• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırla Bebeğini Bekleyenler

slm kızlarr.

hur hayırlı olsun.

saracım nasılsın hurün mucizesinin hikayesi ney ???umut olması açısından bilmek isterim

slm kızlarr.

hur hayırlı olsun.

saracım nasılsın hurün mucizesinin hikayesi ney ???umut olması açısından bilmek isterim

tatlım hürremin iki oğluşu var 10 aydır korunmuyodu bi çocukları daha olsun istiyodu ama doktorlar en son tüplerinin tıkalı olduğunu bi operasyonla hava vererek tüpleri açacaklarını ancak öyle hamile kalacağını söylemiş hürremcim korkuyodu bu operasyondan ama Allah yardım etti kendiliğinden doğal yolla gebe kaldı maşallah

Son düzenleme:
tatlım hürremin iki oğluşu var 10 aydır korunmuyodu bi çocukları daha olsun istiyodu ama doktorlar en son tüplerinin tıkalı olduğunu bi operasyonla hava vererek tüpleri açacaklarını ancak öyle hamile kalacağını söylemiş hürremcim korkuyodu bu operasyondan ama Allah yardım etti kendiliğinden doğal yolla gebe kaldı maşallah

MAŞALLAH YAAAAAAAA...ÇOK SEVİNDİM...RABBİM HERKESE NASİP ETSİN...EŞİM ŞİMDİDEN BANA DİYOR DUA ET İKİNCİ KOLAY OLSUN...OFFFFFFFFF...ASLINDA BEN İKİNCİ DÜŞÜNMÜYORUM...:nazar::38:

leylacım mrb

inşş 2. 3. bebebğin çok kolay olur ama daha erken değilmiii:1::1::1:özelinize girmiş olmuyayımda

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 1 ziyaretçi)
LeYLa_21, sara_28+, MDK55+, maonyaaa+, tweety7883+

OOOOOOOOOO ayşegülcüm hg canım...nasılsın?kızlar hepiniz hg..efsun maonyaaa sara...:nazar::3::3::3:

memnun oldum canım ben hadiye biz muhabbeti severizzz sıcak kanlıyızzz ama işte zamanımız olmuo pek evdeyim çalışmıorum ama evde yetio insana olucak kız olucak inşallah olucakkk beklioruz bizde beklemeler bazen sıkıcı olur ama bazende tatlı oluo

bende memnun oldum hadiyecim :1: ben çalışıyrm ara ara giriyorum
ayyy kız olacak hee bende kız istiyorum inşallahh...

canım sen hamilemisin? çizelge yapsana bilelim canım...neden çizelge yapmadın sen?bendede çizelge hastalığı var..illa yaptırcam çizelge :nazar::9::9::9::9:

bende çizelge yapcam ama nasıl yapılıyo bilmiyorum :14:

SELAM KIZLARRRRRRRRRRRR SARACIM LEYLACIM SONUCUMU BEN HAMİLEYİMMMMMM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4 HAFTALIKMIŞ:49::nazar::emir_bebek:

hadi gözün aydın hurrcum darısı bizim başımıza inşallahh....

bende memnun oldum hadiyecim :1: ben çalışıyrm ara ara giriyorum
ayyy kız olacak hee bende kız istiyorum inşallahh...

bende çizelge yapcam ama nasıl yapılıyo bilmiyorum :14:

hadi gözün aydın hurrcum darısı bizim başımıza inşallahh....

SAĞOL CANIM AMİN İNŞALLAH:nazar:

leylacım mrb

inşş 2. 3. bebebğin çok kolay olur ama daha erken değilmiii:1::1::1:özelinize girmiş olmuyayımda

ah canım yaş ilerleyince insan hemen olsun diyor...az değil 34 yaşındayım bitanesi...eşimde doğal olarak hemen doğurda buse kardeşine kavuşsun diyor...daha değil canım..daha zamanı var....:nazar::38::38:

OOOOOOOOOO ayşegülcüm hg canım...nasılsın?kızlar hepiniz hg..efsun maonyaaa sara...:nazar::3::3::3:

leylacım ma men hep burdayam ama sen sabah beridir ordasan ışığın yani ama yazmisen :9::9::9::9::9::9::9::9:

hoşbulduk canım çok şükür iyiyim sen nasılsın prenses nasıl :16:

kızlar doktordan geldim şimdi :1:
hamiş olabilirmişim hiç bir sıkıntım yokmuş...
şuan çatlamamış yumurtacıklarım bile varmış gördüm ekranda :1:
çalışmalara devam yani :9:

$halay.gif$halay.gif$halay.gif$halay.gif$halay.gif$halay.gif$halay.gif$halay.gif$halay.gif$halay.gif$halay.gif$halay.gif$halay.gif$halay.gif$halay.gif$halay.gif$halay.gif$halay.gif$halay.gif$halay.gif$halay.gif$halay.gif

ah canım yaş ilerleyince insan hemen olsun diyor...az değil 34 yaşındayım bitanesi...eşimde doğal olarak hemen doğurda buse kardeşine kavuşsun diyor...daha değil canım..daha zamanı var....:nazar::38::38:

ben 3çocuk istiyorum 2oğlan 1 kız.
ilk 2si ikiz olursa çok mutlu olurum yoksada 3er yıl arayla 20li yaşlarım bitmeden ilk 2yi pırtlatmak sonuncusunuda 35 den sonra pırtltmak istiyorummm:1::1::1::1:fabrikam şuan üretmio bi üretime geçersem seri üretim yapacammm yani:1:

kızlar doktordan geldim şimdi :1:
hamiş olabilirmişim hiç bir sıkıntım yokmuş...
şuan çatlamamış yumurtacıklarım bile varmış gördüm ekranda :1:
çalışmalara devam yani :9:

canım inşallah hamileisndirde şlimdi ben anlamadım hem hamiş olabilirsin dedi hem çatlamamış yımırtan var dedi bu iş ne iş nasıl oluyo :26::26::26::26::26::26::26::26:

canım inşallah hamileisndirde şlimdi ben anlamadım hem hamiş olabilirsin dedi hem çatlamamış yımırtan var dedi bu iş ne iş nasıl oluyo :26::26::26::26::26::26::26::26:

hamiş kalabilirmişim yazacaktım heycandan yanlış yazmışım :1:
tam çatlatma zamanım benim şimdi adetimin 13. günü bugün
yumurtalar bizi bekliyor hazır durumda yani :1: sanırım :1:

Back
X