katlanacaz mecbur yapacak bişey yok sara teyzesi...herşey kızım için...maşallah dişlerimi çıkmaya başladı kuzumuzun hayırlı uğurlu olsunkorkma ısırmaz diyemiyecem bebekler ısırmaya bayılır leylacım hazırlıklı ol
topik topik dolanma tızım gel leyla çay söylemiş iç dinlen hemde iki soppet edek
günaydın yetercim.biz iyiyiz çok şükür...sen nasılsın tatlım?
misafir gelince bende kendimi paralıyorum saracım ya..ne koyacağımı şaşırırım misafirin önüne..misafir ağırlamayı çok severim..kuru kayısı güzel fikirmiş saracım..eminim yaptığın herşey güzel olmuştur hamarat hatunum benim...ellirine sağlık bitanem..ama kendini çok yormuşsun..hafta sonu güzelce dinlen bitanem...öpüyorum seni tatlişim...benim kıyafetlerde koyacak yer bulamıyorum..geçenlerde evi temizlemeye gelen bir işçim var..ona verdim çoğunu..yer kalmadı ne yapayım..eşim çok kızıyor..alıyorsun bari sınırlı ol diye...
katlanacaz mecbur yapacak bişey yok sara teyzesi...herşey kızım için...:18::18::18::18::18::18:
çaylarrrrrrrrrrbuyrun afiyet olsun...
ayyyy ne güzel canım ya..maşallah... sevaba girmişsin...bravo sana tatlım...hafta sonu dinlenmeyi bende planlıyorum ama bi aksilik çıkmazsa tabikıyafet konusunda benim eşimde çok kızıyo ne yapıyosun ne zevk alıyosun diyo ama erkekler anlamıyoki işte hıh bende en son yepyeni olupta giymedişklerim vardı yada en fazla bi kaç kere giyindiğim kışlıklarım onları çuvallara doldurup vandaki depremzedelere yolladım
sağol leyloş çay iyi geldi
kızlar ben çıkıyorum....öğleden sonra görüşürüz..bugün yemek var..biraz yoğunum....
hg saracımmmmmm...hur kız çocukmu istiyor..inşallah hamiştir tatlım..Rabbim herkese nasip etsin inşallah saram..baştada topicimizdeki tüm kızlara...
evet canım..topic çok olunca yoruluyor insan...gel bir çay ısmarlayımda yorgunluğunu at
kızlar çay hepinize ısmarlıyorumbuyrunnnnnn afiyet bal olsun...
ay canım onun evini yapmıom kendi evimi yapıom bennn zamanı gelmişti geçiodu belki hamişimdir dieee yaptırmamıştı eşim şimdi sonuç alınca parçalım kendimi dedim hehe tek başına anca bukadar oluo hergün biyer yapıorumgünaydın canım iyiyim sen nasılsın
iyiyim canım sen nasılsın bence çık gez boş ver işi gücü güzel havaları değerlendirmek lazım
ağırladım canım gece güzel geçti ama ben yorgunluktan mahfoldum yani belim ağrıyo kız
leyloş kekin içine kuru kayısı doğradım çok güzel oldu denemediysen dene derim rus salatasına bayıldılar herkes iki kase yedi
bende sık sık gardırobumu yeniliyorum kıyafet almak hoışuma gidiyo kendimi iyi hissettiriyo bazen aldıklarımı koyacak yer bulamıyorum
bende söyliyim ben kova burcuyum
ya bu burçla ilgili olmasa gerek çünkü bende bazen bi işe dalıyorum kendimi paralıyorum bazende ev istediği kadar pis olsun kolumu bile kıpırdatmıyoprum canım istemiyo
tatlım günaydıon dedim tam alıntı yaptım yazacaktım iş çıktı hooop kapatmak zorunda kaldım
günaydın cadıcım ben iyiyim sizinde iyi olmanıza sevindim
zeynepkaygın kimse saçma sapan şeyler yazmadı tepki göstermedi herkes fikrini söyledi tabiki normal doğum en sağlıklısı ve doktorlarda bunu öneriyo ama bazen sezeryanda hayat kurtarıcı oluyo doktor bunu öneriyosa kimseye laf düşmez.ister yedi kat diker ister 10 dikiş atar önemli olan hastanın kurutlması ve sağlıklı olmasıdır.herekes fikrini söylemekde özgürdür ama sizin bu tepkinizi anlamadım kusura bakmayın.
amiiiiiiiiiiiin inşallah sağ salim kucağına alırsın canım
kız boşver görümcenin evini temizlemeyi kendini yorma sağlığını düşün hadiyecim
canım sen hamilemisin? çizelge yapsana bilelim canım...neden çizelge yapmadın sen?bendede çizelge hastalığı var..illa yaptırcam çizelge
topik topik dolanma tızım gel leyla çay söylemiş iç dinlen hemde iki soppet edek
hadiyecim prodilindeki resim senmisin sensen çok güzelsin tatlım
günaydınnn fıstıklarrr
asılsınız bakalım bi kaç gündür gelemiyorum işler yoğun okuyamadımda yazdıklarınızı neler yaptınız nasıl geçio günler varmı gelişmeler ?
güzel bir gün olur inş....
hiç hayır demem karşılıklımı içicez kızz :) valla yoruldum ama bi oturursam kalkamam işlerim yarım kalır canım afiyet olsun sana iççmiş kadar oldum bigün gerçkten akrşılıklı da içerizzz inşallah bu sevinç nerde moodddddd saraaa
evt canımm benim ik ayrı resmim var teşekkür ederim tatlım o senin güselliğinnn sevinç gelcek inşallah misafirim olcak tanısın die koydumm okadarda abartma kız şuan görsen kaşlarr uzadı ayyy bakamıommm hele evimi halledem kendimede bakıcam saçlarıma şekil verdircem boyamı attırıcam gezcem tozcam bende hıhhhh gezim dimi kızz
leylammmm iyi olmaınıza çok sevindimmmm
saram güzel yüreklimmm sağol bebeğim ağrım var geçmedi ilaçlarda işe yaramadı
merhaba hilacim özlettin kız kendini nasılsın arada çık gel işler yapmakla bitmez
saol bitanem...yemeği yedik geldik dairece...sanada afiyet olsun yemeğini yemişsindir inşallah canım...tamam tatlım hadi sen bak işine kolay gelsin ve afiyet olsun
hilalcimmmmmm hg bebeğim..özlettin kendini canım benim..nasılsın gülüm?günaydınnn fıstıklarrr
asılsınız bakalım bi kaç gündür gelemiyorum işler yoğun okuyamadımda yazdıklarınızı neler yaptınız nasıl geçio günler varmı gelişmeler ?
güzel bir gün olur inş....
afiyet olsun canım...bir gün oda olur inşallah...hiç hayır demem karşılıklımı içicez kızz :) valla yoruldum ama bi oturursam kalkamam işlerim yarım kalır canım afiyet olsun sana iççmiş kadar oldum bigün gerçkten akrşılıklı da içerizzz inşallah bu sevinç nerde moodddddd saraaa
sen burdayken yapalım bir çizelge canım..sana güzel bir çizelge hazırlarım ben...evlilik yılını ver birde güzel bir söz yaz yaparız olurmu tatlişim...yok kızzz değilim ama çok tuhaf bir ay geçirdim adet düzenim çok bozuldu canım ..kız ben çizelgeden anlamam battanmı bahsediosun hiç yapmadım yapıverin bi zahmet cahallık başımı sardııı bitürlü yeni yeni öğreniom iyiki gelmişim şu siteye topiklere yeni yeni şeyler öğreniorummmm canlarım benim yaaa öğrenmenin yaşı yoktur daha neler öğrencem bakennn ben daha düne kadar yumurtlamayı hesaplamayı bilmiodum kızlar saolsun öğrettilerrr
geçmiş olsun yetercim yaaa..inşallah tez zamanda iyileşirsin...benim eşimde mideden çok çekti halada çekiyor...mide fıtığı var demişti doktor..ilaçlarla idare ediyor oda..ağır şeyler yemiyor...leylammmm iyi olmaınıza çok sevindimmmm
saram güzel yüreklimmm sağol bebeğim ağrım var geçmedi ilaçlarda işe yaramadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?