Sabırla Bebeğini Bekleyenler

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)

mlhll2009, LeYLa_21+, sara_28

huuuuuu huuuu komşularr nerdesinizz :)
burdayız canımm..iş varda arada bakıyorum topice...
iyim leylacımmm sen nasılsın? ben aynı değişen bişi yok çalışmaya devam çok şükür. bugün doktora gidicem bakalım bu ay nasıl bi tedavi seçicek

saol tatlım bende iyi olmaya çalışıyorum işte...inşallah bu ay yüzün güler canım...

meraba canım benim doğru sölüosun işler bitmez bugün doktor randevum var o yüzden izin alıcamya işleri bitirmeye çalışıyorum bi an önce.
sen nasılsın?misafirlerin vardı geçenlerde

hilalcim resimlerinize baktım..maşallah çok yakışmışsınız eşinle..yorumda yazdım tatlım..Allah mutluluğunuzu daim etsin güzel bir bebeklede taçlandırsın inşallah bitanem...

kızlar ya iki saatir yazacam yazamıyorum bu kkya bişey oluyo konuya cevap ver açılmıyo sizde de oldumu bu sorun

meraba canım benim doğru sölüosun işler bitmez bugün doktor randevum var o yüzden izin alıcamya işleri bitirmeye çalışıyorum bi an önce.
sen nasılsın?misafirlerin vardı geçenlerde

evet canım misafirlerim vardı misafirsiz günümyok gibi bişey burda eş dost akraba çok bu hem iyi hem kötü sürekli gelen giden oluyo

yedik yemeğimizi geldik leyloşum siz neden her hafta yemek veriyosunuz gelenek mi bu sizde :26::26::26::26::26::26::26::26::26: ve ne yidiniz meraklıyımya soracam işte

merhabalarrrrrrrrrrr
iki gündür devamlı sancım vardı
dün has.gittim bir sürü tahlil vs
serum yedim kollarımı delik teşik ettiler
bir türlü damar yolu açamadılar
damarlarım çok ince şimdi de kollarım acıyor
nst ye bağlandım önce sancı çıktı
sonra tekrar bağlandım bu sefer çıkmadı
düzensiz sancılarmış
idrar yollarımda iltihap oluşmuş
sancımın çoğu bu sebepleymiş anladım
bebeğim de hala tersmiş
sonra da ilaç alıp eve gece yarısı geldik
neredeyse günüm hastanede geçti

kızlar ya iki saatir yazacam yazamıyorum bu kkya bişey oluyo konuya cevap ver açılmıyo sizde de oldumu bu sorun
benim kk iyi canım ya senin pc de sorun var demekki...işim vardı şimdi baktım topice..
yok canım ya..arkadaşlara yemek sözüm vardı...epeydir verememiştim bugüne kısmetmiş...kebab yedik canım canınız çekmesin...

geçmiş olsun prensesim..bende seni merak etmiştim..hatta sabah yazdım prenses gelmedi umarım iyidir diye yazmıştım topice...inşallah şuan iyisin bitanem..dikkat et kendine..valla benimde alt taraf karın bölgemde ağrı var ama idrar yolu ama doğum kaynaklı bende ihmal ediyorum kızıyorum kendime ama biraz ağrısı kesilince geçti diye kendimi avutuyorum...doktora gitmekten bıktım artık ya...

cadıı maşaallah kızlarımıza canım kız çocukları çok sevimliler
ben de rüya gördüm bir sürü kız elbiseleri almıştım çok şekerlerdi tatlım dünün yorgunluğu vardı gecede geç yattım neredeys 2 de uyandım ve hala yorgunum
leylammmm iyi olmaınıza çok sevindimmmm
saram güzel yüreklimmm sağol bebeğim ağrım var geçmedi ilaçlarda işe yaramadı

geçmiş olsun canım çok zordur mide ağrısı bilirim bende hem gastrit hem reflü var hamileliğimde de azdı her zaman ilaç kullanıyorum Rabbim şifa versin

prensesim çok geçmiş olsun dikkat et kendine canım doğuma az kaldı son günerde bi aksilik çıkmasın

prensesim çok geçmiş olsun dikkat et kendine canım doğuma az kaldı son günerde bi aksilik çıkmasın

daha iyiyim canım
sen de ihmal etme bence bi doktora görün

evet saram doğru söylüyor prensesim dikkat et aman haaaa..Allahım korusun senide yavrunuda...
sağolun kızlar az daha doğuruyordum

kızlar haçan kayboldunuz daaaa bugün hava ne kaday cuzeldur da uyyyyyy haburaya çıkıpda cezesum var ama işlerum var çıkamayrum gezemeyrum o yüzden canum çok sıkılaay

şarkı dinletecektim size ama beceremedim kızlar

Son düzenleme:
leyla huuuuuu ma ordasan göriyem seni bacım niye yazmisen:26::26::26::26::26::26:

SELAM KIZLARRRRRRRRRRRR SARACIM LEYLACIM SONUCUMU BEN HAMİLEYİMMMMMM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4 HAFTALIKMIŞ

SELAM KIZLARRRRRRRRRRRR SARACIM LEYLACIM SONUCUMU BEN HAMİLEYİMMMMMM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4 HAFTALIKMIŞ

canım menim çok sevindim oleeeeeeeeey yaşasın bi kere daha mucize oldu doktorlar yanıldı gördünmü havaya gerek kalmadı Allah Ol dedimi oluyo işte Rabbim hayırlı etsin sağlıklı bi gebelik ve doğum nasip etsin canım menim

SAĞOL CANIM BENİM AMİN İNŞALLAH .UMARIM SENDE HAYIRLISIYLA İNŞALLAH HAMİŞ KALIRSIN CNM DUA EDİCEM

OLEYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY TEBRİKLER CANIM BENİMMMM..MAŞALLAHHHHHHHHHHHHH..RABBİM SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYIDA NASİP ETSİN HURCUM...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…