Sabırla Bebeğini Bekleyenler

maşallah dişlerimi çıkmaya başladı kuzumuzun hayırlı uğurlu olsun korkma ısırmaz diyemiyecem bebekler ısırmaya bayılır leylacım hazırlıklı ol
katlanacaz mecbur yapacak bişey yok sara teyzesi...herşey kızım için...:18::18::18::18::18::18:
topik topik dolanma tızım gel leyla çay söylemiş iç dinlen hemde iki soppet edek

çaylarrrrrrrrrr buyrun afiyet olsun...

hafta sonu dinlenmeyi bende planlıyorum ama bi aksilik çıkmazsa tabi kıyafet konusunda benim eşimde çok kızıyo ne yapıyosun ne zevk alıyosun diyo ama erkekler anlamıyoki işte hıh bende en son yepyeni olupta giymedişklerim vardı yada en fazla bi kaç kere giyindiğim kışlıklarım onları çuvallara doldurup vandaki depremzedelere yolladım

kızlar ben çıkıyorum....öğleden sonra görüşürüz..bugün yemek var..biraz yoğunum....

ayyyy ne güzel canım ya..maşallah... sevaba girmişsin...bravo sana tatlım...
sağol leyloş çay iyi geldi

afiyet olsun canım..

günaydınnn fıstıklarrr
asılsınız bakalım bi kaç gündür gelemiyorum işler yoğun okuyamadımda yazdıklarınızı neler yaptınız nasıl geçio günler varmı gelişmeler ?
güzel bir gün olur inş....

hiç hayır demem karşılıklımı içicez kızz :) valla yoruldum ama bi oturursam kalkamam işlerim yarım kalır canım afiyet olsun sana iççmiş kadar oldum bigün gerçkten akrşılıklı da içerizzz inşallah bu sevinç nerde moodddddd saraaa

ay canım onun evini yapmıom kendi evimi yapıom bennn zamanı gelmişti geçiodu belki hamişimdir dieee yaptırmamıştı eşim şimdi sonuç alınca parçalım kendimi dedim hehe tek başına anca bukadar oluo hergün biyer yapıorum

canım sen hamilemisin? çizelge yapsana bilelim canım...neden çizelge yapmadın sen?bendede çizelge hastalığı var..illa yaptırcam çizelge

yok kızzz değilim ama çok tuhaf bir ay geçirdim adet düzenim çok bozuldu canım ..kız ben çizelgeden anlamam battanmı bahsediosun hiç yapmadım yapıverin bi zahmet cahallık başımı sardııı bitürlü yeni yeni öğreniom iyiki gelmişim şu siteye topiklere yeni yeni şeyler öğreniorummmm canlarım benim yaaa öğrenmenin yaşı yoktur daha neler öğrencem bakennn ben daha düne kadar yumurtlamayı hesaplamayı bilmiodum kızlar saolsun öğrettilerrr

topik topik dolanma tızım gel leyla çay söylemiş iç dinlen hemde iki soppet edek

ay canım çayı bile görmüo gözümmm benimmm kız omaşşşş gezccemmm topikleriiii burda siz varsınız senin mood un bide başakın topiciği yabancı değel kızzz sohbete devam edick ben işlerimi halledim

hadiyecim prodilindeki resim senmisin sensen çok güzelsin tatlım

evt canımm benim ik ayrı resmim var teşekkür ederim tatlım o senin güselliğinnn sevinç gelcek inşallah misafirim olcak tanısın die koydumm okadarda abartma kız şuan görsen kaşlarr uzadı ayyy bakamıommm hele evimi halledem kendimede bakıcam saçlarıma şekil verdircem boyamı attırıcam gezcem tozcam bende hıhhhh gezim dimi kızz

leylammmm iyi olmaınıza çok sevindimmmm
saram güzel yüreklimmm sağol bebeğim ağrım var geçmedi ilaçlarda işe yaramadı

merhaba hilacim özlettin kız kendini nasılsın arada çık gel işler yapmakla bitmez

inşallah canım sevinç sanamı gelecek ne güzel berbaer kk ya girersiniz bize hava atarsınız artıkın

gez toz tabi yakışır bacıma

geçmiş olsun canım ya inşallah laporoskopiden sonra rahatlarsın

merhaba hilacim özlettin kız kendini nasılsın arada çık gel işler yapmakla bitmez

meraba canım benim doğru sölüosun işler bitmez bugün doktor randevum var o yüzden izin alıcamya işleri bitirmeye çalışıyorum bi an önce.
sen nasılsın?misafirlerin vardı geçenlerde

tamam tatlım hadi sen bak işine kolay gelsin ve afiyet olsun
saol bitanem...yemeği yedik geldik dairece...sanada afiyet olsun yemeğini yemişsindir inşallah canım...
hilalcimmmmmm hg bebeğim..özlettin kendini canım benim..nasılsın gülüm?
afiyet olsun canım...bir gün oda olur inşallah...
sen burdayken yapalım bir çizelge canım..sana güzel bir çizelge hazırlarım ben...evlilik yılını ver birde güzel bir söz yaz yaparız olurmu tatlişim...
geçmiş olsun yetercim yaaa..inşallah tez zamanda iyileşirsin...benim eşimde mideden çok çekti halada çekiyor...mide fıtığı var demişti doktor..ilaçlarla idare ediyor oda..ağır şeyler yemiyor...

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)

mlhll2009, LeYLa_21+, sara_28

huuuuuu huuuu komşularr nerdesinizz :)

iyim leylacımmm sen nasılsın? ben aynı değişen bişi yok çalışmaya devam çok şükür. bugün doktora gidicem bakalım bu ay nasıl bi tedavi seçicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…