Sabırla Bebeğini Bekleyenler

günaydın canım evet bugün erken geleyim dedim topiğe nasılsın leyloşum

iyi etmişsin canım...valla biraz moralim bozuk canım..sabah buse kakasını zeytin çekirdeği kadar yapmış bakalım öğleye kadar yapacakmı...dün muz falan yemişti kabızmı oldu acaba..korkmaya başladım...ona biraz canım sıkıldı...dün gece ara ara uyanıp ağladı...inşallah öğleye kadar yapar kakasını...sen nasılsın canım?

kız leyloş sen napik birisin bebk bu kabızda olur ishalde olur hastada olur böyle böyle büyüyecek sakin ol canım menim muz yedirmişsin muz büyükleri bile klabız eder çocuğuda kabız etmiş büyük ihtimalle herşeyi bu kadar takma kafana rahat ol accık buse iyi annesi

saracımmmmmmmm ilacın adını özelden yaz demiştim ama yazmadın?doktorun sana verdiği ilacı yani...

geçmiş olsun canım ne ameliyatı olacak kızın:26::26::26::26::26::26:

Son düzenleme:
geçmiş olsun canım ne ameliyatı olacak kızın:26::26::26::26::26::26:

skolyoz yani omurga eğriliği.dışarıdan hiç anlaşılmıyor bile biz küçücük bişeyden şüphelenip götürdük doktora.kaburga kemiğinde 2tanesi yarımmış.ameliyat olucak platin takılacak.okadar hareketli okadar sağlıklı bi çocukki kıyamıyorum.kısıtlanıcak bi süre.
yinede şükür daha ne dertler var.canlarım ben kahvaltı edip geleyim.öpüyorum sizleri.

çok geçmiş olsun canım şükürki çaresi varmış tedavisi mümküğn bi şey buna şükretmek lazım.hareketi bi süre kısıtlansa bile bi müddet sonra yine eski sağlıklı günlerine dönecek berket versinki erkenden farketmişsinşiz ya farketmeseydiniz ilerişde daha büyük sorunlara yol açabilirdi.nasıl farkettin canım bil gi olsun diye soruyorum ilerde ne olur olmaz dikkat ederiz en azından .Allah yardımcınız olsun inşallah ameliyatı su gibi olur ve biter

hadi sen kahvaltını yap gel canım afiyet olsun

Son düzenleme:
tam yazıyorum elektrik gidiyor ya...çıldırdım...neyse seçmeden yazayım bari...

seni anlıyorum saracım..kıyılmıyor kuzularımıza işte..insan üzülüyor o ağlayınca dayanamıyor..bir gece acillik olmuştuk..hastaneye gidene kadar hiç susmadı içini çeke çeke..işte o an insan anne olduğunu anlıyor..o ağladı ben ağladım dayanamadım..eşimin bile gözleri dolu dolu olmuştu...

betülcümmmmmm çok geçmiş olsun tatlım ya....neyseki çaresi varmış buna şükür kuzum..Rabbim tez zamanda sağlığına kavuştursun kuzunu canım...

günaydınlarrrrrrrrrrrrrr[sıze=3][/sıze]

leyla ilaç konusunda yazdığımı okudunmu:26::26::26::26::26::26:
okudum canım..cevap yazmayı unutmuşum kusura bakma...boşver yazma istersen yasak olup olmadığını bilmiyorum..ceza falan yersin hiç gerek yok..boşver..merakımdan sormuştum sadece...
günaydınlarrrrrrrrrrrrrr[sıze=3][/sıze]
günaydın yeterrrrrrrrr
günaydın kıslarr nasılsınız

günaydın eceeeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…