evladı olsun istiyor ama kısmet işte tatlım....Rabbim hayırlısını versin hakkımızda inşallah...

ya hatres nerelerde niye gelmiyor bu kız..merak ediyorum onuda...hatressssssssssssssssssssssssssss topice gel canım yaaa..meraktayım...cimcime seni bırakmıyor sanırım canım ya...

hilalcim resimlerinize baktım..maşallah çok yakışmışsınız eşinle..yorumda yazdım tatlım..Allah mutluluğunuzu daim etsin güzel bir bebeklede taçlandırsın inşallah bitanem...

sağol canım benimmm alalhım hepimizi sonuna kadar mutlu mesut etsin ve bu mutluluğuda dediğin gibi bebekle taçlandırsın inşşş.orda daha 1 yıllık evliyiz eskidik artık :)

canımcım çok geçmiş olsun çok dikkat et kendine sanırım yakın doğum.yat istirahat et sürekli allahın izniyle sağ sağlim sağlıkla alırsın kucağına bebğini

SELAM KIZLARRRRRRRRRRRR SARACIM LEYLACIM SONUCUMU BEN HAMİLEYİMMMMMM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4 HAFTALIKMIŞ
hayırlı olsun tatlımm allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.bak doktorlar yanılmış demekki çokta dinlememk lazım şu doktorları.şimdi sana dikkat etmek ve bebişini korumak kalıo allahın izniyle inş.
ben kaçtım kızlar size iyi akşamlar
sanada iyiş akşamlar şekerim. yakalayamadım seni akşama girersen görüşrüüz öptümmm

bu arada doktora gittimm moralim bozuldu geldim
geçen ay neden olmadcı anlamdım yumurtaların çok kaliteliydi dedi doktor.
bu ay tekrar klomen verdi ama bu sefer çatlatma iğnesi kullanıcak. bu ayda olmazsa gebelik.
bidahaki ay anestezi verip kist boşaltma işlemi yapıcak iğneyle hemen arkasındanda aşılama
oda olmazsa tüp bebek dedi
sanırım zor bir dönem bizi bekliyor kızlar...
gerçi tek doktorla sabit kalmak istemiyorum tüp bebek merkezineki doktora gidiyorum
daha önce bizim hastanede çalışıodu o doktor onun için gittim ama belkide şuan ticari düşünüyo nerden bilebilirizki :S

Allahım sen bu sevgili kullarını acı çekmeden bebeiş sahibi olmayı nasip et.
çok zormuş arayıpta bulamamak.vardır bundada bi hayr vakti zamanını bekliodur belkide
pozitif olalımki pozitifleri görelim dimi

Merhaba Leylacım ve diğer arkadaşlar Evet canım benim kız pek bırakmıyor beni ama asıl nedeni annem geldi fazla kalmayacağı için onunla vakit geçirmeye çalışıyorum ama aklımdasınız arada bir yazamasam da topici yokluyorum fırsat bulunca yazarım inşallah. Allah' a emanet olun hepiniz ve Rabbim isteyen bütün kardeşlere hayırlı evlatlar versin.
Uykusuzluktan ben de 4 kilo vermiştim canım ya. Ama kilolu olduğum için işime yaradı açıkcasıİkinciyi ben de düşünüyorum ama nasıl bakacağımı da bilemiyorum çünkü gerçekten çok zor çocuk büyütmek.......Öpüyorum sizleri

kızlar haçan kayboldunuz daaaa bugün hava ne kaday cuzeldur da uyyyyyy haburaya çıkıpda cezesum var ama işlerum var çıkamayrum gezemeyrum o yüzden canum çok sıkılaay

Canım sen de bizdensun anlaşulanDaha doğrusu eşim karadenizli

bekliorum valla ben onun adanada oldunu bile bilmiodum 2 hafta sonra die görmüştüm yazısında ama gelirse çok sevinriim çaktırma temizliğimi ona bırakıcam hahaha:)beni hatırlamak istemes sonraaaa kıs kıyamam ben onaaa gelsin hele bi gelemedi gittti

yok ccanım hamiş değilim henüz belki allah söletti herhalde yorumumu yanlış yazmışım telafuzzz hatasııı olsunda kız erkekallahınn takdiri sağlıklısı önemli inşllh olucak demek istedim :26::26::26::26:

kız allah seni emiii güldürdün beniii bu ay hepimizin pırtlatma ayı olur inşallah ayy çok komikkkk geldi kız pırtlatmak

SELAM KIZLARRRRRRRRRRRR SARACIM LEYLACIM SONUCUMU BEN HAMİLEYİMMMMMM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4 HAFTALIKMIŞ

ayyyyy tamda sultanlara yakışır bi haberdi bu günün haberi işte hürremin havası çok dedik inanmadılar allahım esirgesinnnn bu süper bi haberrrr yupppiiiiiii senin hamişlik haberini almadan bizde hamiş kalmıcaktık sıra kimde çok merak ediom hani bu son durak filmi var ya sırayı ben saldım hürre devrettim canım çok tatlı bi anne olucaksın yine inşallah kız olurda gönlünce olur rabbim kız evlatta tattırsın sana biizede dua et noluyyyyyy:26::26::26::26::26::26:

kızlar ya iki saatir yazacam yazamıyorum bu kkya bişey oluyo konuya cevap ver açılmıyo sizde de oldumu bu sorun

canım başlık çıkıoda yazıcan yerler sayfası çıkmıo dimi hiçbişi çıkmıo özel msjda bile ben msj attım yardım msjı herhalde öle düzeldi

özelden attım canım çok teşekkür ederim şimdiden
hayırlısı bakalım artık...

olumlu düşünki olumlu olsun hilalcim...neyin ne olacağını ancak Yaradan bilir...inşallah bu ay kalırsın...ve hiç bir işlemede gerek kalmaz..moralini yüksek tut canım...
iyi olmana sevindim tatlım..annene selamlar canım.. fazla özletme kendini hatrescim...
özelden attım canım çok teşekkür ederim şimdiden
hayırlısı bakalım artık...
hazırladım özeline attım canım...

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 1 ziyaretçi)
LeYLa_21

HAYIRLI CUMALAR
Yokluğa sırf yok olduğu için varlık bahşedersin..Nankörlerin bile rızkını kesmez inkar edenlere bile nefes verirsin..Varlığımız Senin lutfundur..Senin ihsanındır..Aciz varlığımıza lütfunu ihsanını daim eyle..Yoklukta bırakma bizleri..Karanlıkta bırakma bizleri..Çirkinliğe daldırma bizleri..Güzel eyle her halimizi..

Gözyaşlarımıza değer veren Sensin..Biliriz rahmet denizini bulandıramaz cümle günahlar..Rahmetinle arındır bağışla bizleri....

günaydın kızlaaaaaaaaaar

herkese hayırlı cumalar

Allah bu mübarek cuma günü hürmetine gönlünüzden geçen tüm iyi niyetli dileklerinizi hayırlı kılarak nasip etsin

AMİN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…